Najdi forum

Kako pa kaj rekreacija?

1 uro teka, 555 kcal.

40 minut hoje 400kcal.

Žal počivam po poškodbi:((((((((((

1 uro hitre hoje

45 min (25 min kolo, 20 min Orbitrek)

4 ure kolo, 1130 kcal.

2 uri teka….porabe ne vem, ker nimam une urce…

Včeraj sem bila cel dopoldne zunaj na vrtu, pa rože sem presajala, pa zemljo sejala, pa nekaj kosila,…. skratka, danes čutim kar nekaj mišic … bom počivala, jutri pa spet kolo.

Jaz sem tudi včeraj delala zunaj (cca 2 urci), tako da sem spustila svoj običajni trening (kolo/tek/ortibtrek), a je bilo delo zunaj intenzivno in je zaleglo vsaj toliko 😉

Danes pa grem na kolo – cca 22 km. Upam, da vreme vzdrži 😉

Zjutraj sem tekla (začetniško) in hodila, slabo urco vsega skupaj.

po dolgem času spet fitnes: 10 minut ogrevanja na orbitreku na stopnji 12 – poraba 100 kcal; 45 minut vaj z utežmi – poraba ? kcal, 30 minut orbitreka na stopnji 12 – poraba 295 kcal

Včeraj sem tekla dve uri, danes pa eno, porabo ne vem, ker nimam urice, razdaljo sem gledala na “map my run”, in včeraj sem odtekla 15km, danes pa 8.

Odlično, razen, da je danes bilo že za pikico prevroče teči ob 15 uri…

15 min kolesarjenja za ogrevanje, nato 50 min teka/hitre hoje (na začetku sem odtekla Cooperjev test, nato pa tekla/hitro hodila na nizki intenzivnosti)

danes spet fitnes: 10 minut ogrevanja na orbitreku na stopnji 12 – poraba 105 kcal; 30 minut vaj z utežmi – poraba ? kcal, 30 minut orbitreka na stopnji 12 – poraba 272 kcal

Evo,po poškodbi počasi spet, jovo na novo:)))))))))))
Tekla,45 min, počasi, pri pulzu 120, pokurila okoli 500 kcal.

Mimogrede: iščem nekoga za igranje tenisa v Kp…če je slučajno tu gor kak teniški zagnanec.:))

Končno spet možnost in čas in pogoji za rekreacijo :-))
Prejšnji teden sem:
2x kolesarila, po 1 urco, klanci,
imela celodnevno pohodništvo,
ostali dnevi fitnes, 1x naprave drugače 40-50 min orbitreka.

Zimska vadba v fitnesu se mi pozna, v klanec sem šla brez težav. Prav pomislila sem, evo jeklene mišice imam :-))) Se prav spomnim predela, kjer sem vedno dala na 1-ko in vrtela kot zmešana, no, sedaj mi to ni bilo treba.

danes spet fitnes: 10 minut ogrevanja na orbitreku na stopnji 12 – poraba 95 kcal; 30 minut vaj z utežmi – poraba ? kcal, 30 minut orbitreka na stopnji 12 – poraba 275 kcal

Včeraj 45 min orbitreka, 390 Kcal, 10 min green plata, potem pa še mal hoje na traku.

Se že ponavljam, vem. Ampak včeraj spet 45 min orbitreka, tokrat le cca 370 Kcal, na green platu pa 15 min. Priporočan čas je 10, ampak mi je tako pasalo tisto tresenje, da sem izjemoma mal podaljšala…

včeraj sem imela fitnes mix. Malo naprav, trebušnjaki, nekakšen steper (imitacija teka na smučeh v klanec), green plate, potem pa še kolesarjenje

New Report

Close