Koristoljubje
Bugnavilea
Torej praviš ko si hodila z 19 let starejšim in pa 11 let starejšim to ni bilo zaradi denarja? Saj jaz ti verjamem, samo Smrkca pa vidim da boš težko prepričala.
Kaj si se zdaj na Bungi spravil, saj smo vsi koristoljubi, ampak eni gredo pri tem res v skrajnosti…
:))))))))))))) He he .. :)))))))))) Pa sta dobra vidva … :)))))))
No … naj najprej odgovorim na Megaboyevo vprašanje … Ne eden ne drugi nista imela nevem koliko denarja … tako da vsekakor nisem bila z njimi zaradi denarja … sem ga mogoče imela še jaz več kot onadva … :))))))) … pa v bistvu niti se nikoli nisem zanimala za to, koliko denarja je imel kateri od mojih fantov …
Se pa strinjam z Smrkcem, da je veliko žensk, ki hodijo s starejšimi fanti, moškimi … ker imajo tej bemvo v garaži in seveda vikend na morju in jim kupujejo nakit in podobne zadeve … Samo je pa tudi res, da te ženske niso na netu, ker so preveč butaste, da bi se navadile delat na računalnik … :)))))))))) (jih pa poznam par takih … žal se je ena od teh poročila z mojim frendom) :(((((((
Lp, Bgv
da gre naprej (in nazaj), da se ne kvari, da mal žre (dizla) in da mu gre prtlaznik gor.
lp ajs
jaz predlagam da liki iz humorističnih nadaljevank ne smejo sodelovati v debati, ker ne živijo v resničnem svetu :))))))))))))
lp ajs
Mislim, da v vseh primerih koristoljubja oba dobita tisto kar sta zahtevala in na koncu dobila. Lahko bi rekli “kompenzacija”, ti daš meni to, jaz pa tebi to in sva oba srečna. Upoštevati moramo samo način izvajanja koristoljubja, saj veš svoje telo menjati za to in ono se mi ne zdi ravno moralno…
V nasprotnem primeru pa bi bilo to izkoriščanje, če bi samo eden dobil kar želi, drugi pa nič.
Smrkec:
>”nisem še videl dobro bejbo s starejšim človekom, ki ne bi bil materialno uspešen. “
No, Bugnica je že ena, Jaz pa tudi poznam par primerov. En moj prijatelj je bil ko se je poročil okoli 40, brez dokončane osnovne šole, nezaposlen, zadet od trave vsak dan, pa je dobil eno luštno študentko. In se je preselila ka njemu in dobila 2 otroka.
Bugnavilea si napisala:
>”je veliko žensk, ki hodijo s starejšimi fanti, moškimi … ker imajo tej bemvo v garaži in seveda vikend na morju in jim kupujejo nakit in podobne zadeve … “
Se strinjam z vsem kar si napisal … in vsekakor tu pa tam kako darilce dobro dene … pa tudi če je le vrtnica nabrana na sosedovem vrtu …
Zgoraj omenjene so pa ženske, ki odkrito priznajo, da če tip s katerim so ne bi imel toliko denarja, kot ga ima … oz. ne bi imel takšnega avta kot ga ima … ne bi bile z njim … Ta punca, ki jo omenjam zgoraj, ki se je poročila z mojim kolegom, mu je jasno povedala, da če ne bo več služil tako dobro kot služi (sedaj dela v dveh službah in je do pozno zvečer na šihtu, da lahko toliko zasluži), da bo šla k bivšemu, ki ima še vedno denarja v izobilju …
Žalostno, ampak tudi takšne so … :(((
Lp, Bgv
Tale form pa ni tako švoh je kar luštno filozofirat
Pa a je to možno?!!! A so res še take kure na svetu?
Sprevrženc
Jep … je možno, je …
Lp, Bgv
Sm pa res v hribih doma,je***ti.
Sp
Bot srečen … Jst bi bla tut najraje s hribov doma … :)))))))) … mogoče pa nekoč bom … :))))) … nkol se ne ve, kam te pot ponese … :))))))
Lp, Bgv
Ne in ne bom.
Res je takh žensk oz. ljudi nasploh še preveč – super opisano v enkrat tukaj že omenjeni knjigi Dresirani moški – priporočam v branje in premislek, čeprav je “drastična”! Ja, tega je veliko tudi pri poročenih – tu si zadel bistvo, in ne le, ko kaka študentka “pokoristi” 40-letnika… žal…
Za to knjigo sem pa že slišal, še ta teden grem v knjižnico.
hoj,
po moje je pa včasih ful težko ločit, ali gre za koristoljubje ali ne. lahko se ženska (ne vem, zakaj nisem napisala moški) res zaljubi v enega tipa, ampak jo pri njem pač privlači (tudi) njegova “moč”, denar, whatever… in vidi, da bi bila vsega tega deležna v dvojki z njim. a je to koristoljubje?
lp cica
veliko moški narobe razume nekatere ženske, ki gledajo moške z imetjem. ne jaz, sem sama ustvarila, kar imam zase…, ker sem imela ničvrednega partnerja…
Če spustimo kp, ki ne delajo….ženske gledajo materialno pri moškem, da je priden, sposoben in bo sposoben preživljati družino, ne da je mamin sinek ali ničvrednež. Spustimo ferarije in mlajši, ki ne delajo s starejšimi moškimi. Če ženska dela in je nasplošno pridna, potem je ok, če le izkorišča moškega in je on za vse, da nosi denar in še vse naredi, njej pa nikoli dovolj in le izkorišča in zahteva in da takrat, ko želi kaj dobiti, sicer in iz ljubezni pa ne, potem , run. Je pa vprašanje, ker se to pogosto dogaja v zakonu ali nima le škrtega partnerja in ne da za običajne stvari in ima le zase, spet spustimo drage , predrage stvari….tudi taki so. Lahko ne dajo le za neke materialne stvari, lahko celo le takrat dobijo, ne vem dopust, letni, ker bi sicer šel partner sam, tudi taki so. Ali kupi ne vem pralni stroj, ker sicer ga ne bi iz imata….tudi taki so…vprašaj se zakaj je tako Po drugi strani imam občutek, da imaš razvajeno žensko in ne razvajaj je toliko…
Forum je zaprt za komentiranje.