Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija ABC ginekologije in porodništva MR slikanje kolena v nosečnosti

MR slikanje kolena v nosečnosti

Pozdravljeni

Trenutno sem noseča 26t. 30.4. sem si poškodovala koleno. Sum na ponovitev stare poškodbe oziroma poškodba križnih vezi (zaradi stare poškodbe še čakam na operacijo kolenskih vezi). Na urgenci sem sicer zavrnila rentgen, saj so tudi sami rekli da le ta verjetno ne bi nč pokazal.

Tam so mi sicer rekli, da če bo bolečina še vztrajala, da priporočajo MR. Ob naročilu na MR so me tam prestrašili, da ni vredno tvegati, da naj pač potrpim še 3 mesece. Noge še vedno ne morem do konca stegniti, ne morem hoditi brez bergel, bolečina je še vedno prisotna ob napačnih gibih.

Sicer sem sedaj naročena k travmatologu, da bo on presodil ali je vredno tvegati ali ne.

Je MR res tako nevaren? Skrbi me, kaj me čaka s kolenom, sploh ker teža v nosečnosti narašča, obremenjujem samo zdravo nogo, boli me kolk, križ, kar me prej ni…

Prosim za vaše mnenje.

Hvala in lep pozdrav

M

sem vam bil že odgovoril včeraj tule:

MR slikanje kolena v nosečnosti

 

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar; Lepo prosim uporabljajte iskalnik! Samoplačniški UZ pregledi v nosečnosti: GSM 051 321224 nuhalna svetlina, morfologija ploda, preverjanje plodove rasti in ocena stanja pri tvegani nosečnosti, merjenje pretokov skozi različne žile ploda in popkovino, merjenje materničnega vratu, posveti v nosečnosti, npr. o porodu pri medenični vstavi, dvojčkih.

New Report

Close