No, v Mariboru je komaj pred kakšno urco pa pol začelo deževat 🙂
Drugače pa imam res smolo.. pred kratkim se mi je pokvarila tekalna steza, včeraj pa se je še trak na orbitreku vtrgal oz. se bo, če še malo zagonim, ker se drži na par nitkah.
In kot da to ni dovolj, se je pokvaril še radio, brez glasbe pa nikakor ne gre 🙁
Danes sem zrla v nebo,…bi, pa nebi, pa bi…in ko sem šla.., sem na obrazu, glavi, telesu čutila mnogo debelih kapelj…le cmok, cmok, cmok je bilo slišati za mano. Tako, kakor takrat, ko sem bila še majhna.
Enkrat je celo čisto blizu mene treščilo. Fino pa je, da ne zebe. Potem se stuširaš (še enkrat) in počutje je super.
Hočem reč, da je tudi v takih primerih možno doživeti kaj posebnega. Če si dovolimo!
Punce in kak fant vmes, mene bi pa nekaj zanimalo. 🙂
Koliko kcal porabim za 60 minut na sobnem kolesu? Nekje nastavljeno na srednjo težavnost (je malo bolj poceni in starejša varjanta, tako, da ni še stopenj :)). Na kolesu mi preračuna cca 25 km in cca 250 kcal. Če pa iste podatke vnesem na netu dobim ven cca 600 kcal. Tempo je pa tak, da se lepo prepotim. Imam pa 62, 5 kg/167 cm/22 let.
No, kaj bi blo bolj realno, na netu al na mojem kolesu?
Uživajte 🙂
Tukaj:
http://www.healthstatus.com/calculate/cbc
Meni vedno pokaže isto (10 kcal gor ali dol) kot na merilniku utripa in kalorij
Danes je bilo kar aktivno – zjutraj sem odtekla daljši počasnejši tedenski tek (14 km v uri in 25 min), popoldne pa neplanirano še kolesarjenje 15 km (na obisk in nazaj). Skoraj preveč za en dan, ker sem se vmes komaj uspela dovoj rehidrirati in najesti 😉
Tehtnica mi že cel teden kaže 66 kg (kak dan zjutraj vidim tudi že petico;), tako da slavnostno oznanjam, da sem dosegla “cilj”, ki sem si ga vnesla v podpis 😉 Trajalo je skoraj 2 leti, a ni mi žal, da sem šla lepo počasi in postopoma. Sedaj pa drug cilj – vzdrževanje!
ena pač, še jaz se pridružujem čestitkam …
upravičeno si lahko za vse nas spodbuda in motivacija … če sem se do sedaj še kdaj pa kdaj
še sama pri sebi opravičila in kak dan izpustila rekreacijo… se sedaj zagotovo ne bom več …
vesela sem zate, ker ti je uspelo … zaradi mnogih stvari, ki jih moramo predvsem razčistiti sami s seboj …
verjamem, da vzdrževanje s takim rekrativnim duhom, zate ne predstavlja nobene težave …
lenčka M … z veliko zamudo, pa vendarle … tudi tebi vse čestitke za osvojeno medaljo na lj pohodu …:) včasih preberem tako površno, da mi uide kaka reč, a je tole čestitka od srca 🙂