Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Zasvojenost in pomoč Koliko časa se THC zadržuje v telese, krvi?

Koliko časa se THC zadržuje v telese, krvi?

ob občasni uporabi (1x na mesc, mord kdaj kej več), se po 20 dnevih brez v urinu ni dokazalo thcja..

RES JE jaas , ČLOVEKU KORISTI IN SPREMENI ŽIVLJENJE, SE STRINJAM. Kako pa je to videti v praksi. Vsebnost ti daje le občutek, da je temu tako, v resnici pa se človek oddaljuje od realnosti.
Torej vsebnost je super, da te popelje od realnosti in ti pušča negativne posledice.
Hm, hm, hm..

Človek, spomni se kdo v svojem bistvu si, da bi lahko živel sebe. ČLOVEK, LEPO JE, DA OBSTAJAŠ!

Ne, ne preverjajo tega rutinsko.

Torej, ste ziher, da ga ne preverjajo? Mene to tudi ful zanima in bi res prosila za odgovor…gre pa za državni sektor…

Pozdravljeni
Obeta se mi super služba, ampak malo cvikam, ker se bojim da bi me dobili na testih.
Travo sem prej zelo redno kadil, ampak od novega leta nism nič kadil.
Zdaj sm pa kadil približno 4 dni ampak to joint, 2 na dan.
Me pa zanima koliko časa prebližno mi ostane v urinu, in kako se bi najprej znebil tega thc-ja

hvala za odgovor

ja… jaz sem dobil službo, čez 2 dni imam zdravniški pregled… danes sem dobil po pošti napotnico, zraven pa še list, ki ga moram podpisat da me testirajo na vse mogoče prepovedane substance… za eno f* delo v proizvodnji! sicer sem neredni kadilec, pokadim na vsake par dni par dimov domače (pač v krogu).. pač paše na vsake tok cajta za sprostitev. nazadnje sem pred 1 tednom (par dimov) in po vsej verjetnosti bom imel test na thc pozitiven in posledično izgubil službo 🙁

Hm, škoda! Jaz sem prepričan , da si vreden dobre službe, da si vreden sproščenega življenja… Si prepričan, da temu ni tako, da sam sebi mečeš polena pod noge…
V tebi se gotovo skriva potencial, s katerim ti bo življenje bolj smiseljno, toplo… Privoščim ti, da ga odkriješ in uporabiš, vreden si dobrega.
Kdaj si si nazadnje zavihal rokave in stopil v akcijo, češ, tokrat bom storil dobro stvar, SAJ SEM JE VREDEN.
ODLOČI SE ZA SEBI DOSTOJNO POT, VREDEN SI IN POLN ŠE NEIZKORIŠČENEGA POTENCIALA, SKOČI NA KONJA!

D.P.

Človek, spomni se kdo v svojem bistvu si, da bi lahko živel sebe. ČLOVEK, LEPO JE, DA OBSTAJAŠ!

lp. V primeru da bi šel na krvo dajalsko akcijo in imel v krvi THC kaj bi se zgodilo? hvala

Mene zanima,če greš na zdravniški pregled in da si kadiv se ti vidi.. v urno ?

Pozdravljeni!

THC je pri rednih kadilcih v urinu prisoten do 4 mesece (z veliko telesne aktivnosti), drugače do pol leta! V krvi pa MISLIM, da manj (prosim, če nekdo pove kako je točno za kri, koliko časa).

RESNICA:
Jaz sem pred časom imel zdravniški pregled, kjer sem padel na urinskem testu za droge (našli so mi thc), res pa je, da sem 4 tedne (28 dni) pred pregledom prenehal z kajenjem, prej sem pa kadil redno več let. Po treh mesecih sem sam plačal pregled in še vedno je bil prisoten. Zopet je minil en mesec, in spet sem se testiral, no zdaj pa je bil test negativen. Tako, da dragi moji, jst sem zapravil svojo prihodnost in kariero, ne je še vi in upoštevajte MOJE NASVETE!!!

zivjo, ali ima kdo izkušnje z BIO konopljinim oljem uvoženim iz Kanade. Zanima me predvsem z vidika THC vsebnosti. Koliko časa obdrži olje to sestavino v telesu oziroma ali sploh je kaj na tem.
Hvala za odgovor.

