Najdi forum

Kratko vprasanje: Si lahko prijateljica z dvema puncama, ki se ne preneseta?

Jaz sem mislila, seveda, a sedaj ugotovaljam, da je to tezje kot sem si predstavljala.

Ja, lahko si. Ampak skupaj ne smete pridet.
Malo z eno, malo z drugo.

LP, Mel

Pravi prijatelj te sprejme v paketu, to pomeni skupaj z drugimi prijatelji. Torej preceni kakšno prijateljstvo je to. ONIDVE morata SPOŠTOVATI tebe in odločitve s kom imaš stike.

enako situacijo imam.seveda si lahko,vendar kaj hitro lahko ena postane ljubosumna na drugo in obratno.jaz imam še eno tretjo prijateljico,ki je meni najboljša.tako da je vse skupaj nekako uštimano:))

Načeloma bi šlo, samo obe te verjetno bremenita s kritiko druge, saj preizkušata komu si bolj naklonjena. Itak pa ne moreš imeti obeh 100% enako rada. Tista, ki ti več pomeni, na tisto se bolj osredotoči.Mislim, da tega sploh ne bi spraševala, če ne bi čutila napetosti med njima v povezavi s tabo.
LP

Ena prijateljica je super, zanesljiva in lahko ji zaupam. Druga je muhasta, nepredvidljiva, zamerljiva in se ob prisotnosti moskih osebkov obnasa cisto drugace, kot ko smo v zenski druzbi. Mi pa je v pretelkosti pomagala in to cenim. Delamo v istem podjetju, tako da se vsakodnevno videvamo..

Prvo sem cez vikend povabila na vecerjo, pa je druga to hudo zamerila. Jaz tega ne razumem, in se sprasujem, kaj sem naredila narobe.

Hja tale tvoja druga…jaz osebno ločim na prijatelje in dobre znance. Kaj če bi ti to tako tretirala? In jaz bi obema razložila, da tri nimaš pri njunem sporu nič, da sta ti obe ok in da upaš, da bosta onidve to lepo sprejeli iz spoštovanja do tebe.
Osebno po tvojem opisu sodim, da bo prva sprejela, druga se bo kujala. Ok, ampak omeni ji,da spoštuješ, vajin odnos, kar je naredila zate, ampak ljudi okoli sebe izbiraš sama. Povej ji to naravnost. Če ne bo sposobna sprejeti, naj gre. Jaz sem se rešila pred leti nekaj takšnih oseb in mi ni žal. Kar se prijateljskih odnosov tiče, živim od takratnega reza mnogo bolje.

Muhasta, nepredvidljiva, zamerljiva niso lastnosti, ki bi jih rada imela pri najboljsi prijateljici.

New Report

Close