Danes sva z mojim prehodila še preostanek poti okoli Ljubljane ob žici. In sicer sva šla od Viča (startne točke od zadnjič) in hodila v drugo smer proti Golovcu do Fužin (do Jurmana, kjer sva šla na kosilo). Prehodila sva 15,5km v 3 urah. Povprečna hitrost hoje 5,1km/h, max 6km/h. Povprečni pulz sem imela 125, max 174, porabila 1350kcal.
Ta teden malo drugače, kot običajno, ker nisem bila doma.
PO: 30 km kolesarjenja po razgibanem terenu (cca 1 ura in 40 min)
TO: 34 km kolesarjenja po razgibanem terenu, 30 min intenzivnega plavanja
SR: 30 min intenzivnega plavanja, 30 min hoje navkreber
ČE: 30 km kolesarjenja po razgibanem terenu, 30 min intenzivnega plavanja
PE: 30 min intenzivnega plavanja, 20 min orbitreka
jaz bi samo neki vprašala….
včeraj sem ugotovila (se prepričala) da tek ni groza ampak je prav prijetno….
samo imam en problem… čas za tek imam le popoldne ali zvečer, ker pa je popoldne kar precej vroče, tečem zvečer…..
tekla pa naj bi zjutraj (zaradi večjega topljenja maščob)
kmalu bodo šolske počitnice (takrat bom lahko tekla zjutraj)…
saj lahko do takrat tečem zvečer?
tečem po rahlo hribovitem terenu………
pa vsak dan podaljšujem za 200 m… je to vredu?
biba.buba94 , jaz vedno tečem popoldne oz. zvečer, ker zjutraj delam. Po rekreaciji običajno pojem še en (beljakovinsko zelenjavni) obrok. Rekreacija ima še druge pozitivne vplive, razen samo neposrednega topljenja maščob med samo vadbo, zato po moje ni panike, če se rekrearaš zvečer, če zjutraj pač ne gre.
Mimogrede:koliko časa rabiš za gor in kje startaš?[/quote]
Grem iz smeri Podutika, od končne postaje 5 pa do gostilne v Toškem čelu (Bitenc?), za to sem rabila 35 minut. Brez postanka, max počasi, okoli 4 km/h v klancu.
Prvič ko sem šla, sem se morala od odcepa ceste do T.čela 4x ustavit in nadihat…. :-))
Še, še, po krajšem premoru sem spet v fitnesu, zdaj kar v dveh :)), enga obiskujem, ker sem vpisala do novega leta spet program Hip pri MojTrener, drugega pa poleg službe, tako malo pred šihtom, da se prebudim.
Mene zunaj po tej vročini ne vidijo migat, ni šans, kolo si pa tudi že ene tri leta kupujem, pa ga še nisem nabavila.