Aaaaaaaaaaam, živjo! Torej, khm, kaj nej rečem – nasmejana, žal, se motiš :-))) Bila sem službeno odsotna, se brzdala, da po hotelih in sestankih ne pojem vseh rogljičkov (uspelo). Miganja nič, razen če šteje hoja v petkah okoli, dokler ti podplati ne zagorijo.
Kil imam še vedno enako. Šmrk. No, saj gor ni šlo. (Ta tolažba se prevečkrat ponavlja…)
po enotedenskem počitku danes spet trening pod vodstvom: ogrevanje, uteži in lastna teža, malo kolesa; sicer pa danes ni moj dan, sem tako zaspana in lena, tako da sem bolj na izi delala vse skup; prejšnji teden sem pa bila tako polna energije in bi šla z veseljem v fitnes, pa logistično ni bilo izvedljivo
Legica,
meni so svetovali naj v začetku hujšanja vsak dan migam na orbitracku cca 50 min ali pa hitro hodim (važno da se dobro spotiš) vsaj mesec in pol, šele potem naj začnem s trebušnjaki in ostalimi vajami, ker če s tem začneš takoj, ko si še precej obilen se nikoli ne znebiš trebuha in ostalih obloženih predelov, ker se ti salo pretvori v mišice….