Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Ljubezenski nasveti, partnerska intima in nezvestoba Mož, s katerim sem skupaj 21 let, me je prevaral z nosečnico

Mož, s katerim sem skupaj 21 let, me je prevaral z nosečnico

Metati vse moške v eno skledo, je ponižanje za tiste, ki ženske cenimo tudi drugače. Nismo vsi moški enaki. Smo tudi taki, ki verjamemo v ljubezensko idilo in nam zvestoba nekaj pomeni.

Zgodilo se mi je skorajda podobno. Prevara!! Imel sem jo rad, a tega nisem toleriral čeprav mi je obljubila večno zvestobo ob poroki. Nisem se oziral na otroka in mislim, sa je za fanta tako najbolje, če greva narazen. Z izdajalko se ne da skupaj živeti in ne glede na prigovarjanja in obljube, da se več ne bo ponovilo, sem takoj vložil zahtevo za ločitev. O kakih svetovalnica in podobnem nisem želel zaradi razočaranha niti slišati. Enkrat prevara, vedno prevara.

Pa vendar nisem dokončno izgubil zaupanja v ženske, kot si ti v moške. Veliko je takih, bodisi žensk bodisi moških, ki jim zvestoba partnerju pomeni vse. Le “bolj” previden je treba biti, če si ne želiš biti znova pravaran. Takšno je pač življenje in če oprostiš sebi, greš z dvignjeno glavo naprej. Poskusi, ne bo ti žal.

A tvoj mož slučajno dela v Calcitu. Tam je kar nekaj aferic na smučanju in jadranju..

Omenja da je ze 21 let z mozem. Ocitno je res prepozno ugotovil da jo vara. Taksni primeri varajo ze pred zakonom. Samo gospa je zivela v svojih idealih, pac tega ni videla. Naj sprejme to situacijo, ali pa si naj poisce drugega. Ampak ce dobro razumem , imata financno  varnost. Bolje da sprejme situacijo,…

Tudi tezko je ziveti z mozen kateri ne da finance varnosti.

Čimprej stran

New Report

Close