Najdi forum

KLAMIDIJA

POZDRAVLJENI,

PRED KRATKIM SEM OBISKALA TERAPEVTA IN OPRAVILA PREGLED NA BICOM-U. POVEDAL MI JE, DA SEM “ALERGIČNA” NA SADJE, PŠENICO, SVININO, OREŠČKE,UMETNA BARVILA, SLADILA,… OBENEM PA MI JE ŠE REKEL, DA IMAM KLIMIDIJO.
ŽAL PA SE TAKRAT NISEM SPOMNILA, DA BI GA NATANČNO VPRAŠALA KAJ TO PRAVZAPRAV JE. ZATO BI PROSILA, ČE KDO VE, DA MI RAZLOŽI: KAJ JE TO IN KAKO SE LAHKO POZDRAVI.

HVALA.

GOGY

Opomba DG: popravil sem naslov sporočila iz Klimidija v Klamidija

Preberite tukaj:

http://med.over.net/forum5/read.php?177,4153340,4190097#msg-4190097

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

POZDRAVLJENI.

ZANIMA ME KAJ JE POTEM KANDIDA IN ALI JE TO MOGOČE KAKO POVEZANO S KLAMIDIJO?

SEM POPOLNOMA ZBEGANA OD VSEGA.

lP,GOGY

Kandida je ena izmed številnih glivic, ki so vedno prisotne v telesu. Ko imajo dovolj hrane in ugodne pogoje, se preveč razmnožijo in povzročajo težave.

Klamidija pa je bakterija, ki se obnaša kot virus, zato jo je zelo težko pozdraviti.

Vse to bi vam moral razložiti vaš terapevt in odgovoriti na vsa vprašanja, saj je za to dobil honorar. Vprašajte ga, lahko tudi naknadno po telefonu – če ne bo znal odgovoriti, kaj je testiral, potem vas tudi ne bo znal pozdraviti.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close