Kako sem si zakomplicirala življenje
Če si želiš poskusiti z njim, potem je tvoja poteza iskrenost. Kako čutiš, kako si, tudi izgubljeni otroček. Če se ti bo odzval z neko podobno mero iskrenosti in zaupanja, potem je upanje za dober odnos. Če ne oz. se ne bo vsaj potrudil izraziti, kaj on doživlja, potem je na preizkusu padel.
To, da je poskušal narediti nekaj še iz prejšnje zveze, se mi ne zdi problematično, čeprav je vmes poskušal s tabo (varal?). Bolj se mi zdi problematičen njegov pogled, da ženska z nosečnostjo moškega prisili v zvezo. Halo? Se ženska sama odloči zanositi? Malo mi diši po neodgovornosti. Mu nisi povedala za otroka zato, da bi si dala možnost, da te dokončno vzljubi “brez prisile?” Ali z drugimi besedami, oblikovala si se po njemu, privzela njegov pogled, da bi si pridobila njegovo ljubezen. To pa dolgoročno ni dobro. Začne stiskati.
Te pa zelo spoštujem glede tvoje odločitve za otroka!
Vodi sedaj “igro” ti – bodi iskrena o tem, kaj čutiš, in se potem ti odloči, ali ti je na tem nivoju ustrezen ali ne.
Srečno!
HAlO!
Evo! Tudi to je življenje. Pestro, nič dolgočasno.
Najprej seveda vzpodbuda, da nisi ravnala narobe…..po pisanju sodeč si čist vredu, tako ti, kot on. Prav je da si rekla da ga bo obdržala in prav je na koncu da si mu vse povedala in to brez obtoževanja, histerije……
Poglej! Imaš dva otroka, dobre odnose v službi, prijateljski odnos z bivšim možem, dobrega prijatelja in si še relativno mlada…………po tvojem pisanju sodeč, si zrela oseba, veš kako je treba živeti………..a veš, da imaš veliko!! Verjamem, kot si napisala, da je izguba otroka najhuje kaj te lahko doleti…………verjamem……..ampak spomni se reka “vse kaj se zgodi se zgodi z določenim namenom” in mogoče je bolje, da je tako….
..misli pozitivno, lažje preneseš izgubo, telo že dobro ve, če je z embriom kaj narobe in ga odstrani iz telesa (tudi rastline odvržejo poškodovane, slabo razvite plodove, liste..)……vem, da ni v vseh primerih……..vendar se tolaži s tem…..lahko pa je pri tebi bilo…
Glede vaju…..prav je tako vzemita si čas, uživajta s svojimi otroki…če pa bo srce hotelo….pa bosta skupaj…verjamem v tebe………
bodi lepo in pretehtaj tvoje dobre lastnosti,mislim da jih je več
lp