Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija kronična utrujenost??

kronična utrujenost??

Začelo se je pred 15 – imi leti , danes jih imam 47. Nenehna visoka vročina , slabost tudi bruhanje , krvna slika izredno slaba , preiskave v kliničnem centru po napotilu osebnega zdravnika ne pokažejo ničesar.
Samo popolna oslabelost telesa , belo obložen jezik , bolečine glave in boleča vsaka kost na telesu.
Potem nekaj let mirno.
Sedaj se mi pojavlja vsaj trikrat mesečno , porast telesne temperature , oslabelost telesa , ki me kot edina bolezen ( imam visok prag bolečine ) položi v posteljo nezmožno za kakršnokoli funkcioniranje. Tako preležim dva dni , blodnje zaradi vročine , bolečine kosti ….in nato je vse ok.
Prosim vas za mnenje , je to znak kronične utrujenosti , poleg skoraj vsakodnevnega stresa doma ?
Moj osebni zdravnik se pred leti ni poslužil te diagnoze , prvi mi jo je letos kot možno omenil moj fiziater specialist.

Prosim za nasvete , tako malo vem o tem.

Lepo vas pozdravljam !

Najprej bi vam svetovala, da si nekoliko razširite znanje o SKU (sindromu kronične utrujenosti). Začnete lahko kar tukaj : (v slovenskem jeziku)
hrvaška verzija:
angleška verzija :

Kar precej izkušenj bolnikov s to boleznijo si lahko preberete na tem forumu, prelistajte malo starejše teme (na predhodnih straneh) ali pa uporabite iskalnik.

Svetujem vam, da se v fazi ponovnega izbruha bolezni napotite k infektologu, toliko bolj, če vam je sum na to obolenje nakazal že specialist fiziater.

Če vas zanimajo komplementarni pristopi k zdravljenju, vas usmerjam še na ta naslov :

Toliko za začetek, oglasite se spet, ko boste želeli izmenjati še kakšno mnenje ali izkušnjo.
Želim vam uspešen spopad z boleznijo !

Veronika

New Report

Close