Najdi forum

Zdravo,upam,da mi bote lahko pomagali.
Sem imela ilegalno zvezo s sodelavcem 1leto in pol.Oba od začetka sva vedela,da nimava skupne prihodnosti.Sva se pač prepustila.in “uživala” v tej igri kot vzunaj in v službi.Prej sva hotela tudi prekinit,ma ni šlo.Zdaj ko gledam nazaj,nevem,ali sem bila zaljubljena,obsedena z njim,kaj mi je toliko nudil,da me je tako vse skupaj zdaj pretreslo.To se mi je prvič zgodilo,da sem imela kaj takega.In zato sem si vsako stvar njegovo besedo,kretnjo takrat razlagala vse v pozitivno.Ampak zmeraj mi je pravil:Ne se zaljubit”.On je zmeraj rekel,da ima ta dar,da lahko z glavo zablokira čustva,da se ne preveč zaljubi,da ne bo pol trpel.Tega nisem nikoli razumela,kako lahko.Jaz nisem mogla.
Z mano se je delno spremenil,naučil marsikaj,pokazat čustva,….En dan je prišel iz dopusta in mi pove,da se je odločil,da prekineva.Da je bil pri bioenergetiku in da mu je rekel,da ima stresno življenje,neko oviro,zato ima tudi slab vid(njegov stari zdrav.problem).Takoj pomislil name,žrtvoval mene,da se je on rešil.Zmeraj se je težko odprl glede čustev,tu mu veliko pomagala.Zato mi je na koncu priznal,da me je imel non stop v glavi 1leto in pol,da sem bila pomembna ženska v njegovem življenju,ta zveza mu povzročala stres,a ni mogel brez mene ma zdaj ko je prekinil,se počuti boljšega,da vidi boljše,da je vesel,ker je zvest…
V službi pa se obnaša kot da ni bilo nič,me išče,čaka moje SMS,da on ni trpel tako kot jaz ko sva končala.(Konec augusta bila ta odločitev)Mene je sesulo,čeprav sem zmeraj v sebi to pričakovala,da bo boleče.Sem zelo čustvena in hitro se tudi navežem.On si pomaga s tem,da ko mu pridem na misel,takoj to misel zablokira in si reče,ona je samo moja najboljša sodelavka in tako mora bit.Pol mi pa reče,da me pogreša,samo da noče,nazaj po isti poti.Da bi ga motilo da bi bila z drugim.
Vas prosim,ne me obtoževat,vem,da ni bilo prav za to zvezo.Nekaj sem se naučila tudi iz tega.
Samo notri notri trpim,še ga gledat v službi,ki ga vidiš še zmeraj kot del tvojega življenja.Kako naj si pomagam?
Glede njegovega primera,je možno,da tako vpliva en bioen.na njegov life,kako lahko človek z razumom zablokira srce?Jaz probam tudi tako,ma mi ne uspe.Od včeraj sva se prav odločila,da se ne bova klicala več.Bom zdržala,da ga ne pokličem??Kaj mi svetujete??Vse skupaj bi samo zbrisala ,ma se ne da.Še me čaka pomemben zdr.poseg in res si želim bit psih.mirna.Ma kako??
HVALA!!

Če kaj, potem od tipa pričakujem, da je realen, z nogami na trdnih tleh, da ne bluzi o duhovnosti, in da reče bobu bob.

Ne dovoli, da te sesuje več kot enkrat.

Če je on poročen, oz. v vezi, se je dobro odločil. Glede na to, kaj mu več pomeni. Očitno ni imel take blokade, kot je mislil da jo ima…in če ti je rekel, ne zaljubi se, ti je s tem veliko povedal. Od tebe je pričakoval pač adrenalin, sprostitev, nekaj za popestritev, zabavo…ni pa računal na to, da bo vplivalo to na njegovo notranje življenje. To kar mu je rekel bioenergetik je samo dejstvo, kaj ga mori in spravlja v stres, pa je vedel samo on in na to ni mogel vplivati bioenergetik. Tvoj ljubimec se je precenil. Očitno pa je oseba, na katero čustva zelo vplivajo, pa še svojega zakonskega življenja noče tvegati za adrenalinsko, romantično zaljubljenost. Dajala ga je slaba vest, da je varal.
Če ti je veliko do njega, če ga res ljubiš, mu pomagaj, pusti ga na miru!

Ni vsak človek sposoben varati in ob tem ostati neprizadet!

Pa ni varal samo svoje žene, ampak tudi tebe, ker kljub temu, da je med vama verjetno res neka ljubezen, mu ni toliko pomenbna, da nebi mogel brez nje!

Pametno je ravnal, spoštuj njegovo odločitev in ne postavljaj za krivca bioenergetika, ker to je ljubimčeva odločitev, dobil je samo namig, da mora nekaj urediti!

New Report

Close