Moj najboljši prijatelj se vsiljuje ženi

Že zelo dolgo smo skupni prijatelji in socialno precej prepleteni, zadnje čase pa se prijatelj precej neposredno vsiljuje ženi, se je dotika (kvazi masaža, občasni dotiki,…), pol glasno govori razne neprimerne besede.

Trenutno se delam, kot, da ničesar ne opazim (morda si isto misli tudi on), vendar sem bolj pozoren kot ponavadi, da vidim, kam bo to peljalo.

Je kdo že imel podobno izkušnjo, kako ste reagirali? Udarili po mizi in izsilili, da odpre usta, kakšne so namere? Soočili oba? Bili tiho in vse skupaj spremljali in ukrepali šele, ko se še bolj stopnjuje,…?

Najraje bi mu nastavil past, ženo zmanipuliral, da bi postala še bolj labilna, ko se ujame in bi ga dobil pri dejanju, bi ga  zbil kot idiota. Čeprav ni optimalna rešitev, saj bi v tem primeru izgubil oba in razdrl obe družini – težko reči tukaj, da bi bil krivec jaz, saj nisem pričel z akcjo, bi jo pa zaključil.

Jaz se že ne bi delal kot da ničesar ne vidim. Dokler je še čas bi zadevo rešil. Pa ne da bi se prepiral s “prijateljem”, ženi bi rekle, naj temu tipu pove, da to ni prav, da ni primerno, kar počne. Potem pa bi s takšnim prijateljem prekinil vse stike. Isto bi zahteval od žene. Ali pa lahko gre z njim, kamor koli želi.

Vsekakor je več kot pokvarjeno, da tvojo ženo otipava pred teboj. Kaj pa tvoja žena? Se debilno hahlja ali mu kaj reče. Večina žen bi mu jasno in glasno povedala naj jo pusti pri miru.

S tem, da bi tega neotesanca pretepel ne bi ničesar rešil. Žena je tista, ki mora reagirati in ne dovoliti, da jo otipava kot kakšno, saj veš kaj.

 

teh primerov je še pa še. Eni ljudje so taki, da če jih imate za prijatelje, sovražnikov ne rabite. Mi pa ni jasno, zakaj ti vztrajaš v tem strupenem prijateljstvu. Jaz bi takega človeka odrezala iz svojega življenja kot rezino kruha in ga nikoli več povabila blizu. In to brez razlagae.

New Report

Close