Sem Študentka. Delam pri nekem podjetju preko študentskega servisa. Med delom so me poslai, da opravim eno nalogo za njih. In med potjo sem imela prometno nesreco. Povzročitelj je bil tovrnjak. Jaz sem sla potem na urgenco in so mi dali mehko ovratnito, ter priporočili razgibavanje pri fizioterapevtu. Ker sem bila med in po nesreči raztresena in v šoku, se res ne spominjam kaj se je vse točno dogajalo.
-zanima me, kaj moram zdaj storiti. Bojim se da, bom kaj izpustila in bom prepozna
-ne vem ali moram najprej okrevat in potem naprej vse ostalo urejat
-bila je policija na kraju dogodka, tako da je zapisnik narejen
-nimam pa eu-poročila o nezgodi, ga je treba imet?
-imam podatke od povzročitelja,številko njegove police in ime zavarovalnice, nimam pa njegovega kupončka
-policaj je rekel da me bo poklical, da jim sporocim po tel. poškodbe, a me niso poklicali. Jih moram jaz?
-ali moram od voznikove zavarovalnice terjat za mojo škodo
-in kako je s tem glede ovratnice ali se povrne kaj skode za poškodbo
-res ne vem kaj moram sedaj storiti
-kako hitrio moram sporočiti zavarovalnici za nezgodo in kdaj naj pokličem cenilca?
Prosim če mi lahko napišete kako in kako hitro naj se lotim zadeve, ker sem res zmedena.
Hvala v naprej!!
Spoštovani!
Nič se ne bojte.V prvi vrsti je najpomembnejše vaše zdravje.Ko pa bo vaše zdravljenje zaključeno,pa boste vložila na zavarovalnici povzročitelja nesreče odškodninski zahtevek.Nič ne hitite,svari se bodo gotovo uredile,jaz pa vam obljubim,da vam bom pomagal,velja?
Lahko mi napišete še vaš email naslov.
Lepo vas pozdravljam, Bruno [email protected]