Najdi forum

kri na blatu

POZDRAVLJENI. Stara sem 54 let in imam težave z veliko potrebo. Problem je da se mi naredi štofljc in na koncu grem težko na blato.ko moram iti ne gre nikamor ker se ustavi ne gre ne naprej ne nazaj zato to zelo boli .ker pritiskam in se mal premakne zapeče in se seveda pojavi kri in zelo boli .hrana je različna izogibam se čokoladi a vseeno ko jo mal pojem imam tezave zato se jo izogibam če je le mozno. driske nimam vetrove imam a samo če pijem domači jabolčni sok ali pa za njim pojem kakšen mlečni izdelek niti me ne boli želodec razen če pojem preveč  od tega je sedaj  približno ene 10 dni.res da ne hodim redno na veliko potrebo a nikoli nimam driske vedno je blato trdo.in ko zapeče vem da bo kri na papirju. in da je to od napenanja.danes pa me je začelo skrbeti.šla sem na veliko potrebo driske nimam kil ne izgubljam a blato je bilo kompaktno in seveda malo je zapeklo a krvi je bilo kar veliko.voda je bila rdeča in blato tudi od zunaj.sluzi nimam… sem blato pogledala od znotraj sem ga prelomila a krvi tam ni bilo ,bila je samo od zunaj.  a je mozno ko sem se tako napenjala da sem nekaj ranila in sedaj vsakič ko grem na veliko potrebo teče kri. na tem pregledu sem bila pred 10 leti in bilo je vse ok. je pa res da imamo v družini raka na črevesju. imel ga je dedek babica in moja mamica in še kar nekaj sorodnikov.po praznikih načrtujem ta pregled saj sedaj ko so prazniki ne bom prišla na vrsto bom pa poklicala svojo zdravnico da vidim kaj bo rekla. zanima me  kaj bi lahko to bilo.

hvala za odgovor in obenem srečno zdravo novo leto 2026.

lp zdenka

New Report

Close