Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost KONZILIJ IVF – MAJ 2017

KONZILIJ IVF – MAJ 2017

O super 😉 Meni je tudi odnos pomemben, ampak glede tega nisem mela nekih težav. ja verjetno bi lahko, če bi povečali št dr, ampak jih verjeno ne dobiš kar tako, pa tudi punc je res dost, polna čakalnica pa še čez vrata.

Utrogestan je isto kot estima menda, sem misla še kaj dodatnega, aspirin … oz. druge stvari ki kao pomorejo k vgnezditvi, ker sem slišala, da baje v tujini to dajejo.

Jaz mam naslednji petek posvet, načeloma bi lahko šla potem v pondeljek že v nov postopek ampak, bom zathevala, da še kakšne dodatne preiskave naredijo in potem se bo menda zavleklo.

vk17 meni so dali Aspirin 100 protect do prvega UZ.
Postopek v Lj, je pa res da mi je dala bolj zaradi hipece. In zanosila v prvo. Ne vem sem kar veliko prebrala da pomaga ni pa stalna terapija…odvisno mogoce od zdravnika.

V Lj ne kličejo po dnevih, kaj se dogaja s celicami, ker se situacija lahko spremeni z minute v minuto. Te pa pokličejo, v primeru, da se kaj ne odvija tako, kot bi se moralo.

Jaz imam Pinterjevo kot osebno ginekologinjo in je fantastična! Jaz imam zanjo same pohvale.

Jančarjevo sem imela na konziliju, pa tudi nimam slabih izkušenj z njo, razen lani, ko sem bila operirana in je bila punca poleg mene, ki jo je operirala in se mi je zdelo, da ji je na res krut način povedala, da ji je morala odstraniti oba jajcevoda.

Ojoj, saj sem razmišljaja tudi o pinterjevi ampak na koncu sem se odločila tako, saj v končni fazi lahko še tudi menjam, bistvo je bilo, da sem rabila neko spremembo, in sem pač tako naredila.

Zdaj pa že držim pesti za Brave2017 in da si mela čimlepši transfer 😉

Hej hej….. jaaa… transfer uspel 😁. Vstavili 2 in zdej ležim in ležim. 4 dnivstat sam na wc in to je to.

Transfer je bil ok, je pa zanimivo da te ne spustijo iz stola dol, ampak te pridejo iskat s posteljo, te potegnejo na drugo stran in ležiš 1 uro. Domov te spustijo hitro, vendar ne dovolijo po stopnicah, partner te mora čakati pred vrati z avtom. Potem počivanje… kot sem rekla 4 dni. Nato pa za Slovenijo 😁😁😁. 1.2. 2018 test….

14 dni ležanje, počivanje in niti kuhat ne….

To je to 😁. Vk17, hvala za spodbudo. Srečno naslednji petek… itak se javim še kaj 😁

O super, ampak sem lih razmišljala, zakaj niso dal že 3 dan not če sta bla itak samo 2.

4 dni ležat :O ma no way, jaz dem šla že čez 2 dni že delat s kolesom ponavadi, nevem če bi lahko 14 dni samo počivala, po mojem če se misli primt se bo primlo, zakaj pa ne kuhat, a bo dragi kuhal 😀

javi javi, upan da rata 😉

HEJ HEJ… FROM SLOWENIA 😀

Mogla sem z velikimi napisati …. lepo je biti doma 😀 ….

Evo, jaz sem jih popolnoma poslušala in sem res 4 dni ležala…. Moj dragi je vse spakiral in nas varno pripeljal domov. Sedaj pa sva doma in do 01.02.2018 se moje ležanje nadaljuje… Bom res vse naredila tako kot so rekli, da se kasneje ne sprašujem, kaj bi bilo, če bi jih poslušala….

Zakaj 5 dan? Ti bom kar skopirala iz njihove spletne strani:
Ako se radi o uobičajenom transferu, embrione prenosimo nakon 2 do 3 dana kultivacije u laboratoriji. Produžena kultivacija traje 5 do 6 dana i s njom imamo bolje rezultate, jer nakon 5 dana sa sigurnošću prepoznajemo embrione koji se bolje razvijaju i kvalitetniji su. Produženom kultivacijom povećavamo vjerovatnoću začeća.

