Najdi forum

Kako pa kaj rekreacija?

Evo, danes za mano 9,5km. Tekla sem na bližnji hrib, se kar konkretno namatram. Bilo je super. Kot je že napisala moja predhodnica Ena paččč, samo spravit se je težko, pol pa ni panike. Sej te zebe itak samo pet minut, pol ti je v vsakem primeru vroče 😀
Tko da tudi jaz vztrajam zunaj. Do snega.

Ko vidim ženske, kolk pretečete, se mi zdi, da men to ne bo nikol ratalo… V pon. sem šla po 14 dneh teč (vmes sem bila zarad mraza bol pri nordijski hoji) in pretekla v kosu 1,3 km, potem pa še mal hoje in tek – izmenično (skupaj cca 40 min). Po moje bom v 7 nebesih, ko mi uspe preteč 2 km v kosu 😉
hmmm, pa plavanje mi nekam diši…ampak, zaenkrat imam še dovolj izgovorov, da ne grem plavat…

Tole (pre)toplo decembrsko vreme gre tekačem zelo na roko 😉 Danes sem že zjutraj pri prijetnih 10 st.C odtekla svoj daljši tedenski tek (14 km).

Nasmejana, kombinacija hoje/teka ali pa nordijska hoja je čisto vredu rekreacija. V bistvu je bolj pomembno to, koliko časa se rekreiraš (40 min je čisto OK), kot to, da bi na silo želela teči (in tekla manj časa).

Plavanje tudi meni diši…. Samo spraviti se je težko do bazena… 🙁
Tek terja manj priprav in takoj, ko stopim čez prag, se ga lahko lotim – zato pri meni nekako pretehta.

Obujam eno staro, meni ljubo temo 🙂
Je še katera s te teme prisotna na tem forumu?
Jaz občasno pokukam sem gor.
Imam par let več, kg more or less enako, rekreiram pa se kar pridno za moje pojme… 🙂

New Report

Close