Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kateri uspelo z IUI?

Kateri uspelo z IUI?

Jaz se počutim bolj tko, mislim, da bo mene res usekalo v križu. V jajčnikih me špika, tko kot me je prvič. Drugače pa bo, se kar držim, skoraj boljše kot prvič.

Ne vem,jest imam slab občutek,sem bila že trikrat na iui,res da je bilo prviš uspešno,sledil splav vendar,…Prvič me je že kmalu skoz bolelo kot pred menstruacijo in se je izkazalo za o.k..,zdej sem pa čist brez občutkov in dol sploh ne čutim nič.Edino joške me bolijo kot pri norcih.Ne vem sem že malo naveličana teh ceramonij in včasih me prime,da bi se vdala usodi,potem pa se spet sestavim in sem polna pričakovanj in upanja,…srečno

Mah, jaz pa znakov niti ne iščem, ker mi še nikoli ni uspelo ugledat +, tko da sploh ne vem, kako naj bi ti zgledali :))) Prsi tud mene ful bolijo, vsake tolko časa špika oz se mi zdi, da sem ful napihnjena. Je pa še več kot en teden za čakat na rezultat :((((

Pozdravljene punce. Kako se kaj držite? Jst dokaj dobro, imam pa vročino 37,1. A je to dober znak al slab?

Jaz si temperature nikoli nisem merila, ker se mi zdi nesmiselno.Pač se prepustim toku. Me pa še kar bolijo prsi. Ponavadi me začnejo bolet tam okoli stopke in pa nehajo kakšen dan ali dva pred M :((((. A se vam isto dogaja?

Moj prvi znak za prihajajočo M je že tu in to je migrena ki me obišče vedno nekaj dni pred M,prsa tudi že začnejo boleti tako da spet nebo nič.Psihično sem spet čisto v razsulu in se počasi pobiram,občutki ko ne uspe so pa glih taki kot pri tebi NEJKA27 včasih sem čist obupana in naveličana teh vseh ceremonij,potem pa spet pride volja in iščem vse mogoče recepte da bi nam uspelo.Držite se in upajte na uspeh!!!!!

Anitae,kdaj bi pa morala dobit menstruacijo????Sej znaki zanositve so podobni kot PMS.Jaz sem pa ful odmislila,ne morem vejreti.Tisti prvi dan mi je bilo bolj tko,zdej pa,…itak nimam kej narediti.Zvečer greva na fešto,je kolegica včeraj rodila.:)SREČNICA,sem vesela zanjo.Šporočite še kaj…

Moja M bi naj prišla v torek 31.3. mislim da bo pa še prej.Lp

Lepo se pomiri,ker ni nič končano,sej sem ti že napisala,da znaki so značilni za oboje,…jest ful držim pesti zate in vse ostale.

Hvala Nejka, saj mala iskrica upanja še obstaja:)

ninča, anitae, nejka….dajmo punce! Naj vsaj ena končno ugleda tisti +!!! Da ostale dobimo nekaj zaleta….tud mene danes malo žalost loteva. Nobenih znakov in žal kar tisti pesimizem, da ne bo ratalo. Poleg tega pa sem še danes zvedla, da je sestrična noseča :((((

Moja je tudi,vem kako je,…ful vesela z grnkim priokusom,…ne morem si pomagat,ne da nebi privoščla,vesela sem za vsakogar,ampak potem se sprašujem, “Kaj pa jaz?Jaz si pa ne zaslužim?” eh,upam,da me ni katera narobe razumela punce,…najlepše bi bilo,da vse zagledamo pluske:))))
Ne vem kje je Ninča,se nič ne javi.

Ma ja nejka, res so težki tisti trenutki, ko zveš kakšno tako novico. Vedno te podre. In točno taista vprašanja gredo tudi čez moje misli. Ta in pa tisto: ”Kdaj bom pa jaz na vrsti?” Pa saj sem jaz drugače fulllll pozitivna oseba, pa vendar pridejo trenutki, ko mi zmanjka tal pod nogami. In kot si že sama omenila; saj VSEM privoščimo, samo želimo si, da bi tud me čimprej dočakale tisti trenutek, ko bomo v naročje dobile tako zaželene sončke, kajne?
Ninča, kod pa hodiš? :))

Pozdravljene punce.
Vse vas razumem in mislim, da je pri vseh občutek enak, ko izvemo, da je na testu+++++ pri marsikateri, samo pri nas ne. Moja nečakinja je 10 let mlajša, pa je dobila lepo punčko. Vse moje prijateljice, ki so kar nekaj let mlajše, so ali noseče, ali pa so pred kratkim rodile. Za vse sem full vesela, čeprav se resnično poraja vprašanje”kaj pa jaz”. No mislim, da bom jaz morala v nov boj v mesecu Maju, saj mislim, da se moja tečka že pošteno pripravlja. Me je že začelo zvijat, prsi me bolijo, edino, kar se pa tolažim je, da mi temperatura ni padla.Še vedno je 37,1. No pa se jutri kaj beremo punce, držim pesti za vse nas.

Punce mislite na +++ !

Jaz pa vam držim pesti!!! 🙂

Anitae, kako se držiš, jutri je najin rok za tečko. kako kaže?A nama bo uspelo videt ++++, pa upam, da vse ostalim tud? Kdaj boš pa test nardila, če ne bo tečke? baje da če delaš test še pred desetim dnem od stopke, da ne pokaže točnega rezultata. No amapak pri nama je itak danes deseti dan.

Joj upam na najboljše za vse punce:):):)

Zaenkrat še vse mirno,kako naprej bom poročala.

Punce, ajde jutri zjutraj naredite test,sem že jaz čisto nestrpna,držim pesti za velik plus.Jaz moram še do torka počakat,še en teden,…

Ojla punce. Moj mož ima danes roj.dan in sem mu hotela povedat veselo novico, toda mislim, da je vsega konec. Temperatura mi je padla, zvija me, vsi znaki v glavnem za tečko. Allina, kako je stanje pri tebi?Nejka27 , anitae, Allina za vse držim pesti za pluske.

Ja punce, kje pa ste?

New Report

Close