Kateri uspelo z IUI?
Jaz sem stara 27 in sem tudi brez otrok.Test naj bi delala v sredo,ampak me res drži,da bi ga jutri.Mislim,da bo bolje,da počakam na sredo.Mene ful bolijo prsa in imam čist napeta.Za kako reklamo bi me lahko ponucal :))))Malo heca more bit.Drugače pa nič,samo malo me špiklja vsake toliko in kot nek pritisk čutim v maternici, to je to.Se bojim,da ne bo nič.Pa ti???Imaš kej znakov???
Nejka jst imam 31 let in moja nasploh prva nosečnost.No samo zdravnikovo potrditev pa še vseeno le rabim, a ne;). Mene prsi ne bolijo pretirano, so pa blazno občutljive bradavičke, drugih sprememb na prsih pa ni razen malce bolj napete so. Sem pa bila 100% da bom dobila tečko, ker sem imela čist iste znake, kot ponavadi. Pa glej ga zlomka, tečke od nikoder. Torej dokler ni tečke, ne moremo ničesar rečt, zato bodi optimistična, pa bo vse ok.Držim pesti zate in za vse ostale, ki še nestrpno pričakujejo +.
Nejka27, jaz mislim, da bi ga lahko naredila, jst sem ga 14 dan od iui, to je bil že 16 dan od stopke. Ampak sem se pač hotela še enkrat prepričat, da sem sigurna.Joj res držim pesti zate. Moj mož vas vse lepo pozdravlja, pa pravi, da je pomlad in da vse cveti, tko kot bomo me cvetele. Nejka27 kam pa hodiš ti? Jst sem bila v mb.
Jaz hodim v Ljubljano,drugače sem iz Kostanjevice priseljena v Brežice,..hehe.Nekako sem hitreje v LJ. kot v MB.Sej po kilometrih mislim,da ni neke razlike,samo cesta je ful slaba do Celja in se časovno ful zavleče.Nekatere punce menjajo po neuspelih postopkih klinike,jaz bom še malo tukaj,če pa ne bo uspeha se bom tudi prestavila,mogoče v Maribor in potem bomo lahko kje spile kako kavo,..Iz kje pa si ti??