kako pristopiti do punce na žuru?
Sem mlad fant. Zanima me kako naj pristopim do punce, ki mi je všeč na kakem žuru,v disku…posebno če so v skupine dve, tri? Da me ne zavrne in osmeši pred prijateljicami. Naj povabim na pijačo vse ali samo njo? …Prosim vas za kake konkretne nasvete.
Kaj ne zna nihče odgovoriti na to vprašanje? Kaj moraš bit doktor znanosti, da lahko odgovoriš na to vprašanje???
Pristopiš do tiste, ki ti je všeč. Tej bo še laskalo, da si iz skupine punc izbral ravno njo. Če te zavrne, ji rečeš “Ok, ni panike, lep večer še naprej.”
Lej vse kar rabiš je malo poguma. To da je v druzbi zensk mal zakomplicira situacijo, ker se zenske ponavad takrt mal drgač obnašajo in so v nekem defensive modeu. Lahko se ji priblizas in jo ogovoris sam glej da vse pozornosti ne posvecas samo njej ampak vsem ostalim, z njo pa sam mal koketiraj pa ji daj vedt da te zanima. Pomoje jo boš le tko dubu na samo 😉 Aja še to, zenske najbolj cenijo samozavest in vztrajnost in se rade počutjo varne, zato jih zmer prvlačjo naduvani idioti ob kerih si misls pa kaj ta pocne zravn tazga bedaka 😉
Srečno
Mene zanima kako pristopiti do punce če vidiš na zabavi ki sedi poleg nje sedijo še drugi prijatelji .
Sicer jas sem bil enkrat z starši in mojo prijateljico na neki zabavi sicer moji in starši moje prijateljice so se napili .
Ko je bila glazba so šli staraši in prijateljica na ples pri sosednji mzi je pa sedela neka lustna punca ki je bila v družbi drugih odraslih .
Sicer dekle mi je bila zelo sampatična in tudi nasmehnila se mi je .
Zato šprasujem kaj storiti v drugo če bi kdaj doživelkaj podobnega .
Vvasih se dekleta družijo na zabavi zato moramo fantje biti zelo pozorni da ne naredimo napake .
Jas sem bil enkrat na nki veselici sicer sem videl tri punci ki so se nastavljale fantam .
Vendar so bile lepo napravljene pa je naki fant stiskal eno dekle ki je bila najbolje lepo oblečena sicer naslednji dve prijateljici sta se nastavljali naslednjim fantam .
Sedaj me pa zanima ali se dekleta zato zrihtajo da se napjejo da se naslanjajo na pijane fante .
Enkrat sem bil tudi na veselici ko sem videl veliko fantov in punc ki so bili vorenk pijani ter so se opolnoči ko je bil ognemet stiskali v parku videl sem tudi kako so seksali .
Mene zanima če bi sla katera dekle ki je malože pijan z menoj na ples če bi jo povabil .
Vendar kaj storiti če ima tisto dekle ki jo hočem izbrati za ples seboj še kakšne prijateljice in me katera od prijateljic sama povabi na na ples .
Malce me je strah če bi me dekle med plesom vprašala za poljub prijateljstva ali za objem sreče .
Če vidiš na zabavi da te neka dekle gleda greš do nje ter jo vprašaš zakaj te tako gleda .
Ko ti dekle reče da si zelo lusten da te bi rada povabila na ples .
Vendar če se prvič stisneta v objem to se ne pomeni da sta zaljubljea .
Če vidiš skupino deklet ki se zabavajo pojdi do njih ter izberi najbolj lustno dekle za ples .
Forum je zaprt za komentiranje.