Najdi forum

lojnice

Pozdravljeni,

star sem 32 let in že nekaj let opažam, da imam na različnih delih telesa okrog 10 “lojnic” v premeru 1- 3 cm. Imam jih na stegnu, laktu, trebuhu, ledvenem delu hrbta, mečih… Tehtam 74 kg in sem visok 183 cm.

Zanima me, zakaj lojnice sploh nastajajo? Ali se jih da zmanjšati oz. se jih znebiti s čiščenjem telesa, z drugačno prehrano? Zdravnik mi je svetoval, da če me motijo, da mi jih lahko odstranijo, vendar menim, da to ne pride vpoštev zaradi številčnosti. Rekel mi je tudi, naj bom samo pozoren,če bodo rastle.

Hvala za vaš odgovor, lepo pozdravljeni,

Ales

“Lojnice” so znak, da je limfni sistem preobremenjen s strupi.

Vsak dan za 2 uri v bazično kopel in bazični klistiri. Vse to dnevno, en mesec. Poleg tega prehrana brez sladkorja, mesa in alkohola. Vsak dan pol litra fermentiranega soka (kupite jih lahko na primer v DM in Sanolabor, originalno ime na etiketi pa je Sauervergorener Saft), piti veliko čiste vode.

Prepričan sem, da boste po enem mesecu že v veliko boljšem stanju. Prosim, da poročate o rezultatu, če se boste odločili za izvedbo.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close