Kateri uspelo z IUI?
Evo punce,jaz sem včeraj začela ful krvavet in se mi je izločlo kup nekega tkiva in pravljice je konec.Sem čutla od testa dalje,…sem vještica,da nekaj spet ne bo uredu,ker enostavno nimam te sreče.Sem se odločila,da si vzamem lep čas pavze,ker sem čustveno čisto v dreku in morem najprej sebe sestavit.Vsem želim lepo nosečnost in veliko sreče.LEP DAN
Joj Nejka mi je full hudo. Pa tko sem se veselila, da je vsem uspelo. Mene je tud strah, pri vsakem špikanju, ampak zaenkrat še dobro kaže.Sicer ne vem kako je to, ker sem prvič noseča.Mogoče je dobro da si res vzameš malce pavze, Saj konec kocev šteješ komaj 27. Samo naj ne bo predolga pavza, ker sem jaz nekje pri teh letih tudi obupala. Sicer takrat ni šlo vse skupaj tako daleč, da bi sploh do inseminacije prišlo.Uživaj sedaj in se prepusti. Mogoče pa bo ratalo, enkrat sigurno bo, toliko sem pa tud jst vještica;)
Ja prvič,pa sem takoj letela na urgenco,ostala v bolnici čez noč,zjutraj imela splav.Potem so mi naredili ultrazvok in sem šla domov.Včeraj sem pa spet doživela isto,…Baje da se temu reče,da se nosečnost konča,še preden se začne,..zelo zgodnji splav.Krvavela sem pa obakrat najprej ful,potem pa vsake toliko malo prteče in je trajalo slaba dva dni.Edino,če se je test zmotil,…ne vem.Sem čist fertik in nočem sploh več o tem razmišljat,ker se mi bo zmešal.Utrujena sem od vsega.Kar je,je.Nimam kej pomagat,kot čimprej se sprijaznit,da tako pač je,…Sej bo bolje.Lepo spite in uživajte
Jst sem imela prejšni teden in danes ultrazvok, ampak je rekel samo da je vse ok, pokazal mi je pikico,normalno se vse razvija, utripa pa še ni poslušal.Je rekel, da bova to čez tri tedne, ker enim se že sliši utrip pri 6 tednih, enim pa ne, da ne bi blo nepotrebnih skrbi. Čeprav mene tole tud skrbi po eni strani, po drugi pa so kolegice rekle, da še niso ble na vrsti za ultrazvok prej kot v osmem tednu. No upajmo na najboljše, skrbi pa tud mene kar naprej od Nejkinega posta. Nosečka pa sem 6t in 3 dni. Rok pa bi naj bil 9.12.2009. A maš kakšne slabosti al pa kej posebnega? Jst imam samo občasno problem z zgago, pa mogoče malce vrtoglavice. No upam, da bo tudi pri tebi vse ok, pa se javi še kaj.Lep pozdrav
waaawwww…anitae…tri pikice????????????????? Hudoooooo!!!! S kolikšnimi folikli pa si ti šla v iui?
Tud jaz sem bla že na 1uz (samoplačniškem, ker uradnega kar ne morem dočakati :)) in je vse ok – srček bije. Tud jaz sem imela uzu 20.3., ZM pa 6.3.. G mi je zračunala, da naj bi na trenutno velikost pikice bila ravno danes noseča polnih 7 tednov.