Najdi forum

Kako pa kaj rekreacija?

Tudi danes fitnes: 10 min ogrevanja, 45 min vaj na orodjih z utežmi, 25 min kolesarjenja.

Uuuu, bravo![/quote]

Hvala, hvala. Se trudim. Pred slabim letom sem bila čisto brez kondicije in mišic, sedaj pa se že lepo pozna, ampak imam še kar nekaj pred sabo. Bom še morala švicati, da bom iz 108 prišla na željenih 60 kg.

[/quote]

Hvala, hvala. Se trudim. Pred slabim letom sem bila čisto brez kondicije in mišic, sedaj pa se že lepo pozna, ampak imam še kar nekaj pred sabo. Bom še morala švicati, da bom iz 108 prišla na željenih 60 kg.[/quote]

Joj kok ste pridne, pa vztrajne!!!
LenčkaM sem na tem, ko si bila ti lani, brez vsake kondicije. Res upam, da se premaknem iz nule. Sem začela in vem, da je potrebno veliko potrpljenja in vztrajanja.

Fanina, saj bo, le vztrajaj. Če boš imela 2-3x na teden tak desert :)), kot si ga napisala, boš uspela.

Ja, upam, da mi postane najljubša sladica :o)

Včeraj telovadba:
10 min ogrevanja na traku (hitra hoja)
20 min vaje na napravah,
10 min green plate,
45 min orbitrek

In ja, zadeva je adrenalinska. Če se mi ne bi mudilo domov, bi še kar mal tam notri visela in kaj počela…….

vsak drugi dan kolesarim na sobnem kolesu po 30 min.
pa mi pokaze da grem okoli 30 km/h.
zdaj ne vem koliko je to kalorij ker mi monitor to ne kaze prav.
po moje okoli 300 kalorij??
ce kdo ve naj mi sporoci.
aja pa se trebusnjake nardim.tam okoli 50-100.
verjetno bodo kaksni rezultati do poletja??

Tayra1, rezultati bodo vidni že dosti prej!
Se mi zdi, da si kar zadela kalorje. Sicer pa, če lahko, žrtvuj denar za Polar uro, pa boš lepo natančno za svoje kile in starost lahko spremljala porabo.
Jaz na orbitreku v 45 min zgubim 420 kalorj, če malo bolj lenarim, pa tam okoli 350.

ja hvala za informacije.
kje se pa da dobit ta polar ura?pa kolko priblizno stane?
ja bom si mogla kupit to da bom vsaj vedla koliko porabljam kalorij
na telovadbo.ker kolo mi kaze kalorije glede obrate in ne pulza.
to je ful cudno.

jaz še ne nimam, a se mi zdi, da se zame kupuje darilo v to smer :-))) Cene pa najbolje da pogledaš na net, kakšne so. Saj tudi ni nujno, da je Polar firma, so še druge. Taka že zelo kvalitetna je cca 200 EUR. Imaš tudi kolesarske inačice.

hvala res.doma me itak noben ne razume.samo jaz pa mozek telovadima.
drugi pravjo da je brezveze da se itak nic ne vidi in nic se ne bo poznalo na telesu.
da ti ja cist navdusenje zbijejo.pol sem se zacela sprasevat ce majo prav.
no sam nadaljujem z kolesom,ko bo pa lepse vreme grem pa itak s tamalim
na daljse sprehode,sem se na porodniski.
sem upala da do poletja se malo “porihtam”,da lahko dam kopalke gor,pa
se v sluzbo bo treba nazaj.
glede na to da sem se v nosecnosti zredila za vec kot 20 kg pa se kaditi sem nehala
takoj,sem sedaj kar zadovoljna z kilogrami.

Moja današnja rekreacija bo bolj boga! Sem zbolela … Obupala pa ne bom… verjetno tudi nisem dobesedno bolna, samo počutim se kot bi me avtobus povozil… Kar sem že naredila za svoje telo je 30 min hitre hoje, 50 trebušnjakov… tekom dneva pa sledi še 150 trebušnjakov pa kakšne pilates vaje mogoče (sam se mi nič ne ljubi :-))

bibabuba, danes manj, jutri več, kakor pač izpade, a ne. Bistvo si povedala – obupala pa ne boš! :-))
lp!

Ciao punce,

Evo jaz sem telovadila predvčerajšnim, in sicer prvo 10min vaje z utežmi, potem vaje na tleh za celotno telo nekje okrog 20 min…potem sem si pa na youtube poiskala samba aerobiko in še 20 min. malo vadila…zato me je pa včeraj vse na poln bolelo danes je sicer že malo boljše, ampak nisem žežela pretiravati, tako da sem lepo šla na en dolg sprehod z psom…jutri imam kr veliko dela, bom skoraj cel dan na nogah tako da bom to imela za telovadbo, potem pa v soboto spet orbitrek in vaje z utežmi :))

Polar uro se resnično splača kupiti, jaz je sicer še nimam, jo pa ima moj fant in je prav super. Ima model Polar FT40 ki ima ceno nekje med 130 in 150 eur in je fantastična, ko kaže koliko kalorij si izgubil kaže tudi koliko odstotkov teh kalorij je maščoba…jaz si jo nameravam v kratkem kupit…takoj ko bo dinarček :)) pa še ženski model imajo, ki je bel ali zelen

biba.buba94 – če se ne počutiš dobro, ne forsiraj – nič ti ne bo ušlo. Tud jaz sem bla par dni čist povožena – brez energije… sem pa skoristila to, da mi hrana ni dišala in sem pač jedla bol malo, pa še to največ zelja s fižolom in jabolka 🙂

Včeraj se mi zdi da sem prišla na novo stopnjo pri mojem orbitreku. Po navadi stalno gledam na display, kontroliram srčni utrip, kukam koliko časa sem že gor, pa kako se kalorije kopičijo, kakšna je kaj hitrost……….včeraj pa sem po začetnem 10 min ogrevanju nekako “padla notri”. Enakomerno, pri hitrosti cca 110, sem poganjala, čas je tekel, znoj mi je iz nosa dol kapljal….misli mi je kar nekam odneslo, glasba okoli mene…in ko je bilo mimo 45 min, sem imela občutek, da bi lahko še in še in še. No, pa nisem, ker se mi je mudilo.
Torej, tale vikend definitivno grem notri brez nastavitve časa.

danes bi morala it v fitnes pa si ne upam, dda se ne bom še bolj prehladila! Bom pa kr doma delala trebušnjake pa plesala… vaje za raztezanje ipd…

100 – 150 trebušnjakov (100 sem jih že naredila; 150 me še čaka)
popoldne pa fitnes… če bom že kaj bolš (od včeraj se že pozna)

Četrtek je bil dan počitka, včeraj pa sem spet švicala na fitnesu. Sedaj tri dni počitka, naslednji teden grem pa poleg fitnesa probat tudi spining, da vidim, če je to sploh zame.

dopoldne: fitnes
popoldne: trebušnjaki

New Report

Close