Najdi forum

Kalipso v BTC

Hojla,

a kdo ve kaj se dogaja s tem Kalipsom v BTC?
V maju so imeli veliko otvoritev, potem nekaj dni brezplacne ure aerobike in zdaj nic. Pa spletne strani se vedno nimajo, ceprav jo ze nekaj casa oglasujejo.

Lp, soncek

Meni osebno fitnes ni všeč.Zgleda kot da bi bil v neki tovarniški hali, poletni niso imeli klime.Kar razočaranje.

Jaz hodim tja na fitnes in mi je všeč. Res je sicer, da ne izgleda ravno najlepše, ampak klima zdaj deluje in v kratkem bodo fitnes še uredili (TV, več ogledal). Všeč pa mi je, ker so garderobe dovolj velike, sem bila že v nekaj fitnes centrih, kjer smo se zelo gužvali.

Jaz sm sel pogledat in sem bil cist navdusen.
Zelo verjetno se bom vpisal. To je najvecji fitness z najvec prostora, kjer se da dihat

Ja to sem pa pozabila napisat. Tudi meni je všeč, ker je fitnes velik. Naprave so ravno prav oddaljene ena od druge, da ne vohaš ves čas prešvicanih sosedov.

Pa še akcijo so imeli v prejšnji mesec. Vzela sem karto za 3 mesece, pa so mi dali še 3 mesece fitnesa zastonj.

Jaz pa sem zamudil akcijo, 🙁

Tudi jaz obiskujem Kalipso in sem zelo vesel, ker imamo tako velik fitnes v LJ.
Zelo dobro je , ker so vedno prisotni učitelji fitnesa.

cena?

celodnevna karta 9000 SIT na mesec, če vzameš za 3 mesece 24300. Popoldanska in popoldanska karta sta malo cenejši, mislim, da je popoldanska 7000 (od 7ih do 17ih), za dopoldansko pa ne vem.

Sam imajo pa hecne navade. Enkrat so med rednim časom ko fitness obratuje tam snemali 2 bambija (pomoje) za kakšno reklamo za 090 :-)))
Saj nimam nič proti, sam take stvari bi lahko naredili izven rednega delovnega časa, ne pa da potem zamažeta večino naprav z oljem za sončenje…ti pa čisti :-))

New Report

Close