Včeraj sem bila v firtnesu na kolesu. Kot rečeno, zaradi kolena. In se mi je res hecno zdelo, kako je kolo ob obremenitvi 1 dosti dosti lažji kot orbitrek pri 1. Ker nisem želela preveč jačati težavnosti (koleno) sem bila na max 3 in sem morala vrteti kot zmešana, da sem sploh dosegla utrip 130. No, so se mi vsaj nogce fino pretresle :-))
Ah, kar tako sem si zamislila danes, ker mi je enolično na eni napravi bit 40 minut ali več. Sicer mi je pa kolo boljše, ampak me potem rit boli. Je pa orbitrek boljši za razgibanje, ker se bolj premigam. Imam sicer en orbitrek doma, ampak ima ta moj preveč nagnjene stopalke za moja kolena, ker me boljio, zato se na njem nabira prah. Ta v fitnesu pa mi bolj ustreza, ker so stopalke naravno.
Danes bila mega pridna. Ogrevanje, naprave, vaje na tleh, pol ure orbitreka, skupaj ura in pol, sem totalno fuč, delala sem na vso moč (razen orbija, kjer sem pazila na utrip).
Pojedla svoje beljakovine (mesne krogle) pa solatko (bolj malo, ker je bila zanič), sedaj pod tuš pa horizontala.
Naj bo takih dni čim več :-))