živjo zanima me kako najhitreje ocistiti thc u urinu ali v krvi ?

maaajci ,
maaajci…

Kako je le sedaj pri tebi ob takšnih skrbeh…
Tako mi je žal, da je pri tebi sedaj tako… Preprosto ni fer do tebe, ne ni fer ker si zagotovo vredna boljšega življenja, življenja kjer je notranji mir, kjer je življenjska akcija v dobrem, plemenitem…
Postavila si kratko vprašanje, kot, da bi pričakovala še krajši odgovor. Zapis diši po hitro, hitro, hitro…
TI NISI OSEBA, KI JE VREDNA POLOVIČARSTVA, NAMENI SI CELOST LEPEGA, VREDNA SI TEGA, VREDNA SI BITI RESNIČNO NOTRANJE OSVOBOJENA IN V TEM SVOBODNA!

LEPO JE, DA OBSTAJAŠ.

Pozdravljeni!

V službi sem pod napadom, da sem češ en mesec nazaj kadil travo, ko sem bil na službeni poti. Ker je od tega že en mesec, dvomim, da bi s krvjo lahko dokazal da nisem. Kje bi se lahko opravil test las? Da jim zaprem usta in dokažem, da sem čist, saj kadil nisem že od srednje šole… Torej počasi 7 let.

Hvala za odgovore,

Lp

Oh kako kruto je slišati, pa vendar, dejstvo, resnica je resnica…

Nekje preverjajo nekje ne, odvisno od delodajalca, če misliš na običajne teste.
SICER PA, SLEJ ALI PREJ BOŠ NA VRSTI TI, KO SE BOŠ MORAL SOOČITI Z RESNICO, KI LAHKO BOLII . (Saj veš, tudi pri porodu so bolečina, a vredno je stopiti na to pot)
Kam te vodi pot na katero si stopil? Ja pot, ne le trenutni občutki, zaznave…
Človek se lahko počuti in, super, kul… toda če hodi po trhli stezi!?!?

Človek, vreden si, da zaživiš življenje, ki ti je dano v ŽIVLJENJE, V RADOST TEGA KAR SI IN LAHKO POSTAJAŠ. Radost do vseh tvojih globin je možna, toda le po zakonitostih na duhovnem naravnem področju.
VREDEN SI NOTRANJE PREROJANOSTI, OSVOBOJENOSTI, SAJ SI ENKRATEN, NEPONOVLJIV…
Čudno kaj ne, postaviš eno kratko vprašanje, jaz pa pišem vse drugo… KAKO TO?
KER SI VREDEN, KER SI DRAGOCEN, KER JE LEPO, DA OBSTAJAŠ!

Moje mnenje je, da preprosto ostaneš v notranjem miru, ostaneš v zavedanju, da si na pravi poti, v zavedanju da delaš pravo stvar in kot takšen ohranjaš pokončno samozavestno držo v tem.
Zavedanje tega kdo si, kam greš, od kod prihajaš ti daje polet, osvobojen realen zemeljski polet, da preprosto s preprostimi besedami gestami živiš sebe, živiš svojo izbrano dobro pot.
Ostani zagledan v svojo dobro naravnanost, ne v to kar se dogaja pri sodelavcih.
Ne boj se jih, nič ti ne morejo, nič jim ne rabiš dokazovati, ne rabiš delati stvari zaradi njih. Dobre stvari delaj zaradi sebe, delaj zato ker želiš Biti in ostati v dobrem, v plemenitem.
Moja in iskušnja mnogih je, da ljubezen preprosta in resnična kot je, premaga vse.
Ljubi sebe in sodelavce, toda ne z računico, da se spremenijo ampak le zato ker je vredno ljubiti, ker je vredno biti v ljubezni, ker je vredno imeti odnos z ljubeznijo, ker je vrednoi biti zagledan v ljubezen… tam je radost, je mir, ne glede na viharje, ki jih doživljajo so ljudje. Mi ne vemo čemu so takšni do tebe.
Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu. Bodi pogumen, drzen v dobrem, stopi na pot spremembe… ja ti bodi nenehna sprememba, zaživi kreativnost, vedrino… kajti vsak dan je nekaj enkratnega, neponovljivega… vsak dan je prvi in zadnji… današnji dan še ni obstajal in tudi nikoli več ne bo, kaj boš položil vanj? Zagledanost v bolečino, ki jo “sejejo” sodelavci ali v radost, ki jo lahko posreduješ Ti?
Očitno si jim potreben, da duhovno spregledajo, ja duhovno , tam je um, ki vidi to kar je bistvo, vidi kar je očem zakrito.

