Kateri uspelo z IUI?
Mene je zelo špikalo, pred testom,sem bila 100% da bo tečka, sedaj pa me občasno še vedno, ampak si razlagam, da je to oblikovanje maternice.Sem optimistična;). Sem na dan inseminacije ostala brez službe, tko da sem trenutno doma, pofriziram pa vseeno malo naokrog, ampak se prilagajam mojemu počutju. Imam pa probleme z zgago.Pa daj naredi že test no, sem že jst napeta zate.Držim pesti
Ja ja vse to. Evo kronologijo, da dobiš malo občutka:
Marca 2008 sem imela prvi pregled v ambulanti leonišče in tisti dan mi je zdravnik naredil UZ. Že na tem pregledu sva dobila napotnico za HSG, spermiogram in hormonski test. Vse to sva opravila v aprilu 2008. Maja 2008 sva šla nazaj do zdravnika, kjer sem dobila napotnico še za laparaskopijo (kljub temu, da na HSG niso odkrili kakšne neprehodnosti jajcevodov), ker brez tega te ne pošljejo na konzilij. Na laparoskopijo se čaka cca 2 meseca od prijave, vendar so me konec maja 2009 zaradi neke odpovedi kar poklicali. 2 meseca po laparoskopiji spet pregled pri zdravniku, ki je bil zaradi dopustov šele septembra 2008. Takrat je sledil predlog na konzilij za IUI, pošto sem dobila oktobra, novembra pa sem šla že v prvi postopek, decembra pa v drugega, vmes pregled pri zdravniku (februar 2009) in potem marca tretji in aprila četrti postopek IUI. Kaj bolj jasno?
Sem test naredila še enkrat baby check mini in je bolj vidna črtica,tko da res upam da drži.Je bila kolegica zraven in je rekla, da njej je isto tako pokazalo.Potem še ni bilo dost in je uletela še ena kolegica in mi rekla isto.Tako neverjetno se mi zdi,da ne morem verjet.Se kar bojim veselit in komaj čakam,da grem na krvnega,da bo res za zihr.Ej ,a je vam isto minuto pokazal plus ali ste morale počakat par minutk???Meni je baby check pokazal čez tri,štiri minute prej ne.JOJ SE BOJIM:( Sploh ne vem kaj mi je,…
Veste zakaj se tako bojim veselit?Ker se mi je prvič po uspešnem iui,ko sem bila vesela kot norc, teden po pozitivnem testu samo vsulo vse zjutraj v školjko.Zdej sem pa tako preplašena,da se sploh nemorem pomirit.Me je strah vsakič,ko me zaboli trebuh.No saj nima veze.Itak ne morem na nič vplivat.
Samo povejte,če vas kej špika???Samo jambram,…Moja mama pravi,da sem jambrek.Punce lepo se imejte in uživajte