Najdi forum

kg po rojstvu

Zivjo!

Koliko kg manj ste imele takoj po rojstvu? Da vem, kaj me caka… 🙂

Lp,
A.

Jaz samo 6, vsega skupaj sem se zredila 14kg, tako da mi jih je 8 ostalo za dol spravit, ampak je šlo. Devet mesecev po porodu sem že bila takšna, kot prej.

Obakrat sem se zredila za 15-17 kilogramo na 57kg podlage. Po 1. porodu je ostalo 6 kilogramov, ki so izginili v dveh mesecih ( ni čudno, ker nismo nič spali in ves dan nosili zaradi krčev), po 2. porodu je ostalo 4 kilograme, izginilo zelo hitro.

obakrat sem se zredila za 12 kg. pri prvem sem iz porodnišnice prišla z 9 kg manj, pri drugem s 6 kg manj. Obakrat v približno 9 mesecih izgubila vse pridobljeno in še kakšno kilo več.

zredipa sem se za 15kg, iz porodnišnice prišla z osmimi manj, po štirih mesecih na prvotni teži.

zredila sem se 15 kg, po porodu šlo dol 7 kg, še 3 v 10 dneh, 4m po porodu pa sem že 2kg v minusu

Iz porodnišnice sem prišla s 7kg manj, zredila sem se za 18kg. Ostalo je šlo dol v slabih dveh mesecih, ko sem nehala dojit pa sem dobila nazaj 2kg.

V nosečnosti sem se zredila za 13kg, iz porodnišnice sem prišla z -6kg, naslednjih 6kg sem izgubila 2 meseca po porodu z dojenjem, zdaj pa mi ostaja še tisti 1kg:)

Zredila sem se za 20 kg (dvojčki) 🙂 Takoj po porodu izgubila 11 kg…..v naslednjih dneh še 3 kg. preostalih 6 kg. pa v 6 mesecih.

Zredila za dobrih 15 kg, tri dni po porodu dobre 4 kg manj. Sest mesecev po porodu imam se dva kg vec kot prej (se dojim), ampak jem res ogromno in sploh ne gledam na kalorije :). Gre pa teza pocasi, pocasi navzdol – na mesec kaksne pol kg, kar pa je tudi zdravo :).

Lp, mishika

Pri prvem otroku sem pridobila cca. 13 kg, od tega ful na račun vode (zadnji mesec in pol pred porodom dobila 5 kg), ful preveč mi je zastajala, da je bilo že kar nevarno… Izgubila sem pa vso kilažo minus dodatna dva kg v dveh mesecih. Dojila sem pa samo dober mesec.
No, zdaj pri drugem otroku, sem v 38.tednu, sem pa dosedaj pridobila 10 kilc, pa bomo videli, kako bojo šli dol. Se niti ne sekiram, ker se zdravo prehranjujem in sem precej aktivna.

Pri obeh nedonošenčkih sem se zredila 7 kg in pri obeh sem bila po 14 dneh na teži pred zanositvijo. Ampak jaz nisem ravno merilo …

Prvič sem se zredila 16 kg, 8 šlo dol še v porodnišnici, ostalo pol leta po porodu. Drugič sem se zredila 14 kg, spet osem dol takoj, ostalo v štirih mesecih. Triurno trajbanje vozička vsak dan (in neprespanost) tudi naredi svoje…

skoraj vse pridelane kile so šle dol že v porodnišnici ( v 7 dneh), v prvih dveh mesecih pa sem jih imela še kake 4kg manj, kot pred zanositvijo

jz sm se zredila 14 kil, iz porodnisnice prisla lazja za 12 kil(mali je mel 3.5 kile, tko da???), ostali 2 kili sta sle v enem tednu dol..

V nosečnosti sem se zredila samo 7kg (na 50,5kg podlage) , zaradi stroge diete. Po porodu sem izgubila 10kg. Ker sem dest mesecev dojila in ponoči veliko vstajala, sem kar težko pridobila nazaj tiste 3 izgubljene kg. Kar nekaj mesecev sem hodila okrog kot zombi. Zdaj sem noseča 32 tednov, spet na dieti (sicer manj strogi), pridelala pa sem 7kg.

Prvič sem prišla iz porodnišnice z 10 kg manj (bila na koncu fejst otekla), drugič s 7 manj.

8 kg je šlo ven…. :))

HH

zanima me zakaj si na dieti. Iz zdravstvenih razlogov?
lp

o hvala za odgovore, ja fajn , da nista debeli, bi blo škoda, pol so same težave s holesterolom in cukrom.sam ne vem pa zakaj se razburjata name pa mi opočitata slab intelekt, ker sm ravno lani vpisala magisterij pa mi kar solidnom šiba, kljub temu, da redno treniram eno od borilnih veščin pa v službo hodim pa še marsikaj delam, sam rodila pa res še nism, pa upam, da mi ne bo živcev poškodovalo pa na psiho udarlo, ker se mi zdi, da sta vidve na tem področju kar precej hude poškodbe utrpele, pa se mi mal bogi zdita , tako da vama ne zamerim.

New Report

Close