moški izbira, ženska izbere?
Gledam oddajo na TV in spet: Ženski res ni problem osvojiti moškega. Moški izbira, ženska izbere… To slišiš vsak dan.
Ampak sploh ne drži!!!! Izgleda, da smo dveh vrst. Take, ki jim to uspeva in take, ki jim ne. Spoznala sem enega, noro mi je všeč, zaljubljena sem vanj, ampak ne vem, kaj naj zdaj. Sam je začel, spoprijateljila sva se, in nič… Ne bom pa jaz dala povoda, ker hočem, da moški začne. A sem idiot. vem da sem mu všeč tako in drugače
Ima katera iz one uspešne skupine nasvet? kako uloviti prav njega? drugega nočem!! Kakšen trik?
Živjo!
upam, da so tudi moška razmišljanja dobrodošla…. 🙂
Zakaj pa si tako močno želiš, da bi on imel povod? Če ti je res tako všeč in če sta že prijatelja, res ne vidim prostora za tako razmišljanje (ponavadi se ženske temu izogibate, da si moški ne bi ustvaril napačne predstave o vas).
Kot je že girix povedal/a obstaja možnost, da mu nisi tolikovšeč kot misliš. Drugo varjanto pa si sama napisala-se boji. A si želiš imeti takega moškega?
V primeru, da si še vedno želiš njegovega povoda predlagam, da mu daš še kak bolj očiten znak, da ti je všeč. npr. Če oba plešeta, ga lahko spraviš na plesišče in tam kaj vročega odplešeta.
Srečno
Če te ta ne bo spustil v svojo mrežo,boš glih drugega hotela.Menda ne boš zato sama ostala in objokovala neuslišano ljubezen do konca svojih dni?
Na juriš si ne predstavljam.Kakšno manj divjo akcijo.Namig…
Zdaj pač misliš drugače.Okupirana si z mislijo nanj.
Čas bo pokazal svoje in on je res naš največji zaveznik.
očitno je njega strah nečesa…pri ženskah. Mogoče ni dobil pravih znakov od tebe, da misiš resno z njim, misli da si samo vljudna in prijazna z njim.
Pri takem fantu pač ne moreš čakati. Če hodita skupaj na kosilo, verjetno v službi ali so še drugi ljudje prisotni, zato….ga povabi na večerjo.
Kjer bosta sama. Pa ni treba da se mu nevem kako ponujaš, samo pokaži mu, da se ne sme bati zavrnitve (to je pri moških pogost strah).
Tudi če se zbližata, če postaneta par..še ne pomeni, da sta za skupaj.
To ugotoviš komaj po določenem času veze.
Kar se ti zdaj pri njemu zdi sanjsko in privlačno, ni rečeno, da bo vedno tako in da on tako funkcionira tudi v vsakdanjem življenju. Človeka moraš spoznati, da vidiš, ali je res….pravi zate:)
Začetek je:) torej….če se tvoj moški boji, mu malo pomagaj, da se sprosti, odpre, dobi zaupanje in malo samozavesti!
Končno ga lahko prosiš za kako pomoč, če se naprimer spozna na avtomobile ali pohištvo ali….bi samo rada prenesla tepih v drugo sobo….
Se da, tudi nevsiljivo zgraditi neko prijateljstvo, zaupanje in potem pride še vse ostalo, če je med dvema kemija!
Srečno!
Jaz osebno pa sem za odkrit boj. Ne boj, mesarsko klanje. Joke:))
Mislim, da imaš kot ženska vse atribute za uspeh. Osvajaj ga. Jaz v tem ne vidim ničer slabega. Ni slajšega kot je občutek osvojenega plena. Poznam ga. Godi mi.
Pa ne, da bom morala pisat še o osvajaju in ženskih čarih. Te gotovo poznaš. Meni je na moč všeč občutek, ki se ga zavem, da sem vsaj kdaj komu tudi vir veselja, strasti in poželenja… Kaj praviš?
Kaj potem? Ima družino ali je nima?
Prvo moraš vedeti, če je sploh primeren partner zate, da te ne bo potem prizadelo, če bo rekel, da….bi nekaj s teboj imel, vendar se pa ločil ne bo….to moraš razčistiti prej, kaj si ti pripravljena s kom imeti.
Potem pa, ko boš kaj o njem vedela, pa le jasno z besedo na dan!