Najdi forum

Klepetalnica za starejše

kaka dama za klepet

Hey če hočeš po dolgem času dobiti orgazem ali dva ali pa samo malo sextinga me lahko dodaš na snapchatu (hjole88) saj sem tudi jaz že nekaj časa brez in bi se rad malo po zabaval. Ne bo ti žal to ti lahko obljubim 😉. Mojih 19 cm te čaka haha😅

Pozdravljeni
, seveda, kar nekaj nas je

Pozdravljeni. Z današnjim dnem sem prvič na tej klepetalnico.

Pisi [email protected]

Pozdrav
berem temi in bi se pridruzila. Imam vprasanje za klepetace…Kako je nekdo lahko modrejsi? Ozirima v javnosti in pred njo nastopa tako a ponavlja napake. Nada Razman, prej Dolinar se pojavlja kot nekdo: sreca v nesreci ampak za istovrstna dejanja spet v letu 2019 na sodiscu? kazenski pregon za goljufijo? Razlozite mi prosim be razumem tega.

Pozdrav
berem temi in bi se pridruzila. Imam vprasanje za klepetace…Kako je nekdo lahko modrejsi? Ozirima v javnosti in pred njo nastopa tako a ponavlja napake. Nada Razman, prej Dolinar se pojavlja kot nekdo: sreca v nesreci ampak za istovrstna dejanja spet v letu 2019 na sodiscu? kazenski pregon za goljufijo? Razlozite mi prosim be razumem tega.

srečna upokojenka

Nov klepet v Sloveniji: https://klepet123.com/
Deluje na vseh pametnih napravah.

A se kje dejansko NORMALNO klepeta?

Odgovor na objavo uporabnika
Zdolgočasena, 07.08.2008 ob 23:01

Sploh obstoja? Imam 46 let, mož pred TV-jem, najstniki zaklenjeni v svojih sobanah, jaz pa tudi ne morem nonstop drgniti, kuhati, likati itd. Pa bi se še jaz malo zabubila in počvekala po netu, sploh zvečer, ko se mi res ne da nikamor. No, pa da priznam, kam pa naj grem npr. ob 22h ali še kasneje, pa še sama?
Saj udarim kakšen telefonski pogovor s prijateljicami, ampak včasih ni pa nikjer nikogar, meni je pa dolgčas.
Samo prosim, ne mi svetovat kakšnega Kupida, kot ste mi nekoč. Sem probala, ženske sploh ne odgovarjajo, dobila sem pa en kup seks ponudb.
Sem probala še v neki klepetalnici, pa so se javljali osebki z zelo nazornimi niki, potem sem pa obupala.
Torej, kje klepetate ve? Obstojajo kakšne tematske klepetalnice?

Reuma ,artritis,covid vse bolezni imam

Mene pa daje reuma,hemaroidi ,malo vode v kolenu,povecana prostata,jetra fuc in vidim trojno ,kaj bi to bilo ?????

pozdravljena piši mi na ,,,,[email protected],,,,ali mi pošlji sporočilo pa se ti javim da  se dogovoriva za srečanje 041950405 Martin

enostavno mi gre preveč sex po glavi

Meni tudi stalno hodi sex po glavah,… zgornji in ta spodnji, rad bi spoznal kakšno, ki bi ji bilo to všeč, pa srečno

. https://youtu.be/OMOGaugKpzs

kaj se dogaja s Starševskim čvekom?

Odgovor na objavo uporabnika
mustang357, 05.01.2022 ob 17:13

Meni tudi stalno hodi sex po glavah,… zgornji in ta spodnji, rad bi spoznal kakšno, ki bi ji bilo to všeč, pa srečno

evo jst tudi!

New Report

Close