Najdi forum

kg po rojstvu

Na dieti sem zaradi motene tolerance na glukozo. Že v drugi nosečnosti sem imela gestacijski diabetes. No, v tej nosečnosti je malo boljše, a še vedno ni prav v redu in se moram paziti. Še toliko bolj sem previdna, ker se je prva nosečnost slabo končala, zdaj pa imam podobne probleme.

Zredila 10 kg, zdaj dva tedna po porodu imam isto težo kot pred nosečnostjo. Moram pa priznati, da sem imela in še imam enih 5 kg, ki so odveč….

Zredila za 13 kg…domov prišla samo še s kako odvečno kilco…vse ostalo pa je šlo v 14.ih dneh po porodu v minus z dojenjem…sem pa mad šlankicami oz. tistimi ,ki se težko zredijo…

zredila sem se za 14 kg, pri porodu izgubila 8 kg – od tega precej vode, ker mi je zastajala, ostali kg pa so šli počasi, počasi dol- cca 6 mesecev je trajalo. mislim, da je takih bolj malo kot ste tukaj gor, ki sste v parih tednih po porodu na isti teži – večina ko se pogovarjamo, se kar kake pol leta bojuje s kilami – pol pa počasi gre dol.

zdaj v drugi nosečnosti pa sem na dobri poti da bo teh kg več, tako da moram začet malo pazit kaj papcam – še dobro, da se prazniki končujejo:)

Zredila za 6, domov prišla z -8, zdaj dva meseca po porodu pa imam še eno kilo manj. Ampak prej nekaj kilogramov preveč podlage 🙂

New Report

Close