Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kateri uspelo z IUI?

Kateri uspelo z IUI?

Jutka hvala! Ful jasno

Evo punce,jaz sem včeraj začela ful krvavet in se mi je izločlo kup nekega tkiva in pravljice je konec.Sem čutla od testa dalje,…sem vještica,da nekaj spet ne bo uredu,ker enostavno nimam te sreče.Sem se odločila,da si vzamem lep čas pavze,ker sem čustveno čisto v dreku in morem najprej sebe sestavit.Vsem želim lepo nosečnost in veliko sreče.LEP DAN

Joj Nejka mi je full hudo. Pa tko sem se veselila, da je vsem uspelo. Mene je tud strah, pri vsakem špikanju, ampak zaenkrat še dobro kaže.Sicer ne vem kako je to, ker sem prvič noseča.Mogoče je dobro da si res vzameš malce pavze, Saj konec kocev šteješ komaj 27. Samo naj ne bo predolga pavza, ker sem jaz nekje pri teh letih tudi obupala. Sicer takrat ni šlo vse skupaj tako daleč, da bi sploh do inseminacije prišlo.Uživaj sedaj in se prepusti. Mogoče pa bo ratalo, enkrat sigurno bo, toliko sem pa tud jst vještica;)

Ma neeeee nooooo NEJKA!!! Tud meni je fuuuuul hudo zate! Praviš, da se ti je to že zgodilo? Pa si šla na kakšen posvet/pregled zaradi tega? Kakorkoli, kot je že ninča rekla – BO tud tebi ratalo, boš vidla! Pač boš imela letnik 2010!!! Držim pesti zate!

Ja prvič,pa sem takoj letela na urgenco,ostala v bolnici čez noč,zjutraj imela splav.Potem so mi naredili ultrazvok in sem šla domov.Včeraj sem pa spet doživela isto,…Baje da se temu reče,da se nosečnost konča,še preden se začne,..zelo zgodnji splav.Krvavela sem pa obakrat najprej ful,potem pa vsake toliko malo prteče in je trajalo slaba dva dni.Edino,če se je test zmotil,…ne vem.Sem čist fertik in nočem sploh več o tem razmišljat,ker se mi bo zmešal.Utrujena sem od vsega.Kar je,je.Nimam kej pomagat,kot čimprej se sprijaznit,da tako pač je,…Sej bo bolje.Lepo spite in uživajte

kako ste kaj punce? A je katera že bila pri zdravniku? Kako se pa počutite? Jaz morem priznat, da kar vredu, čeprav ne vem, če je to dobro, da je v meni skozi prisoten neki strah, da bi blo kaj narobe.

Ojla,meni gre še zaenkrat čisto v redu,20.4.mam pregled v MB in ultrazvok,jutri bo 1 mesec od inseminacije.Ninča kdaj pa maš ti ultrazvok?
Moram ti pa povedat da od takrat ko sem prebrala Nejkin post me pa tudi vmes zaskrbi da nebi šlo kaj narobe.Lep pozdrav vsem.

Jst sem imela prejšni teden in danes ultrazvok, ampak je rekel samo da je vse ok, pokazal mi je pikico,normalno se vse razvija, utripa pa še ni poslušal.Je rekel, da bova to čez tri tedne, ker enim se že sliši utrip pri 6 tednih, enim pa ne, da ne bi blo nepotrebnih skrbi. Čeprav mene tole tud skrbi po eni strani, po drugi pa so kolegice rekle, da še niso ble na vrsti za ultrazvok prej kot v osmem tednu. No upajmo na najboljše, skrbi pa tud mene kar naprej od Nejkinega posta. Nosečka pa sem 6t in 3 dni. Rok pa bi naj bil 9.12.2009. A maš kakšne slabosti al pa kej posebnega? Jst imam samo občasno problem z zgago, pa mogoče malce vrtoglavice. No upam, da bo tudi pri tebi vse ok, pa se javi še kaj.Lep pozdrav

punce pozdravljene!

najprej cestitam vsem, ki so postale nosecke srecke!!!

meni nazalost ni uspelo po prvem IVI-ju tako, da imam na raspolago se dva.
grem pac pogumno naprej in bom vidla, kaj se bo dogajalo naprej.

LP denci

Evo mene danes sem imela ultrazvok in doživela šok od katerega si še nisem opomogla pri meni smo pa zagledali tri pikice vse velike 7 mm in stare 6tin 4 dni.Ni mi pa jasno kako oni to štejejo ker po mojih izračunih se je danes začel 6 teden (16.3.sem imela IUI)??? Lp

ooooo Anitae kar tri naenkrat?? To pa je najbrž šok.Jaz sem imela ivi 20.3,zadnjo M pa sem imela 2.3. Prejšno sredo sem bila noseča 6t in 3 dni, danes sem pa glih 7 tednov. Tko je men računal.

Čestitke

waaawwww…anitae…tri pikice????????????????? Hudoooooo!!!! S kolikšnimi folikli pa si ti šla v iui?
Tud jaz sem bla že na 1uz (samoplačniškem, ker uradnega kar ne morem dočakati :)) in je vse ok – srček bije. Tud jaz sem imela uzu 20.3., ZM pa 6.3.. G mi je zračunala, da naj bi na trenutno velikost pikice bila ravno danes noseča polnih 7 tednov.

Ojla…pri katerih letih ste sle prvic na IUI?

LPM

Zanima me kolkim vsm je uspelo po prvem iui

Zanima me kako je z spolnimi odnosi pred iui postopkom oz pred inseminacino. Ali je res da je bolje par dni pred odvzemom sperme pocakati z odnosi da se bi naj manjsala kakovost semen?

New Report

Close