Najdi forum

Mravljinčenje v nogi

Spoštovani !

Stara sem 52 let in imam že dalj časa težave s hrbtenico v vratnem in ledvenem delu (osteohondroza). Ker klasične metode zdravljenja niso pomagale sem v letošnjem letu pričela zdravljenje z manualno medicino v vaši enoti v Ljubljani. Opravila sem 16 terapij, ki so odlično pomagale in me rešile dolgoletnih hudih bolečin.

Pred mesecem so se mi ponovno pojavile težave v manjšem obsegu, tokrat v ledvenem delu (diagnoza: L4-L5 povsem obrabljen disk, S1 začetna hondroza). Bolečina je izhajala iz zadnjega predela po zadnji strani stegna navzdol v prste. Od kolena navzdol tudi mravljinčenje. Glede na opisane težave sem novembra opravila 2 terapiji in stanje se je zelo izboljšalo tako, da bolečin nimam, medtem ko mravljinčenje ne preneha. Najslabše je v sedečem ali stoječem položaju v gibanju je težav manj. Ker doslej nisem imela težav z mravljinčenjem temveč bolečino sprašujem ali lahko pričakujem , da se bo težava v doglednem času sama umirila, kajti zadnje terapije sem opravila v drugi polovici novembra.
Zahvaljujem se za odgovor in vas pozdravljam.

Spoštovani,

Mislim, da je najbolje, da počakate mesec ali dva, morda bo mravljinčenje ponehalo.
Če ne bo prenehalo, se konec januarja oglasite v ordinaciji. Bodite brez skrbi, tudi dr. Balakirev obvlada zadeve in Vam bo pomagal, kolikor je mogoče.

Lep pozdrav,

New Report

Close