Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kateri uspelo z IUI?

Kateri uspelo z IUI?

Mislim,da imaš prav.Enkrat sem na tem forumu že zasledila,da je CB ob ovulaciji pozitiven,torej je verjetno lahko tudi obratno,…hehe,sem ti rekla,da sem ko vještica.Sporoč jutri kaj ti bo pokazal test.

Punce,če ni skrivnost,..Koliko ste stare?

Imam že dobrih 32 let, pa nobenga otročka. Pa ostale?
NEJKA, kdaj boš pa ti delala test? Jutri? Al počakaš še kakšen dan več? Že kaj znakcev?

Jaz sem stara 27 in sem tudi brez otrok.Test naj bi delala v sredo,ampak me res drži,da bi ga jutri.Mislim,da bo bolje,da počakam na sredo.Mene ful bolijo prsa in imam čist napeta.Za kako reklamo bi me lahko ponucal :))))Malo heca more bit.Drugače pa nič,samo malo me špiklja vsake toliko in kot nek pritisk čutim v maternici, to je to.Se bojim,da ne bo nič.Pa ti???Imaš kej znakov???

Nejka jst imam 31 let in moja nasploh prva nosečnost.No samo zdravnikovo potrditev pa še vseeno le rabim, a ne;). Mene prsi ne bolijo pretirano, so pa blazno občutljive bradavičke, drugih sprememb na prsih pa ni razen malce bolj napete so. Sem pa bila 100% da bom dobila tečko, ker sem imela čist iste znake, kot ponavadi. Pa glej ga zlomka, tečke od nikoder. Torej dokler ni tečke, ne moremo ničesar rečt, zato bodi optimistična, pa bo vse ok.Držim pesti zate in za vse ostale, ki še nestrpno pričakujejo +.

No punce, jst sem dons nardila še en test in je pokazalo +. Zdravnika pa imam v sredo zjutraj, torej 8.4.2009. Nejka27 resnično držim pesti zate, allina ti pa nam tudi javi veselo novico..

Dekline,mislite,da je prezgodaj,da naredim jutri zjutraj test(15 dan)????

Ninča,lep začetek pomladi,ane?Zdej pa uživaj v vseh radostih,ki jih nosečnost prinaša.Ti in vse nosečke,…fullllllllll sem vesela za vas,res.

Nejka27, jaz mislim, da bi ga lahko naredila, jst sem ga 14 dan od iui, to je bil že 16 dan od stopke. Ampak sem se pač hotela še enkrat prepričat, da sem sigurna.Joj res držim pesti zate. Moj mož vas vse lepo pozdravlja, pa pravi, da je pomlad in da vse cveti, tko kot bomo me cvetele. Nejka27 kam pa hodiš ti? Jst sem bila v mb.

Nejka27, mislim, da ga lahko. Jst sem prvega tudi naredila na 14 dan od iui, zato sem se hotela danes prepričati še enkrat.Joj res držim pesti. Pa moj mož vse punce pozdravlja in je rekel, da je pomlad in da vse cveti, tko kot bomo me vse cvetele.

ups, očitno mi je malce škratek ponagajal:)))

Jaz hodim v Ljubljano,drugače sem iz Kostanjevice priseljena v Brežice,..hehe.Nekako sem hitreje v LJ. kot v MB.Sej po kilometrih mislim,da ni neke razlike,samo cesta je ful slaba do Celja in se časovno ful zavleče.Nekatere punce menjajo po neuspelih postopkih klinike,jaz bom še malo tukaj,če pa ne bo uspeha se bom tudi prestavila,mogoče v Maribor in potem bomo lahko kje spile kako kavo,..Iz kje pa si ti??

Jaz sem iz okolice Rač, blizu Mb.

Pozdravljene!
Vsem novim nosečkam ISKRENE ČESTITKE!
Ostalim ki še čakate pa želim vso srečo.
Tudi sama čakam na inseminacijo.
Zanima me kdaj ste imele prvič ultrazvok in koliko morajo zrasti folikli, da ti dajo injekcijo stop?
Lep sončen pozdrav

Evo punce, jaz se pridružujem padlim dominam….tudi pri nas smo ugledali veliiiiiiiiik, moooooočan PLUSEK!!!!

ninča, trikrat hura za tvojega možeka!!!

Sem ti povedala,da si nosečka,vsem čestitam,SREČNO

Ojla,danes sem delala krvni test v MB in imam čez 3000 tisto nekaj 😉 in so mi rekli da sem že lepo noseča:) Stara sem 34 in to je moja prva nosečnost.Lp in čakamo še nate Nejka,ČESTITAMMM ALLINA da ti je uspelo.

BRAVO ALLINA,, no držimo pesti še za Nejko

Mislim,da me ne bo med vami,ker me vse boli,joški mi bodo itak odpadli,…hehe. Verjetno me bo obiskala teta iz Krvavca.:)Sem pa ful vesela za vse vas,čuvajte nase in vaše “GOLOBČKE”.Lepo spite in zdej se lahko sprostite in začnete uživati v nosečnosti.SREČNO

Bravo IUI-jevke! :)))

Anitae sem ti poslala vprašanje na ZS…

New Report

Close