Ko povem, da ne pijem alkohola …
Vprašaj se raje, kaj je s teboj narobe, da imaš tako družbo!!!!
Pri nas v družbi tudi dva sploh ne pijeta alkohola, nista neka atialkoholika in nimata nič proti alkotu, le pijeta ne, nikdar, niti kapljice alkoholne pijače nist spila v življenju.
Nihče ju nič čudno ne gleda in v družbi sta priljubljena.
Pijem samo takrat, ko se mislim [po domače povedan] nalit kot krava, z družbo seveda. Ob kakih velikih praznovanjih, ko bomo vsi pijani. Drugače niti kapljice. Torej ali nič ali pa 4l vina.
Kako pa naj naz to raztolmačim ljudem?
Mi isto vedno težijo, češ saj pa zadnjič si ful pila, kako zdaj neboš deci, je bilo preveč a? Ne ni bilo, takrat smo se šli vsi načrtno napit, tokrat pa le deci, v tem ne sodelujem.
Vprašaj se raje, kaj je s teboj narobe, da imaš tako družbo!!!!
Pri nas v družbi tudi dva sploh ne pijeta alkohola, nista neka atialkoholika in nimata nič proti alkotu, le pijeta ne, nikdar, niti kapljice alkoholne pijače nist spila v življenju.
Nihče ju nič čudno ne gleda in v družbi sta priljubljena.
[/quote]
Eni hodimo v službo, posledično imamo poslovna kosila, večerje, zaključke itd. Se pravi, smo prisiljeni biti v družbi, ki si je nismo sami izbrali!!!! No, verjetno je z nami nekaj narobe, ker hodimo v službo.
Eni hodimo v službo, posledično imamo poslovna kosila, večerje, zaključke itd. Se pravi, smo prisiljeni biti v družbi, ki si je nismo sami izbrali!!!! No, verjetno je z nami nekaj narobe, ker hodimo v službo.
[/quote]
Ljudje ste sami sebi problem!
Tudi jaz ne pijem in sem vsaj 1x tedensko na poslovnem ob(r)edu, pa me nikdar nihce cudno ne gleda ali sili!
[/quote]
Imam tudi sama velikokrat kako poslovno zadevo in res še nikoli nisem imela težave zaradi tega, ker takrat pijem samo vodo. Če kdo vpraša, kar je zeloooo zelooooo redko, rečem da vozim. Če kelnar nalije tudi zame, pustim nedotaknjeno. Privat pa se ne družim s tistimi, ki pijančujejo.