Klik ponudba
Sem narocila 2 stvari pri njih.
Eno dobila poskodovano in neuporabno, drugo sploh nisem. Placala pa sem obe.
Gre za cca 30 eur nakup.
Sedaj jih nategujem nazaj. Narocam in ne prevzamem, tako tudi vsi moji znanci. Naj na kliku placjujejo postnino gor dol in se zajebavajo.
Enako preporocam tudi vam. Nagovorite vse vase znance, da narocajo, a ne prevzamejo. Naj pusijo na postnini barabe. Morda tako se jih hitreje resimo. Ker inspekcija ne deluje, a tudi zivce treba cuvati. Mascevanje pa je precej slatko :)))
Ja na to temo je veliko za napisati cakam paket ze 21 ddni uredu razumem bili so prazniki itd ampak 31.12.2019 mi nekdo na gmail napise da dobim naslednji teden ta teden ni bilo nic vceraj mi na fb napise nekdo dobite naslednji teden razocarana seveda nisem placala prej vedno dam po povzetju
Ker nocem da me nategujejo stevilka kot pravite odklopljena in razocarana sem sm ze narocila ampak dobila u 3 dneh zj pa studeram da bi preko nekoga drugega narocila pa da vidimo svojega nebom prevzela naj ga placajo si sami ker je to visek usega nevejo kje je paket in mislm da ga tudi poslali niso me pa zanima kje najti od kakega glavnega kak kontak