Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kateri uspelo z IUI?

Kateri uspelo z IUI?

Ojla soborke!
Pr naši ‘hiši’ sicer zaenkrat še kar mirno. Prsi so me nehale bolet, kar je bil dosedaj prvi znak prihajajoče tečke. Jaz testa – če tudi ne pride, ne bom delala vsaj do ponedeljka, ker sem se enkrat že opekla, ko sem delala test točno 14 dni po iui-ju. Zaradi stop injekcije je lahko lažno pozitiven test še cca. 10 dni po injekciji. Ker pa upanje umre zadnje močno navijam za vse nas!!!!

Punce ene čaka materinstvo malo prej,nas pa pač malo kasneje,vendar zato toliko bolj sladko,…Jaz verjamem,da enkrat,ni vrag, da nam USPE.Jaz se še vedno držim in moje misli so od včeraj dalje čisto drugje.Stara mama,s katero sem imela res super odnos in bila vsak dan po deset ur z njo,umira.Rak jo je uničil do konca.Težko je vidit človeka,ko se z vsemi močni bojuje za svoje življene,…se opravičujem,ker sem izšla iz teme,ampak mi je ful hudo,…Srečne moremo biti vsak dan,ker to, kar se nam dogaja je samo ena mala ovira,katero bomo preskočile in to je to,..Lahko noč

Evo mene,stanje pri meni je zaenkrat še mirno,ampak ponavadi ko sem to povedala”na glas” se je moja M pokazala in je bilo še tistega malega upanja konec:( Nejka žal mi je za tvojo staro mamo,želim ti da bi te prihodnji teden razveselila dobra novica.Allina tudi nate mislim in ti želim uspeh.

Anitae – dobro ti kaže 🙂 Navijam še naprej – seveda tudi za ostale čakajoče… )

Punce, jaz ne morem verjet.. Ampak jaz se danes naredila test CB in se je pokazal ++++++. mogoče malce blagi, ampak saj ne vem kako drzgače zgleda. Držim pesti za vse vas. Javim jutri ko bom naredila še en test..

Koliko ste pa čakale na inseminacijo (na Leonišču) od tistega dne, ko je ginekolog rekel da greste? Mene šele čaka prvi postopek.
Čez dva tedna grem k svojemu ginekologu na razgovor zaradi inseminacije. Prosim odgovorite! Mi bo kar pomagalo, da ne bo šok zaradi čakalne vrste.

O Ninča to je pa prečudovita novica!!! 🙂 Čestitke! 🙂

Hvala Mala Pikica. Saj še sama po mojem sploh ne dojemam, da bi to lahko bilo res, Zato bom jutri naredila še en test.

Ninca, huraaaaaa za tebe in tvojo pikico!!!!!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….BRAVO NINČA!!!! Iskrene čestitke!!!! Naj se jutri tista magična črtica samo še bolj zasveti!!!

Dobra novica TUDI MENI JE USPELO zagledati II črtici.

čestitke vsem!!!!

anitae…ČESTITKE!!!! Kako lep zaključek dneva! Kar dva pluseka hkrati smo dočakale?
Kaj počakata še mene??? hihihihi

Punce ful sem vesela za vas,sem držala pesti,…ČESTITAM VAMA IZ SRCA.Jaz bom pa v ponedeljek naredila test.Kateri dan ste ga delale????

Anitae – super lepa novička! 🙂 Čestitke in srečno naprej! 🙂

Dajmo tudi ostale čakajoče!

Bravo Anitae. No meni so rekle punce, da je ++ kar dovolj močan, da je pravi. Joj držim pesti tudi za vse ostale..Čestitke še enkrat. Jaz sem delala 33 dan od zadnje M. Od stop injekcije je tako rekoč 16 dni.

Allina in Nejka zdaj čakamo še na vaju in vajini II črtici,potem se bo pa rodnost v Sloveniji decembra zelo povečala 🙂

Jutrooo!
Na srečo moje M še kar ni, danes pa je 31. dan ciklusa oz 16. dan po iui-ju. Če je še ne bo, jutri naredim test. Močno upam, da se vendarle zasvetita 2 črtici.

Pri meni so pa danes začeli delat živčki,..hehe.Mislim,da se pri meni pripravlja na tečko,ker me isto kot vsak mesec, že špiklja.V bistvu lahko šele v sredo naredim test,pa me ful drži,da bi ga kr jutri,…bom probala stisnit in zdržat.Allina tudi tebi je uspelo,verjem.Jaz sem kot vještica:)
Sporoči prosim,pa SREČNO

Sem pobrskala po svojih zalogah in našla še en O test, ki je takoj pokazal 2 močni črtici. Nisem ziher, ampak sem nekje zasledila, da ta test tud pokaže nosečnost (zazna tiste nosečniške vrednosti). Mogoče katera kaj več ve o tem?

NEJKA, pa saj veš, da so PMS znaki lahko tud znaki nosečnosti. Puške niti približno ne vrzi v koruzo! Bilo bi idealno, da uspe nam vsem…..pa tud bo, kajne ti vještica?? hihihi

New Report

Close