Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Ortopedija Mravljinčenje

Mravljinčenje

Pozdravljeni. Pred 2 meseci meseci me je začela boleti leva roka v ramenu. Zaradi bojazni sem opravila EKG srca ki ni pokazalo nič bolezenskega. Ponoči ne morem ležati na levi rami. Začeli so se mi pojavljati mravljinci v prstancu in mezincu leve roke. Najhuje je ponoči čez dan je teh mravljincu manj. Roka me boli pri obremenitvi in pri dvigovanju. Rada bi vaše mnenje kaj bi to bilo. Zaradi dopustov je trenutno moj zdravnik odsoten. Hvala za odgovor in lepo pozdravljeni.

Spoštovani!
Svetujem opraviti RTG in MR vratne hrbtenice in levega ramena. Bolečine lahko namreč izvirajo iz vratne hrbtenice (kakšna protruzija diskusa ali hernija) ali pa iz leve rame (kalcinacija). Kontrola nato z izvidi pri ortopedu, opcija je tudi blokada v levo ramo.

Lep pozdrav!

Mitja Maechtig, dr. med., specialist ortopedske kirurgije, NCSF cpt osebni trener Naročanje za pregled: 031 719 299 (samoplačniški pregledi) Kirurški sanatorij Rožna dolina, Rožna Dolina, cesta IV 45, 1000 Ljubljana (01) 477 94 00 Železniški Zdravstveni Dom (01) 291 22 58

New Report

Close