Imela sem precej aktiven dopust, praktično vsak dan kolesarjenjeod 1,5 do 3 ur, precej klančkov. Sedaj s kolesom nadaljujem, včeraj Toško Čelo in Katarina. Ravno ko smo lezli gor, je nekaj zelo zagorelega pikiralo po klancu navzdol, evo, vrhovi te države se tudi pridno rekreirajo :-))) Bodyguardi pa v avtu zadaj :-)))))))))
S kolesom nadaljujem dokler se bo dalo, potem grem v fitnes. Odprta karta, lasten program. To se mi je precej obneslo. V bistvu me že prav zanima kako bi bo sedaj orbitrek laufal, ker kondicije imam precej več kot prejšnjo sezono.
Lenčka, moram migat, da držim tempo s teboj .-)))
Kako kej tvoje kilce, je po novem programu že kaj padlo? Jaz sem jutro dočakala z 93,1 kg. Kila mi je padla v treh dneh, se res pozna, če človek prehrano malo bolj kontrolira. Sedaj spet žvečim kosmiče za zajtrk, čez 3 -4 urce polnozrnat sendviček z namazom pa zelenjavo, sledi mal sadja, zvečer pa solate in kaj beljakovinskega. Danes mogoče kakšen zrezek pade .-)) Jajc pa sira mam že mal dost.
Včeraj Toško Čelo, danes 40 km bolj po ravnini, jutri pa en zajeten vzpon.
Lenčka, kapo dol za tvojo telovadbo, res. Ura vaj potem pa še orbitrek, dobra si” Jaz sem v lanski sezoni fitnesa delala ali eno ali drugo, karkoli že je bilo vse skupaj max 60 minut. Sicer vsak dan, a max ena ura.
Sedaj se prav sprašujem glede učinka mojega kolesarjenja na hujšanje. Ga namreč ni preveč. Najbrž ker preveč gonim v strmine. Bom pobarala Ipfita.lp in pridna bodi še naprej!
PS: Punce, kaj kej ve počnete? A katera razmišlja o jesenskem vpisu v fitnes, aerobiko, pilates?
O Gideon, še ena kolesarska zanesenjakinja :-)))
Kile, ja, mislim, da je problem hrana. Energetske tablice, zvečer kakšen kruh zraven beljakovin in zelenjave, tudi kakšna sladica……pa je. Mišice se mi krepijo, celulit zgineva, ampak to ni to – nočem bit sedaj čvrsta nabildana debeluška .-)))))))))))
Od prejšnjega tedna se ravno pri kruhu in sladicah nazaj držim, danes mi je tehtnica pokazala 92,8. Po 4 mesecih nihanja med 93,5 in 94,5 je to čista osvežitev.
Lenčka, Leeeeeeeeeeeeenčka, kam si se skrila, že cel teden se ne javljaš. A so zaprli tvoj fitnes, pa ne moreš not ? :-)))))))) Mogoče je orbitrek crknil, ker ga NEKDO preveč uporablja? :-)))))
Jaz imam danes pavzo, počitek, včeraj pa sem se dobro nakolesarila. Kil imam že tretji dan 92,xy, torej je bariera 93 premagana. Počasi, počasi, a bo.
Tuki sem tuki, berem. Fitnes še stoji, sam jaz ta teden nisem bla nič, ker so mi s četrtka prestavili trening na torek, pa sem imela avto na popravilu in nisem mogla it. Sem pa imela namen danes oddelat eno rundo, pa smo se včeraj zvečer dobile prijateljice na čveku po dveh letih in sem prišla domov ob dveh zjutraj in ni variante, da grem ob 5 zjutraj potem na telovadbo. Sem pa moj orbič doma zalaufala že pred časom, ampak mi je včeraj se neki razštelal, ker je začel neki čudno se oglašat, pa na tleh je polno črnega prahu, ko končam. Očitno se nekje uničuje kovina. Mi ga mora moj mal pogledat. Pa malce svoje utežke doma gvihtam, ampak v fitnesu je to vse bolj intenzivno. Sem pa za motivacijo si nabavla dve sezoni The Biggest Loser-ja in si malce za dušo med telovadbo vrtim.
Aha, sem vedela, da si en orbitrek skurila, ampak sem upala, da unega v fitnesu, ne pa doma :-))
Taka srečanja so zame pravi balzam. Za dušo, namreč, za telo manj, ker jemo pa srknemo tudi, seveda. Jaz dosti čvekam po telefonu, ampak srečanje v živo, to je tisto pravo.
Ja, scena v fitnesu je definitivno bolj stimulativna kot doma. Si del dogajanja, doma si pa pač sam. A če ne gre drugače, je tudi ok, a ne.
lepo se mej!
Treba bo počasi razmišljat naprej, o deževnih jesenskih dneh, katerim bo sledil zimski hlad. Adijo kolo, treba se bo preselit v telovadnice. Zakaj zdej to nakladam? Včeraj sem dobila iz mojega fitnes centra lepak s ponudbo. Ugodnosti in precejšnji popusti ob vpisu v mesecu septembru. Nove opcije, itn. Saj je najbrž povsod enako.
Skratka, drage moje, za preverit je v bližnjih fitnes centrih pa telovadnicah po šolah, kaj je z aerobiko, vodeno vadbo v fitnesu, itn itn – tega je sedaj res dosti in je vredno sprobat.
Lani sem jeseni šla za 3 mes v organizirano skupino SPIN PACE, sej je bilo fino, sam na živce mi je šla gneča pri PACE, tempo na kolesih pa tudi še ni bil zame. Zato sem po 3 mes šla na prosti obisk fitnesa in po Otfitovem programu telovadila (izmenično aerobno, pa anaerobno).
Drugače pa imam danes še počitek, jutri majčkeni trening v soboto (da le vreme zdrži) pa kolesarska tura, zame rekordna po obsegu (12 km, višinc skoraj 1000).
Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem :-))))))))))))
Zaradi vremena kolesarjenje prestavljeno na nedeljo, ja bilo uspešno. 2 uri 20 min sem se pošteno mučila, posebej na koncu se mi je že kar malo bledlo. Kapo dol Robiču.
Spust je bil pa enkraten, cca 25 min dvriš dol, max hitrost je bila 61 km/h, užitek.
Sedaj načrtujemo še nove podvige, kolikor nam bo vreme to dopuščalo.