Kako se učiti?
Naučiti se učiti ni tako enostavno. Potrebna je vaša motivacija, obstaja pa veliko tehnik in metod dela. Napišite konkretno.
Hojla. Hodim v 6 razred osnovne sole in nikakor se nemorem zbrati. V eni roki je ucenje ob enem pa je v drugem televizija. Zelo rada bi se ucila pac tolk da se kaj naucim ampak moje telo me vlece k gledanju televizje. Potem jo grem gledat in mi je zal da se nisem sla ucit. Jezna sem sama nase. Moj brat se nic ne uci pa ma same 5 in 4. Jaz pa ce se ucim veliko se lahko trudim kolko hocem ampak mi ne bo ospelo. Vedno spravim na 3 vcasih tudi vec. Preprosto ce nena gledam tv sem pa na telefonu ceprav se hocem oz. morem uciti nebom bla zbrana. Potem pa se v soli cela tresem od strahu kako oceno bom dobla. Vcasih se mi zdi da sem prekleta. Nad mano je neko prekletstvo. Ce dobim 5 mi grejo potem ocene se samo 4 3 2 1pa je redko kdaj oz v tem solskem letu se nikoli. Ce sobim 2 potem pa 3 se bodo ocene nadeljevale 4 5. Ce pa dobim 2 3 ali 4 pa mi gre na vzgor ali pa na vzdol. In potem se vedno sam na to gledam in ce sem tazadnjo oceno dobila 2 se bojim da bo naslednja 1. Ej prosim pomagajte mi.😣😣😣