Lizanje :-P
Ja pol pa ne kr enim nakljucnim tipckom fafat, pa bo mogoce bols
lil peep… lizala si neumit penis… tip si ga je metov pa si ga poj ni umil kaki teden
A so mladi fantje res taki prasci, da si ga ne umijejo preden jim ga punce vzamejo v usta?? Sej ne morem verjet. Bi tipa v sekundi nanogerala, če bi mu smrdel. nemarneži.
kaj sem edini ki lize neumito picko pa ritko?sj ne da je umazana,ampak ni pa frisno umita in me ne moti,se bolj me napali tisti vonj ritke mmm lahk lizemm pol ure…picke pa ne lizem rad,ker ima neki cuden okus…vcasih me kaj prime medtem ko ji lizem ritko,vsesam celo picko v usta in jo cuzam kaksno minuto
Okus je odvisen od več dejavnikov, hrana, pijača, razpoloženje, menstrualnega cikla…. včasih je malce na kislo včasih malce na slano, težko ga je primerjati s čim, saj je čisto poseben (okus po p….), meni je zelo všeč :).
Lisko , 02.10.2001 ob 21:52
Odvisno od umivanja. Biti mora umita malo bolj kot je potrebno za osebno higieno. Če to ni, potem je nekaj kiselkastega okusa po normalnih izločkih iz nožnice. Ne omenjam pa zanemarjene vagine, ki pa se je ne moreš lotiti, ker bi te že vonj vrgel na rit.
Lisko
Forum je zaprt za komentiranje.