Javi kako bo šlo v petek…. Držim pesti!

Saj vem, da se 5 dan bolj vidi keri je boljš, ampak to je smiselno če je več embriev da izbereš , če sta pa npr samo 2 pa itak daš oba, ker pravjo tudi, da je boljš da se čimprej vrnejo v naravno okolje.

Če bi sama mela samo 2 bi ziher hotla da mi jih dajo čimprej pa da mam tranfer, ko da na konc 5 dan sploh ni transfera, in niti 15 dni ne upaš. Sem vidla kake punce, ki so prišle 5 dan na transfer, je blo kar hudo, sem mi zdi da je lažje če ti dajo not zarodke, ki niso glih ok, pa maš pol upanje, da vseeno kaj bo, oz. se počasi sprijazniš da mogoče pa ne.

No ti kar počivaj, držimo pesti 😉

Maš pol bolniško do 1.2 ali kako si se zmenla?

Jup jup bolniška do 1.2.

Je res jeba, če pol ni transferja… ma je bil pa super občutek, ko so rekli, da sta 2 dva ful lepa in da so redko tako super… mogoče sam navijajo za drugič, ampak jbg… fajn je blo slišat 😁.

Javi v petek. Držim pesti!!!

Srečno jutri!!!!! Držim pesti za dodatne preglede…. Srečno!

Evo dobila novo napotnico posvet je bil fajn, bom mela pa v tem postopku dodatno še aspirin pa medrol, tako da bomo vidli če bo to kaj pomagalo. Kako pa kaj stanje pri tebi? se že kaj dogaja 😛

Hej hej… držim pesti!!!! Super…

Jaz zaenkrat me bolijo joški – oziroma me pečejo… niti ne znam povedat, zdi se drugače kot vedno… pa med jajčniki me boli, posebej ko sedim in ko sem pokonci. Drugih znakov ni…

Čakam nedeljo 🙂 oz. 1.2. ko bi moral biti krvni test.

kaže dobro 😉 jaz bi na tvojem mestu že delala teste 😀

Misliš???? Če pa v nedeljo najbi bila m….

Hej hej, eto se je že poslabšala situacija…. joški so sicer še napeti, vendar nič več ne bolijo, razen ob straneh in tak pekoč občutek je še vedno na momente, pojavljati se je začel izcedek 🙁 🙁 … jutri planirana m… upam, da se ne vlije…. trenutno slab filing.

ojoj. saj izcedek ni nujno nič slabega 😉 joški so pa itak bli napeti od stopke.

jaz pa dobila zdaj m. na 20 dan :O sploh mi ni več jasno .je pa problem v dolgem postopku ker se moraš začet pikat 22 dan in prehiteti m., bom šla drug teden kar tja da se zmenim kako pa kaj.

Mi je delala včeraj uz, pa pravi vi ste pa tik pred m. pa pravi ja drug teden 1x, pa zvečer že opazim izcedek pa pravim saj to bo trajal par dni pol pa ponoči nisem mogla spat take bolečine da groza, sem vzela tablete za želodec in proti bolečinam, šla še bruhat, grozno, sem bla kot zombi danes.

Naredla test in je pokazal debel +…… veš kak sem happy happy…. čeprav še mal gre kri, rjavo ampak nežno…. v četrtek imam krvengea, ga morem sama plačat… ma z veseljem ga bom….

Uf 20 dni… to pa res zna bit ovirica, držim pesti, da ti uspe urediti.

A si mela skoz take bolečine med m? Drži se!!!

Super 😉 zdaj pa čimprej naročit k gin. za uz, da preverjo če vse štima pa klko jih je not 😉

Jup, jutri akcija….

Daj mi še to povej, kako si se pa za bolniško zmenla z osebnim dr? da ti je odprl pa to, ker verjetno hoče prej kak papir ali kako pa kaj?

New Report

Close