Klepetalnica za starejše

Sploh obstoja? Imam 46 let, mož pred TV-jem, najstniki zaklenjeni v svojih sobanah, jaz pa tudi ne morem nonstop drgniti, kuhati, likati itd. Pa bi se še jaz malo zabubila in počvekala po netu, sploh zvečer, ko se mi res ne da nikamor. No, pa da priznam, kam pa naj grem npr. ob 22h ali še kasneje, pa še sama?
Saj udarim kakšen telefonski pogovor s prijateljicami, ampak včasih ni pa nikjer nikogar, meni je pa dolgčas.
Samo prosim, ne mi svetovat kakšnega Kupida, kot ste mi nekoč. Sem probala, ženske sploh ne odgovarjajo, dobila sem pa en kup seks ponudb.
Sem probala še v neki klepetalnici, pa so se javljali osebki z zelo nazornimi niki, potem sem pa obupala.
Torej, kje klepetate ve? Obstojajo kakšne tematske klepetalnice?

vtipkaj na google IRC, POTEM POJDI NA 386 in tam imaš oddelek 40+

Klepetulja. Imaš sobic za čvekat kolikor hočeš.

Ja,greš na irc,naoddelek 40+,in potem te 21letniki nagovorijo če si potrebna….🙂)

spletnascena

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Na chatih je problem, ker težko dobiš žensko sogovornico, dobiš pa – z veliko sreče – čisto prijetne moške sogovornike tudi tvojih let. Ok, večina jih išče avanturo, ampak konkretno na chatu je par tipov nad 40 ali celo nad 50, ki bi pa radi samo klepetali. Konkretno na http://www.chat.si.
Klepetulja (http://www.klepetulja.com) se meni zdi veliko bolj avanturistična od chata… Jaz sem na chatu sklenila par novih prijateljstev, enega celo tudi z žensko!
Aja, na kanalih 20+ ni žive duše, gužva se začne nad 30 in 40. Tam so pa vsi!

Pozdrav !!

včlani se na facebook, netlog. Tam imaš še slikce, pa musko…

Hm, meni ni (vsaj zaenkrat nikoli dolgčas), imam nekaj let več kot ti, moža velikega ljubitlja planin, le redko grem z njim v hribe, imam poročenega sina, nimamo še vnukov, čeprav vsak nebodigatreba sprašuje, ali imate že kaj vnukov … češ je dolgčas če jih ni, in to me sprašujejo taki, ki so se nad svojimi otroki drli kot jesharji, jih pretepali … no, tudi to je življenje, veliko hodim naokoli s psom, veliko berem knjige, pa časopise, rešim kakšno križanko, urejam vrt in če ga toča stolče, potem ga je ponovno treba urediti kot spomladi, imamo veliko sorodnikov in znancev, z njimi vzdržujemo pristne odnose, ker smo res prijatelji in nam tudi ni žal kakšnega evra za fešto, sčasoma se teh kar nekaj nabere. Včasih se moram malce “zlagati” da smo zasedeni, da si sploh lahko vzamem kakšen dan samo zase, za svoje meditiranje. Samo enega nima, in česar tudi ne pogrešam: nikoli s sosedi ne pijemo kave oz. se ne vabimo, samo vljudno pozdravimo. In tako ni nobenega prepira.

Pa lep pozdrav.

Vprašaj se, kaj te veseli še početi in se pridruži kakšnemu društvu s “tvojo” vsebino. Tam so podobno misleči in ob npr. fotografiranju lahko klepetaš…

se pridružujem tvojemu mnenju…in sem sama tudi že obupala. Vsakič znova, ko se pojavim v kaki kleptalnici, sem jezna sama nase….no včasih se najde tudi kakšna izjema. Morda je Patricijina ideja res še njaboljša. Srečno !

Fajn klepetalnica je na Kulinarični Sloveniji.

Prosim če rešite to anketo.. hvalaa

http://www.mojaanketa.si/anketa/333216906/

Zdravo klepetulje ,klepetalci .Pač smo nekako starejše osebe ,ki bi se rade družile a si preprosto ne upamo .Človek si ne sme delat probleme s starostjo ,ker če si dovolj zdrav ,moraš biti v vsem aktiven .Ne smemo samo stokat in segati po tabletkah ,to ni zdravje to je samo zadrževanje bolezni v telesu .Sprostitvena vaja je hoja .Samo ne hoja po asfaltu po mestih ali po trgovskih centrih ,hoja mora biti v naravi ,da vidiš kaj lepega okoli sebe ….Torej ,drage moje ,dragi moji ,samo smeh ,hoja ,druženje je več kot dovolj za samostojnost in mogoče še kaj več ….!

dorba klepetalnica je http://www.klepetek.com s prijavo preko facebooka

Aha, zdaj bi mladina klepetala s 60 letnicami? O sexu? Tud lahko!!! Sem lih prave volje za to 🙂


iščeš nekoga za klepet ,pa še ZS ne registriraš, sigurno se bi ti javilo dovolj klepetalcev, ne samo potrebnežev,-teh se ženske kar bojite? (tema napisana pred nekaj leti,aktualna še danes..mislim da ne bo niti odziva )

[email protected] je moj kontakt ,če te mika klepetanje po netu vedi mene tudi

Pozdravljena, sama sem malenkost starejša od tebe in tudi sama imam moža, ki je cele dneve v službi, včasih tudi na poslovni poti in sem tudi po 2-3 dni sama doma, imam otroke, ki so v službi, eni v tujini.
Ker se relativno še v srcu čutim mlada in sem fizično še dokaj dobro(upam da bo še trajajo). Zjutraj sem itak v službi, za popoldan sem si našla še nekaj malega za delati-ker sem pač v takem poklicu, da to lahko. Poleg tega še hodim k telovadbi, se redno dobivam s sestro na kavi in se tudi redno videvam z sorodniki. Z tistimi, ki smo si pač dovolj blizu in čas mine kar prehitro.S tem da ob vikendih grem z možem na kak krajši izlet in se imava prav fino.
Vendar vsak se mora za to sam potruditi, da pa bom visela non-stop na netu, pa tudi se mi ne da. Pri gospodinjskih opravilih za dva, pa res ni toliko za delati in tako sem si poiskala hobije, ki sem jih v času šolanja otrok, moževe odsotnosti in na koncu še negovala očeta in tasta, ki sta bila bolna, ja takrat sem se odpovedala marsičemu, kar pa seveda mi ni žal. Starši so nam le dali ogromno in lahko bomo le srečni, če nam bodo naši otoci kdaj tako pomagali. Sem pa sedaj to nadoknadila in mi je super.
Primer: 2x tedensko imam telovadbo in smo skupinica žensk, ki se poznamo nekatere od prej, nekatere ob vpisu k telovadbi in se dobimo malo prej, malo poklepetamo, se po telovadbi še malo zadržimo in moram napisati, nam je luštno in nič dolgčasno.
Kot pravim, meni dnevi letijo in mine mesec, kot za šalo-zelo hitro.
Torej, malo v akcijo, obnovit kako staro prijateljstvo, si mogoče na novo zgraditi stare vezi z sorodniki, brati, sestrami……….in bo!
Drugače pa kakor ti svetujejo nekateri tu zgoraj. Možnosti je na pretek.
Pa srečno!!

New Report

Close