Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost kako pristopiti do punce na žuru?

kako pristopiti do punce na žuru?

Sem mlad fant. Zanima me kako naj pristopim do punce, ki mi je všeč na kakem žuru,v disku…posebno če so v skupine dve, tri? Da me ne zavrne in osmeši pred prijateljicami. Naj povabim na pijačo vse ali samo njo? …Prosim vas za kake konkretne nasvete.

Kaj ne zna nihče odgovoriti na to vprašanje? Kaj moraš bit doktor znanosti, da lahko odgovoriš na to vprašanje???

Pristopiš do tiste, ki ti je všeč. Tej bo še laskalo, da si iz skupine punc izbral ravno njo. Če te zavrne, ji rečeš “Ok, ni panike, lep večer še naprej.”

Lej vse kar rabiš je malo poguma. To da je v druzbi zensk mal zakomplicira situacijo, ker se zenske ponavad takrt mal drgač obnašajo in so v nekem defensive modeu. Lahko se ji priblizas in jo ogovoris sam glej da vse pozornosti ne posvecas samo njej ampak vsem ostalim, z njo pa sam mal koketiraj pa ji daj vedt da te zanima. Pomoje jo boš le tko dubu na samo 😉 Aja še to, zenske najbolj cenijo samozavest in vztrajnost in se rade počutjo varne, zato jih zmer prvlačjo naduvani idioti ob kerih si misls pa kaj ta pocne zravn tazga bedaka 😉

Srečno

Mene zanima  kako pristopiti   do punce če vidiš na zabavi    ki sedi   poleg nje sedijo še drugi prijatelji   .

Sicer jas sem bil enkrat z starši in mojo prijateljico    na   neki zabavi sicer moji in starši moje prijateljice so se napili   .

Ko   je bila glazba so šli staraši in prijateljica na ples pri sosednji mzi je pa sedela neka lustna punca  ki je bila v družbi drugih odraslih .

Sicer dekle mi je bila zelo sampatična in tudi nasmehnila se mi je   .

Zato šprasujem kaj storiti   v drugo   če bi kdaj doživelkaj podobnega .

Vvasih  se  dekleta   družijo   na zabavi zato    moramo fantje biti zelo pozorni   da ne naredimo napake   .

Jas sem bil   enkrat na nki veselici    sicer sem videl tri punci   ki so se nastavljale fantam   .

Vendar so   bile lepo napravljene pa je naki    fant   stiskal    eno    dekle ki je bila najbolje lepo oblečena    sicer    naslednji dve prijateljici sta se    nastavljali   naslednjim fantam    .

Sedaj me pa zanima   ali se dekleta zato zrihtajo   da se napjejo    da se naslanjajo na pijane fante    .

Enkrat sem bil  tudi na veselici    ko sem videl veliko fantov in punc ki so bili vorenk pijani   ter so se opolnoči ko je bil ognemet    stiskali v parku    videl sem tudi kako so seksali    .

Mene zanima  če bi   sla katera   dekle ki je malože pijan   z menoj na ples če bi jo povabil .

Vendar   kaj storiti če ima   tisto dekle ki jo hočem izbrati za ples   seboj   še kakšne prijateljice in me katera od prijateljic sama povabi na    na ples   .

Malce me je strah  če bi me  dekle   med plesom vprašala za poljub   prijateljstva  ali za objem    sreče   .

New Report

Close