Najdi forum

Kako pa kaj rekreacija?

Včeraj sem bila v firtnesu na kolesu. Kot rečeno, zaradi kolena. In se mi je res hecno zdelo, kako je kolo ob obremenitvi 1 dosti dosti lažji kot orbitrek pri 1. Ker nisem želela preveč jačati težavnosti (koleno) sem bila na max 3 in sem morala vrteti kot zmešana, da sem sploh dosegla utrip 130. No, so se mi vsaj nogce fino pretresle :-))

po nekajdnevnem počitku danes spet v fitnesu: 20 minut hoje na stezi, 15 minut orbitreka in 15 minut kolesa

Oj, Lenčka! Kako da delaš kombinacijo? Ti je tako bolj pestro? Kaj ti je ljubše, kolo ali orbitrek?
lp!

Ah, kar tako sem si zamislila danes, ker mi je enolično na eni napravi bit 40 minut ali več. Sicer mi je pa kolo boljše, ampak me potem rit boli. Je pa orbitrek boljši za razgibanje, ker se bolj premigam. Imam sicer en orbitrek doma, ampak ima ta moj preveč nagnjene stopalke za moja kolena, ker me boljio, zato se na njem nabira prah. Ta v fitnesu pa mi bolj ustreza, ker so stopalke naravno.

Za začetek dneva sem šla v fitnes, kjer sem delala predvsem vaje z utežmi, sedaj pa se odpravljam še na hrib (tudi če bo lilo kot iz škafa)!!!

Lahko eno neumno vprašanje? Ko rečeš vaje z utežmi – kaj konkretno misliš? Hidravlične oz druge naprave?

Uf… ne vem :-)))
Izpadni koraki z utežmi v rokah ipd.

Aha, ok, že razumem.

danes fitnes: 10 minut ogrevanja na orbitreku in 45 minut vaj z utežmi

včeraj sem v fitnesu imela anaerobne vaje. A očitno na prenizki obremenitvi, kot pravi Otfit. Moram skratka spremeniti način vaj.
Drugače pa imam danes pavzo.

Grem malo plesat in skakat za pol ure, potem pa pod tuš.

plesat pa skakat – sliš se OK :-)))))))
Jaz pa gledam skozi okno, sneg se je že lepo stopil, še malo, še malo, pa na kolo, toooo.

moja rekreacija je skakanje na stol in dol, pa v počep, pa spet nazaj, pa predvsem z desno roko gor in dol,mal tud levo in desno… barvanje otroških sob 😉
sam roka mi bo odpadla … pa nekam počasi mi gre…

2 uri fitnesa (predvsem vaje z utežmi)
hitra hoja v hrib (v naravi)

2 uri?? Meni je Otfit v sosednji temi omejil zadevo na max 1 uro, pri anaerobnih vajah max 45 min…. :-(((

danes 45 minut spinninga

Greš na organizirano vadbo ali sama?

dans spet 2 uri fitnesa*
se že eno uro spravlam na hrib pa še nism šla ampak bom šla!

* js morm bit 2 uri v fitnesu ker sem včeraj dobila nov program, ki, če ga želim v celoti speljat biti 2 uri v fitnesu :)))) sej je fajn

Na organizirano sem šla. Danes poskusno, da vidim, kako je, in bom verjetno enkrat na teden hodila na spinning. Mi je kar všeč.

Danes bila mega pridna. Ogrevanje, naprave, vaje na tleh, pol ure orbitreka, skupaj ura in pol, sem totalno fuč, delala sem na vso moč (razen orbija, kjer sem pazila na utrip).
Pojedla svoje beljakovine (mesne krogle) pa solatko (bolj malo, ker je bila zanič), sedaj pod tuš pa horizontala.
Naj bo takih dni čim več :-))

New Report

Close