Najdi forum

Kako pa kaj rekreacija?

danes trening pod vodstvom: ogrevanje, uteži in lastna teža, malo kolesa

danes 1 ura na orbitreku

Včeraj plavanje in potem saunanje,danes 2 uri fitnessa .

– včeraj: 10 min segrevanja na sobnem kolesu, 30 min vaj za moč, 16 min orbitreka
– danes: 50 min orbitreka

Jutri pa, upam, spet na kolo in v naravo 😉

No, jaz pa pogrešam Legico 🙂
Po moje pridno finissira, se popolnoma zdravo prehranjuje in nam pripravalja nove dosežke za pokazat.

Aaaaaaaaaaam, živjo! Torej, khm, kaj nej rečem – nasmejana, žal, se motiš :-))) Bila sem službeno odsotna, se brzdala, da po hotelih in sestankih ne pojem vseh rogljičkov (uspelo). Miganja nič, razen če šteje hoja v petkah okoli, dokler ti podplati ne zagorijo.

Kil imam še vedno enako. Šmrk. No, saj gor ni šlo. (Ta tolažba se prevečkrat ponavlja…)

Uro in pol kolesa v čudovitem,toplem primorskem soncu:))))))))

Jaz pa uro in 15 min kolesa v čudovitem, toplem, štajerskem soncu ;))

ta teden dvakrat trening za moč, enkrat aerobni trening

Fitness,48 min kolesa,15 min veslanja in vaje za hrbtne mišice,465 kcal,povp.utrip117.

po enotedenskem počitku danes spet trening pod vodstvom: ogrevanje, uteži in lastna teža, malo kolesa; sicer pa danes ni moj dan, sem tako zaspana in lena, tako da sem bolj na izi delala vse skup; prejšnji teden sem pa bila tako polna energije in bi šla z veseljem v fitnes, pa logistično ni bilo izvedljivo

včeraj: ura in pol kolesarjenja v naravi, 31 km
danes: vaje za moč doma, 30 min

trening: 5 min ogrevanja, 60 min uteži, 30 min kolo

včeraj: 45 min orbitreka
danes: ura in pol kolesarjenja v naravi – ista tura kot v ponedeljek, torej 31 km
(proti koncu me je v roke že fajn zazeblo, četudi sem imela kolesarske rokavice – očitno se bo res počasi potrebno posloviti od kolesa za to leto)

včeraj: 30 min vaje za moč doma
danes: tek, 9 km

Legica,

meni so svetovali naj v začetku hujšanja vsak dan migam na orbitracku cca 50 min ali pa hitro hodim (važno da se dobro spotiš) vsaj mesec in pol, šele potem naj začnem s trebušnjaki in ostalimi vajami, ker če s tem začneš takoj, ko si še precej obilen se nikoli ne znebiš trebuha in ostalih obloženih predelov, ker se ti salo pretvori v mišice….

Hm…50 min orbitreka za začetnika je znanstvena fantastika: sama nisem občutno pretežka – imam 75 kg pri 180 cm in po dveh mesecih vadbe na orbiju ne zdržim več kot pol ure (medtem ko pretečem kakšnih 7 – 8 km v 40 minutah recimo – gre za počasen tek).

Včeraj eno uro zumbe, danes trening: 5 minut ogrevanja, 1 uro in 15 minut vaj z utežmi in lastno težo in 45 minut kolesa.

se spet ponavljam: včeraj eno uro zumbe, danes trening: 5 minut ogrevanja, 1 uro vaj z utežmi in lastno težo in 45 minut kolesa

v ponedeljek 50 minut orbitreka, danes dobro uro treninga z utežmi in 15 minut kardio vadbe

New Report

Close