[/quote]
Hvala, hvala. Se trudim. Pred slabim letom sem bila čisto brez kondicije in mišic, sedaj pa se že lepo pozna, ampak imam še kar nekaj pred sabo. Bom še morala švicati, da bom iz 108 prišla na željenih 60 kg.[/quote]
Joj kok ste pridne, pa vztrajne!!!
LenčkaM sem na tem, ko si bila ti lani, brez vsake kondicije. Res upam, da se premaknem iz nule. Sem začela in vem, da je potrebno veliko potrpljenja in vztrajanja.
hvala res.doma me itak noben ne razume.samo jaz pa mozek telovadima.
drugi pravjo da je brezveze da se itak nic ne vidi in nic se ne bo poznalo na telesu.
da ti ja cist navdusenje zbijejo.pol sem se zacela sprasevat ce majo prav.
no sam nadaljujem z kolesom,ko bo pa lepse vreme grem pa itak s tamalim
na daljse sprehode,sem se na porodniski.
sem upala da do poletja se malo “porihtam”,da lahko dam kopalke gor,pa
se v sluzbo bo treba nazaj.
glede na to da sem se v nosecnosti zredila za vec kot 20 kg pa se kaditi sem nehala
takoj,sem sedaj kar zadovoljna z kilogrami.
Moja današnja rekreacija bo bolj boga! Sem zbolela … Obupala pa ne bom… verjetno tudi nisem dobesedno bolna, samo počutim se kot bi me avtobus povozil… Kar sem že naredila za svoje telo je 30 min hitre hoje, 50 trebušnjakov… tekom dneva pa sledi še 150 trebušnjakov pa kakšne pilates vaje mogoče (sam se mi nič ne ljubi :-))
Ciao punce,
Evo jaz sem telovadila predvčerajšnim, in sicer prvo 10min vaje z utežmi, potem vaje na tleh za celotno telo nekje okrog 20 min…potem sem si pa na youtube poiskala samba aerobiko in še 20 min. malo vadila…zato me je pa včeraj vse na poln bolelo danes je sicer že malo boljše, ampak nisem žežela pretiravati, tako da sem lepo šla na en dolg sprehod z psom…jutri imam kr veliko dela, bom skoraj cel dan na nogah tako da bom to imela za telovadbo, potem pa v soboto spet orbitrek in vaje z utežmi :))
Polar uro se resnično splača kupiti, jaz je sicer še nimam, jo pa ima moj fant in je prav super. Ima model Polar FT40 ki ima ceno nekje med 130 in 150 eur in je fantastična, ko kaže koliko kalorij si izgubil kaže tudi koliko odstotkov teh kalorij je maščoba…jaz si jo nameravam v kratkem kupit…takoj ko bo dinarček :)) pa še ženski model imajo, ki je bel ali zelen
Včeraj se mi zdi da sem prišla na novo stopnjo pri mojem orbitreku. Po navadi stalno gledam na display, kontroliram srčni utrip, kukam koliko časa sem že gor, pa kako se kalorije kopičijo, kakšna je kaj hitrost……….včeraj pa sem po začetnem 10 min ogrevanju nekako “padla notri”. Enakomerno, pri hitrosti cca 110, sem poganjala, čas je tekel, znoj mi je iz nosa dol kapljal….misli mi je kar nekam odneslo, glasba okoli mene…in ko je bilo mimo 45 min, sem imela občutek, da bi lahko še in še in še. No, pa nisem, ker se mi je mudilo.
Torej, tale vikend definitivno grem notri brez nastavitve časa.