Človek, lepo priložnost imaš, da se zagledaš v dobro in jo živiš.
Sam sem v službi okušal nepričakovane spremembe, ko sem šefu, ki me je neopravičeno obtoževal rekel, ne potrebuješ se truditi, jaz te imam vseeno rad in te spoštujem. To sem lahko iskreno rekel takrat, ko sem resnično gledal v dobroto brez pričakovanj, le z zaupanjem naj naredi ljubezen tako kot ve, da je najbolje.
Pri določenih obtoževanjih sodelavcev se nisem branil, le podal sem jim obžalovanje, češ, žal mi je, da imate takšno mnenje, jaz vidim drugače, in nič drugo. Ohrani svojo dobro pot, plemenitost… živi to pokončno.Živi sebe kot zaklad dobrega, saj to tudi si!
Saj veš ko prižgemo luč, je luč tam , sveti, biva, deluje…
To zmoreš tudi ti, le bivaj v preprostosti, iskrenosti, srčnosti, plemenitosti…
Zahvaljuj se sodelavcem, ker jim ni vseeno za te, za tvoje zdravje toda ne potrebuješ se zagovarjati saj si v zavedanju, da si na dobri poti, to ti daje mir.
Hvala sodelavec, ker ti ni vseeno zame, vesel sem ko sem vreden tvoje iskrenosti… verjemi na dobri poti sem, sedaj sem dobro … in mu stisni roko sprave…
BODI LUČ, NE BOJ SE…

Pred tremi dnevi sem nardil smo dva dima trave, drugace nikoli nisem kadil za dva tedna pa imam
Zdravniski pregled v lj zaradi vozniskega dovoljenja.
Kaksen bi znal biti razultat testa in ce tam preverjajo thc oz kaj iscejo z tem testom?
Hvala za odgovor in lepo pozdravljeni

THC lahko izničiš v samo treh dneh,pij veliko koprivinega čaja, vitamin c,savna po dve uri na dan…sam thc je lahko nagativen ali pozitiven…pozitiven je lahko še 24 ur po zadnjemu jointu…tako, da če si kadil pred tednom in te potem ustavijo policaji, ti nikakor ne morejo vzeti izpita, ker je thc negativen…najbolje pa je da rečeš, da si bil v prostoru kjer so kadili marihuano…nikakor ti pa ne morejo dokazati, da si kadil še isti dan…razen če ti vzamejo slino…na slini se pozna še 6 ur po zaužitju…zato ljudje ne si delat preglavic zaradi tega…ker ti preprosto ne morejo dokazat, kdaj si kadil!!!

THC je lahko v krvi tudi do enega meseca. Če želiš darovati kri raje malo počakaj, kajti pri nas se vse vidi ( ukvarjam se z darovanjem krvi) in vem o čem govorim.

Ne glede na to,da gre za izjemno stare poste čutim potrebo, da se oglasim. D.P. ti si res težak na kvadrat. Kaj res nimaš pametnejšega dela kot daviti ljudi. Mislim …

New Report

Close