Dejmo punce, javljejte svojo rekreacijo, po mojem je to prav vspodbudna stvar.
Jaz sem včeraj imela svojo fitnes varianto popoldne pa uro in pol sprehoda s kepanjem, tekanjem itn. Danes pa fitnes, po novi metodi. Sedaj na orbitreku zadnje 15 min večam obremenitev. Stopnje so od 1 do 25, nekaj minut bila na 15. Kar oblivalo me je, a srčni utrip mi ni prebil 150.
Si lahko meriš srčni utrip? Optimalno za izgubo maščobe je gonit 70-80% (220-tvoja leta).
Drugače naj bi bil tempo tak, da zašvicaš, a še lahko klepetaš. Ker si komaj začela, si daj nekaj časa da prideš notri. Veš kaj, najbolje res, da vprašaš Itfita v temi ODGOVORI itn, človek ti bo znal super svetovati.
lp!
V nedeljo 1 uro aerobne kondicijske vadbe s trebušnjaki in skleci.
Včeraj 1 uro vaj z utežmi za celo telo s trebušnjaki in skleci + 1 uro kondicijske aerobike s trebušnjaki.
Danes 1 uro kondicijske aerobike s trebušnjaki.
Jutri imam prosto, v četrtek pa ponovitev ponedeljkove zgodbe.
Nato pa do nedelje prosto in počitek.
po včerajšnjem odmoru sem danes spet malo fitnisirala: 10 minut ogrevanja na kolesu in potem 40 minut vaj z utežmi; se mi je pa na koncu že kar malo zvrtelo, tako da sem kar zaključila brez kolesarjenja in odšla pod tuš;
sem bila zmenjena, da jutri probam spining, ampak sem ga prestavila, ker moram malce odpočiti