Najdi forum

Kako pa kaj rekreacija?

o, torej imava tule pozitivno tekmovalnost? Ok, ok! Ej, Leeeenčkaaa, veš, dans grem pa sam za 20 min na orbitrek. Tko. Da veš, a ne.

(he he he v bistvu pa za 81 min)

:-))

hehehehehe, saj veš, da ne boš ti bol suha kot jaz :)))))

Kaj se nobena ne giba v naravi recimo?
Danes 75 minut, poraba kalorij 1000, srčni utrip držim med 65-75%

Meni ne gre gibanje v naravi. Tečem (še) ne, zaradi prevelike teže, pa tudi verjento ne bom, ker mi ne diši tek. Čez teden nimam časa it ven v naravo, vikende pa nadoknadim s poležavanjem in spanjem čez dan, če ne grem na kakšen obisk, pa mal po štacunah in je vikenda še premalo.

Ja jest imam gozd pred vrati.
Rad imam naravo, mir, svež zrak, nič prometa.

Danes je bil dan za vaje za moč, torej napravce. 50 min kroženja, skoraj 4 krogi, 14 naprav, na vsaki od 15 do 20 ponovitev v vsakem krogu. Na koncu pa green plate da se fino prešejkam. Eh ah, jutri pa ne morem na telovadbo. Grrr.

Narava itn – ja, neprimerljivo s fitnes centrom. Ampak jaz sem urbano dete, čez teden malo časa in za takele je fitnes idealen. Kot pravi Lenčka, tudi jaz še ne tečem, hoja bi mi vzela preveč časa za isti učinek, mi je premalo…..torej, pozdravljen orbitrek. Se pa veselim sončnih toplih dni in kolesarjenja. Pa izletov v hribe. Ko se predihaš max in zašvicaš tudi. In prideš domov prerojen….

Za zdravje si boš vedno vzel čas pa, čeprav 2 ure na dan.

Dan ima 24 ur. In niso vse namenjene le meni…. Tiguan, predpostavljam, da nimaš (še) otrok.

Imam

lepo, potem razumeš kaj sem hotela reči.

80 minut hitre hoje + malo teka (poraba kalorij 850kcal) + cca 20 minut kolesa

3 ure kolesarjenja (porabila nekje 2000 kcal)

Imaš pa veliko porabo kalorij. Meni za takšen tempo Polar nameri pribl. 500 kalorij. Moj mož tudi hitro nabere 800 kalorij, ma pišuka, jaz samo 500. Sicer vem, da ni vse v tej porabi kalorij, ampak jaz niti približno za 80 minut hitre hoje ne porabim toliko kalorij.

No, danes me je pa moj zvabil ven na hitro hojo, sva se ravnokar vrnila. 45 minut hitre hoje (zame hitre, za mojga počasne), povprečni pulz 127, max 160 (ene 10 metrov sem počasi tekla in mi je pulz v sekundi narasel), porabila 395 kcal, prehodila ene 4,5km

Imaš pa veliko porabo kalorij. Meni za takšen tempo Polar nameri pribl. 500 kalorij. Moj mož tudi hitro nabere 800 kalorij, ma pišuka, jaz samo 500. Sicer vem, da ni vse v tej porabi kalorij, ampak jaz niti približno za 80 minut hitre hoje ne porabim toliko kalorij.[/quote]

NO danes pa točnih 100 MINUT, poraba kalorij pa samo 1200.

Upam, da te kalorije ne jemljete zares, ker niso povsem na mestu te ure.
Jaz se držim samo tega, da, ko se ukvarjam s tekom + hitro hojo, da pokurim okoli 1000kcal, če pokurim samo 500-600 grem še na kakšno hitro hojo dokler ne pridem na min.900kcal.

Pa držim se tistega povprečnega utripa min. 60 %max.75%, saj gre včasih tud na 80-90%, ampak zmanjšam napor.

Še prehojena pot 8km, ampak je izmerjeno preko geopedie, tako da ciljam blizu 10km, ker se dost gibam sem in tja po gozdu.
Drugače pa vsak dan 4-5km + seveda delo.

Danes 90 min orbitreka na intenzivnosti 10, povprečni pulz 134, max 146, na uri pokazalo 895 kcal, na orbitreku pokazalo 678 kcal – razlika očitna.

O, LenčkaM, 90 min, praviš,a? Dobra si, bravo!
Popoldne napišem koliko je meni ratalo 🙂

New Report

Close