Najdi forum

Kje ste starejsi, modrejsi…? Na forumu “Zivljenje..” nas je lepo stevilo priznalo, da smo kar nekoliko starejsih od udelezencev na forumu Zivljenje, vendar tukaj pristanemo le redki…Ali pa se le meni tako dozdeva??? Ali nimate casa, ce ste ze v penziji, hi, hi..? LP vsem!

o poglej jo!! sem se že spraševala, če nisi na dopustu….

no, ko smo ravno pri starosti…starost je hudo relativna reč….koliko pa pravzaprav smo stari? a ti, Ponca, upaš povedat?? no, da vidimo…najprej ti, potem še jaz, hehe..

Ti, Resna, ti….Sem ti pisala na tvoj mail, pa ni bilo odgovora…..Upam povedat, zakaj ne bi, vendar sem sebi obljubila, da javno ne bom operirala s taksnimi podatki, ker ne zelim, da me slucajno kdo od mojih sodelavcev prepozna…Saj razumes, kajne? Torej odgovor: 25 na nekaj podlage….Verjetno vec od tebe, kar predpostavljam glede na starost vsaj ene tvoje hcerke…Hi, hi….No, kaj poreces sedaj? :-)) LP !!

No,ta je pa ta prava,povej Ponca,če si upaš,če si že vedno tako kritična,pa še svoja leta!!!!
Ha,ha,ha,lp Jona

da si mi pisala??? ja presneto, zakaj pa potem nisem dobila??? čak mal, grem prav še enkrat gledat….

O, Ponca, pozdravljena!
Pojma nimam, ali se samo meni dozdeva, ali pa tale forum res postaja eno samo odlagališče nekonstruktivnih tem.
Ravno včeraj sem Primožu predlagala, naj odpre nov forum v zvezi z obrtniki in gradbeništvom – mogoče bi se pa na tak način teme bolj izkristalizirale in bi forum postal zanimiv.

Ko se je le-ta odpiral, sem namreč mislila, da bomo malce zrelejši klepetali o nas samih; o izkušnjah in dvomih ter čustvih…. Kaj se ve, morda pa še bo tako!

Lep dan ti želim,
Modra

Ooooooo, pozdravljena! Tudi jaz, tudi jaz…Ves, a forum oblikujemo sami, kajne? In kje so torej nasi zulji???? To sem se namrec sprasevala…..Tudi sama si zelim na tej strani prebirati taksne teme, kakor si jih navedla…..:-)) LP!

Sorry, maja_b, pa menda nisi ena in ta ista oseba “resna”? Pisala sem Resni na mail, ki je pod njenim nickom…Kva je zdej to za ena zmesnjavica???? :-))
LP!

Ponca, preberi mail, ki sem ti ga poslala, pa ti bo vse jasno!

Hvala Jona, hvala…Sem se kar malce zamislila nad samo seboj…O tisti kriticnosti, namrec….Se vedno je cas, da se poboljsam, kajne? Nikoli ni prepozno za delo na sebi. Sicer pa je moj “stil” vcasih taksen, da namenoma zelim nekoga “sokirati” ali celo “lopniti po glavi”. Tako se vecina mojih dobrih znancev, tako vsaj pravijo, hitreje streznijo! LP! :-))

Vau! Bos se danes dobila pismo iz Ljubljane!!! :-)) LP!

Torej smo le stiri starejse (tako in drugace starejse dame!) uspele priti v tem casu na nas dobri, malce doooolgocasni forumcek, a? In kje ste nasi dobri, stari macki – moski, a ? Pogresam Prijatelja, pa Romana, pa mogoce se kaksnega predstavnika “mocnejsega” spola! :-)) LP!

Pozdravljene, pogrešaš predstavnike močnejšega spola? Močnejši po karakterju, po kilah ali misliš moške, hi, hi. Ja en tak je možiček, pa ga že dolgo ni tu naokoli. Kako ste kaj dame? Meni so prazniki pobrali vso energijo in jo še iščem. Mislim da si bom vzela kakšen dan dopusta, tak samo zame, garant mi bo pol full bolje. Razen standardnih problemčkov z “najdražjim” nič novega pri meni. Imamo se fajn dokler prav je al ne…..

