Najdi forum

Kako pa kaj rekreacija?

kolo po asfaltu in po sadovnjaku + gozdu
rezultat:neizmerno uživanje in vsaj majhen porast adrenalina 🙂

Danes zjutraj naredila moj standardni trening :

15min ogrevanja na sobnem kolesu
35min vaj (sem naredila celo en krog vec)
45min kolesa

😀

Tek 40 minut.

No, kako ste pridni, vsak dan migate.
Prejšnji teden mi ni znesel po načrtih – petkrat v fitnes, prve tri dni vsak dan, četrtek nisem mogla zaradi službene poti, v petek sem bila pa preveč zaspana in utrujena, tako da sem zjutraj malce potegnila.
Ta teden sem pa zbolela – “lenoritis” me je napadel, tako da še zbiram voljo.

75 minut hitre hoje v kup 6km+ 1x po 2km + 1x 1km skupaj 9km danes

Danes počivam in polnim baterije:))))))))

No, včeraj sem šla na tekaško stezo, hodit in prvič tudi malo tečt. Tekla sem v intervalih po 2 min, skupaj 12 min…..nekaj so me meča začela kao boleti, drugače je prav dobro šlo. Nekako upam, da bom kasneje poleg kolesarjenja začela tudi teči. Zoprno mi sedaj ni bilo, tako da mogoče pa rata.

Lenčka, vse tole sporočam predvsem tebi, veš :-)) Mogoče te zagrabi nekaj in zbrcaš tisti lenoritis stran. Ti8 pa priznam, da je v zadnjh dneh tudi meni mal težko iti v fitnes, ko sem enkrat tam, mi je pa kot ponavadi prav ok.

Vceraj sem bila tako zaposlena, da je dan kar švignil mimo mene … nisem imela niti toliko časa, da bi se tukaj vpisala 😉

No, sem pa vseeno imel čas za moj standardni trening:

Ogrevanje na sobnem kolesu – 15min
Vaje z lastno tezo – podaljšala na 40min
Sobno kolo – 45min

Sem si pa včeraj nastavila kolo na malo tezje in sem bila na koncu cisto fuč 😀

LP

Jaz sem bil danes tok zmučen od kardia pa od fizičnega dela, da sem mogu it za pol ure spat.

Včeraj nič rekreacije, danes pa 70 minut več, kot pol tega časa tek.

Sem full happy, ker lahko sedaj končno tečem, kar pred 4 meseci vsekakor nisem mogu tečt, zaradi teže.
skoraj -20kg je že kr nekaj.

Včeraj 1 uro teka.
Zdajle grem s sinom na tenis, kasneje na kolo. Primorska se koplje v soncu:)))))))))) in je greh ostati med štirimi stenami.

Jaz sem bil danes tok zmučen od kardia pa od fizičnega dela, da sem mogu it za pol ure spat.

Včeraj nič rekreacije, danes pa 70 minut več, kot pol tega časa tek.

Sem full happy, ker lahko sedaj končno tečem, kar pred 4 meseci vsekakor nisem mogu tečt, zaradi teže.
skoraj -20kg je že kr nekaj.[/quote]

Čestitke Tiguan, pa ne mi rečt, da si shujšal 20 kg v 4 mesecih?? Kako??

19 kg v 18 tednih

Kako?

S športno zdravo prehrano, brez praškov tablet + veliko gibanja-kardio vsak dan po min.1 uro. Veliko sem prebiral splet, spraševal osebne trenerje, poslušal druge itd.
Jedilnik imam skoraj porihtan, edino kakšno govejo juho pojem, pa kakšen mlek s kakavom + kruh do 100g to je pa tud vse.

Danes

– 9 km
– 2 uri teka oz.hitre hoje
-poraba 1700kcal.

– 1 ura teka (400 kcal)
– kratek sprehod

1 uro teka, 10 km, danes kontrolirala kcal: na žalost spet samo okoli 400.

Danes:
3.5km
hita hoja/tek
700kcal
57 min.

Ta vikend sem šla malo zvečer kao tečt. Eh, ah. Zunaj sem bila 20 min, 2 min sem tekla, minuto hodila.
Ni mi bilo všeč. Preprosto nisem uživala. Orbitrek – super. Kolo – super. Hribi – super. Tek – mi ne potegne.

4 km teka,2 km hitre hoje, skupne aktivnosti 40 min, poraba kcal:216.

Včeraj bila spet na orbitreku, 45 min, super. Se bom sedaj še nekaj časa držala orbitreka.

No takole, po enem tednu in pol lenoritisa sem se danes zjutraj spet spravila v fitnes. 45 minut orbitreka na težavnosti 12, 422 kcal, povprečen pulz 145 ali več – ker nisem pazila, ampak samo šibala. Sem namreč posejala nekje trak in senzor, ko sem bila nazadnje na telovadbi, imam le še uro. Mogoče še kje najdem doma (danes zjutraj nisem v naglici našla nikjer), če nisem na fitnesu kje v garderobi pozabila, pravijo, da niso našli nič.

Mogoče kdo ve, ali se da posebej kupiti le elastični trak in senzor za uro Sigma PC15?

Občudujem vas vse, ki se čisto vsak dan spravite gibat. Mogoče enkrat v prihodnosti tudi meni to uspe, zaenkrat nisem še ratala odvisna (pa bi rada) od gibanja.

New Report

Close