Najdi forum

Moj najboljši prijatelj se vsiljuje ženi

Že zelo dolgo smo skupni prijatelji in socialno precej prepleteni, zadnje čase pa se prijatelj precej neposredno vsiljuje ženi, se je dotika (kvazi masaža, občasni dotiki,…), pol glasno govori razne neprimerne besede.

Trenutno se delam, kot, da ničesar ne opazim (morda si isto misli tudi on), vendar sem bolj pozoren kot ponavadi, da vidim, kam bo to peljalo.

Je kdo že imel podobno izkušnjo, kako ste reagirali? Udarili po mizi in izsilili, da odpre usta, kakšne so namere? Soočili oba? Bili tiho in vse skupaj spremljali in ukrepali šele, ko se še bolj stopnjuje,…?

Najraje bi mu nastavil past, ženo zmanipuliral, da bi postala še bolj labilna, ko se ujame in bi ga dobil pri dejanju, bi ga  zbil kot idiota. Čeprav ni optimalna rešitev, saj bi v tem primeru izgubil oba in razdrl obe družini – težko reči tukaj, da bi bil krivec jaz, saj nisem pričel z akcjo, bi jo pa zaključil.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Jaz se že ne bi delal kot da ničesar ne vidim. Dokler je še čas bi zadevo rešil. Pa ne da bi se prepiral s “prijateljem”, ženi bi rekle, naj temu tipu pove, da to ni prav, da ni primerno, kar počne. Potem pa bi s takšnim prijateljem prekinil vse stike. Isto bi zahteval od žene. Ali pa lahko gre z njim, kamor koli želi.

Vsekakor je več kot pokvarjeno, da tvojo ženo otipava pred teboj. Kaj pa tvoja žena? Se debilno hahlja ali mu kaj reče. Večina žen bi mu jasno in glasno povedala naj jo pusti pri miru.

S tem, da bi tega neotesanca pretepel ne bi ničesar rešil. Žena je tista, ki mora reagirati in ne dovoliti, da jo otipava kot kakšno, saj veš kaj.

teh primerov je še pa še. Eni ljudje so taki, da če jih imate za prijatelje, sovražnikov ne rabite. Mi pa ni jasno, zakaj ti vztrajaš v tem strupenem prijateljstvu. Jaz bi takega človeka odrezala iz svojega življenja kot rezino kruha in ga nikoli več povabila blizu. In to brez razlagae.

Odgovor na objavo uporabnika
rogec, 13.05.2022 ob 14:22

Že zelo dolgo smo skupni prijatelji in socialno precej prepleteni, zadnje čase pa se prijatelj precej neposredno vsiljuje ženi, se je dotika (kvazi masaža, občasni dotiki,…), pol glasno govori razne neprimerne besede.

Trenutno se delam, kot, da ničesar ne opazim (morda si isto misli tudi on), vendar sem bolj pozoren kot ponavadi, da vidim, kam bo to peljalo.

Je kdo že imel podobno izkušnjo, kako ste reagirali? Udarili po mizi in izsilili, da odpre usta, kakšne so namere? Soočili oba? Bili tiho in vse skupaj spremljali in ukrepali šele, ko se še bolj stopnjuje,…?

Najraje bi mu nastavil past, ženo zmanipuliral, da bi postala še bolj labilna, ko se ujame in bi ga dobil pri dejanju, bi ga  zbil kot idiota. Čeprav ni optimalna rešitev, saj bi v tem primeru izgubil oba in razdrl obe družini – težko reči tukaj, da bi bil krivec jaz, saj nisem pričel z akcjo, bi jo pa zaključil.

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Zeni ugaja masaza?

Ma, povej mu svoje čim prej … ženi pa tudi ….v bistvu čist na mestu je, ko naslednjič goflja ali jo šlata, da direkt vprašaš, kaj se gre …  da je to (zaenkrat) tvoja žena in da naj svojo šlata, tvojo pa na miru pusti, pa če obema, torej tudi njej paše, se naj spravita iz tvojega življenja oba … Zakaj bi nastavljal pasti, če imaš itak vse pred sabo?

Najprej bi vprašal ženo ali je to ok da mu dovoli otipavanje. In bi videl kako ona vidi stvar na primer da ona reče da to ni nič narobe. Potem nimaš kaj nebo dolgo da mu bo dovolila tudi kaj druga. Nato bi njemu povedal svoje in naj spakata kamor želita da njuju nebo treba več gledati. Z tem, ko počneta pred tvojimi očmi te samo testirata koliko boš njima dovolil.  In tukaj ima ženska besedo če je prava žena in te ima rada si tega nebo dovolila. In bi mu sama povedala otipavaj svojo žensko mene pa pusti na miru jaz imam moža ki me lahko otipava. Tako da v akcijo čim prej pa ni potrebno nasilja za takšne stvari sta oba kriva kot tvoja žena in prijatelj reši se tega.

Predčasno ga na gobec to je to

Zveni kot fejk tema.

Drugače pa – čudne igrice se greš. Glede na tvojo reakcijo oz. plan se mi zdi, da do žene ne čutiš nobene naklonjenosti. Zakaj bi sicer govoril, da jima boš nastavil past?

Bolj logična reakcija bi bila merica ljubosumja. Pomeni se z ženo in kolegu razloži, naj se raje briga za svoje gnezdo in svojo samico.

Razen če bi rad izgubil družino … izbira je itak tvoja.

New Report

Close