Živjo
Evo mene, sem predstavnik močnejšega spola.
Sicer sem res prisoten na forumu življenje, ah to……. in mladi o spolnosti…. ampak tudi tukaj bi rade volje sodeloval in če že ne bi kaj pametnega napisal bi se pa vsaj kaj naučil od modrejših in bolj iskušenejših!
Zato z vprašanji in temami na plan pa bo zaživel tudi ta forum.
LP

Vau, sem te vesela! Tako ja, tudi tukaj bodi z nami…Saj ves, tudi jaz sem bila do nedavna vecinoma na forumu Zivljenje..Ma, za tistega Mladi mi pa kar nekak ne gre pa ne gre…Kar lepo se te bere, ja, zato se pridruzi se nam, seniorkam in seniorjem…
Nisi se nic neumnega napisal, ucimo se pa tako ali tako celo ljubo zivljenje enkrat od starejsih, drugic spet od mlajsih! Allora, gremo….:-)) LP!

Lepo, Tepka, lepo, da si prisla! Tudi meni je praznicno delo pobralo vso energijo po telesni plati, medtem pa sem nafilala dusevno energijo, ki so mi jo prej kar do dobra naceli parazitki…Imas prav, vcasih si je treba vzeti zase kaksen dan in ziveti le ZASE, poslusati najljubso glasbo, se zategniti v kak kot dnevne sobe, prebrati na eks zanimivo knjigo, se razvajati s kaksno razvadico, se zrelaksirati v kopalni kadi, si brundati najljubse napeve, klepetati vsaj pol ure s kaksno optimisticno naravnano duso….Pa se in se….S ciljem, da si vsaj en dan sam svoj gospod! In da ze zjutraj naznanis vsem, ki te izcrpavajo in vcasih (egoisticno) hocejo za to in ono: “Danes me ni za vas! To, kar vidite hoditi naokoli ali sedeti v blizini ali peti, nisem jaz! Sem privid, ki nic ne slisi in ne vidi! ” Pa da vidis pol ! :-)) LP!

Veš, forum Mladi o spolnosti bi lahko tudi preimenovali v forum o spolnosti in …..
ne vem koliko res rosno mladih se tam najde. Pa vendar dobiš sem pa tja kakšno temo “Ali bi katera sexsal z mano” ha,ha,ha.
Evo se pridružujem seniorkam in seniorjem…
Allora, gremo…… Allora, gremo še enkrat !!!!
Ej Ponca, kam pa mi to pravzaprav gremo??? :))))
LP

V bolj optimisticne case, vendar! Ce si necesa ne naredis sam, pol ziher ne bo nic iz tega, ne? A mislis, da nam bi uni tam gor kej tazga lohk prpravli, a??? Jok!
Allora…. :-))!

Ma, si frajer! In pol?? Hoces reci, da imas tam ponudbe, a? Ja, me prov zanima, kolk je prahu, kolk pa dejansko…, hi, hi… Sem se nekoc nahihitala, ker me je ena frkljica odpikala z “Zdravo kekec..” in to po tistem, ko je ze cel dopoldan razpredala, kako bodo v stiri sexali in fantazirala koker da scenarij za porno pise ob tem..In pol sem navrgla opazko, da nej le pazi, da ne bo na koncu pristala v 1…
Kaj mislis, koliko je primerov, ki se potem res koncajo “v zivo”, kaj?? LP!

He, Ponca, pa ti resnično rata, da v kakšnem kotu dnevne sobe niti ne pomisliš kaj vse bi bilo treba doma narediti ali se pa narediš da nič ne vidiš. Jaz bom šla malo v mesto, pa mogoče v Spar da mi nohte polepšajo (da bodo moje ročice potem lahko bolj vneto drgnile), potem pa bo mobi zvonil in slišalo se bo vprašanje: ali imamo danes doma kosilo, če nisi v službi ali pa bolj direkt:KDAJ bo pa koslilo? Bljak, parazit in njegovi potomci ni kaj, saj so full prisrčni vsi skupaj samo eno napako imajo, nimajo gumba za OFF.

New Report

Close