Kastracija psa – cena
Ne razumeš? Jaz tudi mislim, da bi moral plačat le eno cepivo, če ga razdeliš na dva psa. OK? In še nekaj, še pred nedavnim si tudi sterilizacijo oz. kastracijo plačal glede na velikost psa, zakaj zdaj vsi plačujejo enako? Bo kar držalo, da zato, ker je preveč majhnih psov in bi bil zaslužek premajhen… vse za denar a ne?
Nehaj trosit okoli neumnosti, ki so zrasle zgolj ali samo na tvojem zeljniku ali pa napiši, katera klinika tako obračunava storitve. Dvomim, da se bo to zgodilo glede na ostalo tvoje pisanje, a ne?[/quote]
Nehaj ti žait ljudi ker očitno imaš samo to veselje v življenju. In še enkrat poudarjam, tako mi je bilo rečeno pa če se ti na trepalnice vržeš. Kje je bilo to, ti pa res ne bom povedal, nisi vredna!!
Cena cepiva je par Eur (maksimalno 3), cena cepljenja je npr. 30 €. Torej je čisto vseeno, ali računa celo cepivo, ali samo pol, preostalih 27€ moraš še vedno plačat, ne glede na količino porabljenega cepiva, ker je velika večina cepljenja usluga in ne materialni strošek.
kar pa se kastracije tiče, je pa pri tem bistveno več materiala, kot samo eno cepivo, zato so tudi različne cene glede na kilažo psa … za 5 kilskega dejansko porabiš bistveno manj materiala, kot za 50-kilskega, zato je jasno, da ne more biti cena za oba enaka.
Jaz imam tudi tak primer. Dva psa, oba polovično cepljena, zadnjič se mi je prvič zgodilo, da so mi računali samo za enega, z razlago, da zato, ker sta pač dobila vsak pol cepiva. Nalepke sta dobila oba. Cepljenje je bilo proti kužnim boleznim.
Seveda nisem komplicirala zakaj tako,sem rekla hvala lepa in šla.
Zdaj pa ne vem, je morda šlo za pomoto?
Eni ljudje nimate pojma o pojmu res kr neki nakladate pa niti nevete kako je v njeni kozi vam je lepo razlozla da je obdana z gozdom in da se srne potepajo nemore vedet kaj bo pes nardil koje ni doma
in kake veze ma macja steriliziacija z kastracijo psa Nekaterim bi res bols blo da nic nepisete kot pa da kazete svojo neumnst tle gor.Drugace kastracija priblizno stane od 100 do 200 evrov odvisno od teze psa.
lp