Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Klinika Pronatal v Pragi – nočevanje

Klinika Pronatal v Pragi – nočevanje

Pikica02 verjetno je vprašanje namenjeno meni? Zaenkrat se še nisva odločila za tujino. Verjetno bom vsaj še enkrat probala v LJ. Meni pravijo, da dobiš en del povrnjen samo v primeru darovane celice. Ve pa pravite, da v vsakem primeru?

Čakam tudi na revmatološki pregled, ker sumijo, da to vpliva na zanositev in splave. Ampak bom šele junija na vrsti.
Jaz sem imela namreč enkrat blighted ovum in naslednjič izvenmaterično nosečnost ter istočasno nosečnost v maternici. Odstranili so mi jajcevod, čez en teden pa ugotovili, da je nosečnost tudi v maternici. No in sem morala 1 teden po operaciji še na čiščenje s tabletami. Najhujše pa je, da sploh niso prepričani, da je bila izvenmaterična nosečnost in sem mogoče brezveze izgubila jajcevod.

Pred revmatološkim pregledom bom šla še enkrat v postopek in če ta ne bo uspešen, verjetno potem v tujino. Bojim se tudi, da bom ostala brez celic, ker se zelo slabo odzivam na stimulacije.

Ima katera kakšen nasvet? Šla bi mogoče po drugo mnenje pa ne vem kam!?

Punce pozdravljene,

ima katera izkušnje s samim postkom prenosa zamrznjenčkov v kliniki Pronatal. Kokliko časa je treba čakati od neuspešnega IVF-ja in kako poteka nato privprava na prenos ETZ.

Ali morata biti pri ETZ prisotna oba partnerja?

Hvala za informacije 🙂

Žal nimam. Imam samo s svežimi… če te zanima. Javi

Stečno!!!

Hej! Ste vse punce v Pronatalu. Tudi midva s partnerjem se odločava za Češko, ampak midva potrebujeva očitno darovano celico (jajčece), ker imava za seboj že pet neuspešnih postopkov pri nas, pri katerih sta bila zadnja dva totalna polomija (brez ustreznih zarodkov, kljub 6-7 jajčnim celicam).

Meni so na kliniki pri nas rekli, da ti povračilo stroškov postopka v tujini z darovano celico pripada le, če nimaš svojih celic (npr. zaradi kemoterapije, drugega bolezenskega stanja, odstranitve jajčnikov, ipd.). Tako da bova tudi midva očitno morala iti popolnoma samoplačniško. To, da imava svoje celice, pa so te popolnoma zanič, naj ne bi bil razlog, da nama zavarovalnica karkoli prispeva, ker tako ali tako ne vedo razloga za najino stanje in ker sva imela to smolo, da smo v enem postopku celo dobili dva “normalna” zarodka, ki pa se žal nista prijela.

Mi lahko katera pove, kakšni so celotni stroški (približno) – postopka, bivanja, zdravil, ipd. na Češkem.

Pronatal repro Česke budejovice… z lastnimi celicami… pozanimaj se, če to drži, da ti ne pripada….

Kontakt: 01 307 77 58 zzzs Lj. So zelo prijazne.

Midva sva za 23 dni zapravila 6000 €. ( lastna celica, stanovanje, hrana) … postopek 3800 brez zamrzovanja.

ja to tudi mene zanima..
in za katero kliniko v pragi ste se odločile..newem ali prav razumem ampak vidim kakor da sta 2 kliniki v pragi..mi2 razmišljava, da bi šla tja po neuspelih postopkih v Pronatal ČB .(24.2.17,,12.2.18, in se svezi 🙁 12.6.18) v Pronatalu ČB imava se 2 zamrznjenčka vendar se nagibava da če bi bilo potrebno, da grewa nadaljevati v Prago..
sedaj pa svetujte..kera klinika v Pragi ?

Joj, v Pragi je ogromno klinik. Odvisno, kaj potrebujeta. Če bosta prenesla zamrznjenčke in potrebujeta samo prenos, ti ne znam svetovati, kam. So pa vse dobre, vsaj na papirju in res jih je veliko. Predlagam, da si vzameta čas za obisk ali vsaj klic z nekaj klinikami in izbereta tisto, ki bo na vaju naredila najboljši vtis.

Pikica02 in Brave2017 ali sta se na forumu?

Pozdravljeni !!!

Nisem prav razumela,kako ste misleli da rabim napotnico za povrnitev stroškov?

New Report

Close