Najdi forum

Koristoljubje

Ali ste kdaj šli v spolni odnos zgolj zaradi koristoljubja in ne zaradi telesne ali čustvene potrebe. Npr.: za boljši položaj v službi, da si se vozil-a z dobrim avtom, da ti je plačal-a dopust…?

Saj, če že niste šli pa vsaj napište, kaj si mislite o tem…

Ne. Kaj si mislim o tem? Ne komentiram takih zadev…

lp

Men se zdi, da je tekih primerov vedno več. Kako ima lahko npr. starejši moški, ki ni preveč vizuelno privlačen, ki je uspešen- materialno 20let mlajšo bejbo, da dol padeš.

Sam v kaj takega seveda nisem sel, pa tudi ne bi (pa se moski sem). Kar se tice takih zensk pa: VEM, da tudi to obstaja, ker take primere poznam, ne le iz govoric. Zdi pa se mi, da bolj malo takih zensk sodeluje na tem forumu, sploh pa bi najbrz redkokatera napisala in nastela, za kaksno korist je kdaj s kom pac sla v posteljo.

Odkrito povedano, izmed zgoraj nastetih zadev se mi zdi se ” najbolj mimo ” varianta o sexu kot protiuslugi za voznjo z dobrim avtom.

Jaz npr. imam dober avto – a to torej pomeni, da naj lepo pocasi krozim po centru Ljubljane in pobiram zenske ???

Nisem in ne bom nikoli … ker se mi zdi brezveze … Če želim kaj doseči, uporabim svoje sposobnosti (ne posteljne) za dosego mojih ciljev … da sem potem ponosna na to, kar sem dosegla … Niti na pamet mi ne pade, da bi zaradi višje plače spala s svojim nadrejenim … raje delam dve deli, če tako rabim denar, kot pa da bi naredila kaj takega … Preveč spoštujem svoje telo …

Je pa na žalost tega zelo veliko … zelo zelo veliko … :(((((

Lp, Bgv

Joj Smrkec, ali misliš da je vizualna privlačnost res vse, na kar naj bi smele padat ženske? Ti povem, da ima kakšen starejši tudi dobro bejbo tudi če ni materialno uspešen. Preveč razmišljaš po stereotipu da , lahko samo 20-letni z 20- letnico in 50- letni z 50 -letnico. vse ostalo je pa nenormalno ali za denar.
Kaj pa notranja lepota, dobrota, ujemanje, pozornost in druge vrednote? Misliš da starejši moški to nimajo?
Iz tebe govori samo ljubosumnost, ko vidiš da ima kakšna bejba raje kašnega starejšega in uzkušenejšega kot pa tebe ali kakšnega nestanovitnega zelenca.

hojla smrkec…
ki sprašuje:
…….ste kdaj šli v spolni odnos zgolj zaradi koristoljubja………..

hmmmmmmmm, a tole šteje:
– če ne bi…bi še zdaj moral kuhati,pospravljati,lagati…..hihiihhh

pa lepo se imej

Ja in nate bo padla pleh p…, no nekaj takega.

Ne bluzi, nisem še videl dobro bejbo s starejšim človekom, ki ne bi bil materialno uspešen. Tisti s čustveno supersonično inteligenco in zlatim srcem palijo samo v filmih. Razen eno poznam, ki je zdrogirana in hodi s precej starejšim ločencem.

Zato da sem dobil večji zrezek pri kosilu…
Ja žena mi je dala na izbiro nič zrezka in nič sexa, ali pa
en sex pa veeelik zrezek.
In kaj sem hotel drugega, če sem bil pa lačen in sem podlegel skušnjavi!

Sama sem takih načel, da nočem da me vzdržuje tip, da mi on kupi avto, stanovanje, obleke…Vse kar bom imela bo narejeno iz lastnega truda, vse kar bom imela bo izključno moje in plod mojega truda…Nočem da mi tip pol stvari v obraz meče, da mi vse vzame če nehava…Občasna darilca so nekej drugega, pa še to nočem da mi kupuje bogve kaj…
Nikoli nism bla hitra povzpetnica in ni pogojev da grem z enmu seksat sam zarad denarja in ostalih materialnih uhgodnosti…Za moje pojme to delajo trape ki mislijo da je lepota vse in da bojo s tem imele vse…patetično.

Ne nisem, ni potrebe, svoje cilje dosežem z svojo pametjo, znanjem…
Posteljne užitke pa delim samo s svojim partnerjem.

Prostituka je ženska, ki svoje spolne usluge ponuja za denar. Denar pa bi lahko primerjala z avtom, stanovanjem, novo službo…, ja zame je ženska , ki gre z nekom brez ljubezni z golo preračunljivostjo, zato da bo dobila “nekaj” prostituka.
Žal, takšno je moje mnenje. Pa to velja za oba spola, niso takšne samo ženske, se najde tudi marsikateri moški.

Kaj je zate dober avto, a imaš ferrarija?

OK, saj je vse daj-dam, ampak mislil sem na to, da ne čutiš do človeka ljubezni ali neke fizične privlačnosti, pa se vseeno podolčkaš, da dobiš neko zadovoljstvo.

Pa sve ste pomutili, pa to ni iz koristoljubja. Kaj pa ta primer, sta poročena, ko ženska ne čuti nič do tebe pa ti jo nastavlja samo, da ji “pelcmantel” kupiš in plačuješ položnice?

Prostitutka, torej, kdo ima tukaj korist, ona ker je dobila denar ali on, ker je dobil telo? Očitno imamo več vrst koristoljubja, hja… A je to kje opredeljeno, kaj je koristolubje?

V tem kontekstu sploh ni bistveno, kaksen ta avto je (saj se vendar pogovarjamo o dolocenem tipu zensk, ne pa o avtih). V vsakem primeru dovolj dober, v Sloveniji relativno redek sportni avto.

smrkec

moški vedno dobimo zadovoljstvo takšno ali drugačno…..sploh ko nam uspe pupiko podolčkat………

ženske so pa že po naravi v genih “narejene”, da …. grrrrrr

ljubezen, strast ??????! hmmmmmmmmmm nekaj kar sem že skoraj pozabil, zato ti žal ne morem objektivno odgovoriti…… sory

drugače pa kot pravijo moški: vsaka naslednja je boljša…hihiihihh

lp

Saj vemo, da samo avto ni dovolj, ampak avto je lahko močan magnet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close