Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kateri uspelo z IUI?

Kateri uspelo z IUI?

Zanima me kolikim je uspelo z IUI postopkom zanositi,za mano je drugi postopek in 14 dni čakanja in upanja.Lp in hvala za odgovore.

JAZ GREM TUDI V SOBOTO,NEDELJO NA IUI.MOJ ČETRI POSTOPEK.PRVI USPEŠEN,SE JE KONČAL S SPLAVOM,NASLEDNJA DVA NEUSPEŠNA.BOMO VIDELI KAJ BO SEDAJ.SREČNO

Meni je uspelo, v tretjem postopku in imamo eno zlato zlato dete. So pa ti otroci, ki jih čakamo malo več časa (midva 6 let) res čudoviti. Naš ni neki angelček, je čisto povprečen otrok, vendar zelo potrpežljiv, z visokim pragom bolečine, nezahteven jedec – poje res vse in rad je, če ga vozim v vozičku je priden, lahko tudi tri ure in nič ne sili ven, če hodi sam, gre tudi do 1 km daleč brez da bi se nosil (star je 16 mesecev – shodil je pa res že pri 10 mesecih).

Tako da ne obupaj. Enkrat bo že uspelo. In bo takrat zmaga malo slajša. No mi smo pa sedaj bili ponovno že v 3 postopku IUI za bratca ali sestrico, pa nam ni uspelo. Mogoče naslednjič.

Prosim, če mi poveste ali ob IUI dobivate inekcije in katere? Koliko časa ste čakale v vrsti za IUI?

Jaz imam terapijo z Gonalom. Ko sva dala skozi vse preglede sva bla hitro na vrsti, si pa med postopki vzameva kar nekaj časa (na lastno željo) in sva tako v bistvu dala do zdaj v 7,5 letih zdravljenja šele 6 IUI postopkov skozi, od tega je bil eden uspešen. Sva pa dobila odobren že IVF postopek in sicer skoraj tri leta nazaj, a naju je takrat ginekolog prepričal, da probamo še enkrat z IUI in je uspelo. Nekjee letos pa naj bi šla potem na IVF, če ne bo šlo drugače.

Jaz sem imela prvič in drugič klomifen tabletke,sedaj pa davakrat Puregon injekcije,rezultat ni nič drugačen,kar se foliklov tiče,sem super reagirala tudi na klomifen ob svojih ovulacijah,seveda.Bomo videli,mogoče bo pa četrtič uspešno.Jaz sem čakala,joj sem že malo pozabila,je bilo tega čakanja kar nekaj,ne vem tri,štiri mesece.Sem pa teden nazaj vprašala sestro,kakšna je čakalna doba za ivf postopek,pa mi je odgovorila,da trenutno se v Ljubljani dalj časa čaka za inseminacije.Sej ko imaš enkrat vse papirje in si v postopku,se kar nekako premika.Konzilij je itak enkrat mesečno in si kar kmalu na vrsti.Potrpežljivo in srečno.

Anitae – želim, da ti čimprej mineta tale dva tedna do testa in držim pestke, da ti tokrat uspe :)! Srečno!

Mala Pikica hvala za držanje pestk,vesela sem vsake spodbude.Lp 🙂

No naj se vam pridružim še jaz. Jaz sem imela 20.3 drugo inseminacijo in tudi mi sedaj težko čakamo, kaj bo. Prvič žal ni bilo uspešno.

Pozdravljene
Evo mene,jaz grem jutri dopoldan na inseminacijo,potem ba spet taka napetost 12 dni,da me je kar groza.Ko se čaka,se počutim grozno,ne morem jest,niti spati.Do danes sem se kar držala,od jutri dalje pa upam,da bo bolj mirno kot prejšnje postopke.Sem čist neučakana,…..JOJ,JOJ,…Držim pesti zate Ninča,oglasi se še kaj,…Drugače pa srečno vsem puncam.

Anitae – navijam še naprej in sporoči veselo novičko! 🙂

Ninča in Nejka – pestke tudi za vaju! 🙂

Ja morem priznat, da to rundo prestajam dosti boljše, manj razmišljam o tem, saj sem ostala brez službe in mi misli bežijo bolj v to smer.Tko da, vsaka slaba stvar je za nekaj dobra;). Nejka27 tudi jaz držim pesti zate in za vse ostale , ki čakajo težko pričakovani ++++++.

Jaz pa med postopki (sedaj grem na tretji IUI) poskušam čim manj razmišljati in čakati in delati teste. Skratka, ko mi naredijo IUI, grem iz bolnice kot da se ni nič zgodilo. Lepo mirno počakam na perilo (na žalost je obakrat prišlo). Sicer se skušam res ČIM MANJ obremenjevati s tem in razmišljati.
Mislim, da je tako najbolje.;)
L.

POZDRAVLJENE
Leni,sej jest vem,da je tako najbolje,sej se trudim in mi gre kar dobro.Vsakič mi je lažje počakat.Samo včasih človek ne more iz svoje kože.Pa sej v bistvu mi je tokrat res najlažje,…:)Čimmanj je treba komplicirat,..kar bo,bo.Si pišemo,…oglasite se še kaj

Punce,a se spomnite koliko je meril vaš endometrij pred stopko????

Moj je meril mislim da 9mm in dva folikla 20×18.
Mene tko v križu boli, da mislim, da se nekaj pripravlja na tečko.

Pri meni zaenkrat še vse mirno in upam da to ni “zatišje pred neurjem” oz.M.
Lp iz Prekmurja

ninča, tud jaz sem imela iui 20.3.! A si v Mb al v Lj?

Jaz sem v Mb allina.
Držim pesti zate…

SE DRŽITE????SEJ BO,SEJ BO.KAKŠNI SO OBČUTKI????KAKŠNE SPREMEMBE V POČUTJU??PRI MENI NIČ.SEM ŠE FRIŠKA OD TORKA.SREČNO

New Report

Close