Najdi forum

Kako pa kaj rekreacija?

S sestro sva šli na sprehod s hitrim tempom, hodili sva pa 1 celo uro in par minut. Od tega sva pol poti gazili po snegu. Prav fajn je bilo 🙂

Čez vikend fitnes, 45 min orbitrek, enkrat celo 60 min, pa seveda po novem še talne vaje. Danes imam prosti dan. Kaj že – ja, dan regeneracije :-)))))))

Dejmo punce, javljejte svojo rekreacijo, po mojem je to prav vspodbudna stvar.
Jaz sem včeraj imela svojo fitnes varianto popoldne pa uro in pol sprehoda s kepanjem, tekanjem itn. Danes pa fitnes, po novi metodi. Sedaj na orbitreku zadnje 15 min večam obremenitev. Stopnje so od 1 do 25, nekaj minut bila na 15. Kar oblivalo me je, a srčni utrip mi ni prebil 150.

Žal, nimam kaj javljati. Sem bila ta teden le v četrtek na fitnesu. Jutri grem zopet.

Moja rekreacija je bila zadnji teden povsem sobna – joga, v katero sem vključila 0,5 kg ročke (dovolj zame :)), ven pa me nikakor ne vleče – mraz, megla, poledenele delno shojene poti … no, ta teden bo nekaj smučanja, česar pa se zares iskreno veselim 🙂

Danes kot običjano, ko me zanese v fitnes: 10 min ogrevanja na kolesu, 40 min vaj z utežmi, 15 min kolesarjenja.

Nekaj mi povejte. Kupila sem si sobno kolo. Gonim in gonim, pa nič ne švicam. Še hitro ne diham. Bolijo me edino noge. Kolo meri sicer kalorije, pa mu lahko verjamem? Ne vem, če s tem kaj izgubim.

Si lahko meriš srčni utrip? Optimalno za izgubo maščobe je gonit 70-80% (220-tvoja leta).

Drugače naj bi bil tempo tak, da zašvicaš, a še lahko klepetaš. Ker si komaj začela, si daj nekaj časa da prideš notri. Veš kaj, najbolje res, da vprašaš Itfita v temi ODGOVORI itn, človek ti bo znal super svetovati.

lp!

Bom vprašala, hvala.

V nedeljo 1 uro aerobne kondicijske vadbe s trebušnjaki in skleci.
Včeraj 1 uro vaj z utežmi za celo telo s trebušnjaki in skleci + 1 uro kondicijske aerobike s trebušnjaki.
Danes 1 uro kondicijske aerobike s trebušnjaki.
Jutri imam prosto, v četrtek pa ponovitev ponedeljkove zgodbe.
Nato pa do nedelje prosto in počitek.

Živjo!
Upam, da me ne boste pojedle, če vas nekaj vprašam. Ve katera za kakšne toplice v sloveniji (recimo v prekmurju), ki imajo fitnes oz. nekaj za športat. Ali pa če ve katera kako naj to naslednji teden nadomestim, ko so šolske počitnice, pa grem malo na lepše….
:)))))
Imejte se lepo!
LuNiCa

Tudi danes fitnes: 10 minut ogrevanje, 45 minut vaj z utežmi, 25 minut kolesarjenja. Jutri počitek.

Pri meni je pa tako, da fitnesa nimam vsaj 25 km v bližini, doma nimam nobenga sobnega kolesa, ampak imam pa na pretek narave, jah živim na vasi pa še to 1 km stran na samoti. Grem lepo vsak dan mal gazit po snegu in mi vzame okol 90 minut in očitno mi zelo dobro dene, saj sem že pod 100kg.

Sobni bicikl : krofi
1 : 0

kako to, da mi ne teknejo? kje je trik? se čudim sama sebi :o)

Lunica, ne bom te pojedla (razen če nisi krof), a žal ti tudi ne znam pomagat. Toplic ne obvladam.

Fanina, toooo. No, kaj je resnica: 1. doma imaš blazno simpatično kolo ali 2. doma imaš zelo zanič krofe ali 3. si punca z velik volje? Pravilni odgovor je……….3!!!

po včerajšnjem odmoru sem danes spet malo fitnisirala: 10 minut ogrevanja na kolesu in potem 40 minut vaj z utežmi; se mi je pa na koncu že kar malo zvrtelo, tako da sem kar zaključila brez kolesarjenja in odšla pod tuš;
sem bila zmenjena, da jutri probam spining, ampak sem ga prestavila, ker moram malce odpočiti

Pod 1: kolo je staro, škripa, torej nič privlačenega
Pod 2: krofe sem kupila, so vsi rekli, da so dobri …. ne bi vedela, nisem probala
Pod 3: ja, volja je, želja tudi, upam, da mi ostane

Včeraj spet kolo, pa mp3 na ušesa z dobro muziko za naspidirat se pa kar gre!

včeraj sem bila v fitnesu samo 40 min ker je bilo toliko ljudi da je bilo vse polno, nisem vedla kam bi šla…. pol sem pa našla eno tekalno stezo da sem se tja gor skobacala 😀
danes sem pa bla bol pridna 60 min hitre hoje v hrib in 15 min kolesarjenja (v fitnesu seveda)

Včeraj sem imela samo vaje za moč, 45 min. Nekaj me koleno zeza in mi je to kar pasalo. Danes imam telovadno pavzo.

65 min hitre hoje v hrib v fitnesu
1 h hoje v pravi hrib (v eno smer = 1h)

New Report

Close